Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34346 hozzászólás a témában

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ha minden igaz, az Örs vezér téren, a Bigbikeban van egy darab mutatóba (legalábbis pár napja még láttam).

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Én is erre gondoltam, Zefal Road az szimpi, csak legyen jó méretben. A napokban megtekintem.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ha van szem a vázon, érdemesebb pálcás sárvédõt venni. Stabilabb.

X.

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

Ha oúti a váz és 32-es gumit akarsz feltenni (ami ugye alapból nem oúti nagyság), akkor jó ha olyan boltban veszed, ahol föl is teszik, megnézik, hogy befér-e egyáltalán, több váznál még sárvédõ nélkül sem nagyon férne el 32-es gumi, fõleg ha még fel is szed egy kis sár-levél kombót...

Ekkora gumival vettem, bõven van 2-3 cm hely a váz és a gumi közt. Egy PUCH keróról van szó, lehet, h nem alapból országúti nagyságú gumi van rajt, én nem tom:) De ez a méret nekem színpatikus, véknyábbat nem szeretnék pláne nem mostani idõjárásra. Köszi szépen!
Henger,Delma köszi szépen, arra gondoltam ha már van szem a vázon használjuk ki, de lehet ez a gyorskötözõs megoldás lesz.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem is volt ilyen gumi/müanyag pántos megoldással rögzíthetõ sárvédõm. elég keveset bírt... a pánt helyett most gyorskötözõvel felrakva tökéletes. a fémbõl készülteket - mint azt már elöttem elmondták - én sem ajánlom mert nagyon zörög

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

De akkor a 630nak mindíg annyinak kell lennie, és csak a szélessége változhat, igaz? Van itthon 622-es gumim, az negatív?
Amen

A háromjegyû szám a felni illeszkedõ átmérõjét jelöli. Adott felnihez csak passzoló (egyezõ) átmérõjû felnihez való külsõt tudsz feltenni. És neked trekking sárvédõ kell.

Mûanyag (csatlakozó szemû) sárvédõkkel az a baj, hogy komolyabb igénybevételt nem bírják. Nekem pl. 2 hét pesti futárkodás után eltört az egyik pöcök, utána drótozhattam össze.

Nekem az SKS Chromo-t ajánlották, mint minõségi darab.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
A zippeknél meg néhány kereken, hogy mûködnek a golflabda mintázatú felület gödrei? Miként csökkentik a légellenállást? Van avalami egyszerû, vagy tudományos magyarázat erre....

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Eltûnt a módosítás gomb úgyhogy sorry...

Nem nyugszom, kerékméret. Azaz inkább külsõ gumi. Adott ugyebár egy kisebb és egy nagyobb szám. Pl.: 32-630. Ez ugyebár a 32 a gumi szélessége, a 630 pedig az átmérõje ugye? Meg van másképp is, 27x1 1/4, ez egyértelmû. De akkor a 630nak mindíg annyinak kell lennie, és csak a szélessége változhat, igaz? Van itthon 622-es gumim, az negatív? Bocsi, lehet nagyon nagy hülyéget kérdeztem, de nagyon nem vágom még az országúti témát.
Elõre is köszi.
Amen

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Helló!

Sárvédõszemeim vannak, én is kinéztem az SKS raceblade szettet, de megláttam, h gumirögzítõs, meg elég áras, így felejtõs, de vmi ilyesmi kéne, ami nem nagyon áll el a keréktõl. A Zefal City szimpatikus, elkúszok amjd a boltba és meglesem mi fér meg áll be hogy és hova:) Köszi srácok!

Ja, még annyi, h mûanyagot miért ne? Mert a fém sárvédõk igen tetemes összeggel rendelkeznek (lásd raceblade) 10 nekem sok egy sárvédõért, 5körül barátságos a Zefal.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ha oúti a váz és 32-es gumit akarsz feltenni (ami ugye alapból nem oúti nagyság), akkor jó ha olyan boltban veszed, ahol föl is teszik, megnézik, hogy befér-e egyáltalán, több váznál még sárvédõ nélkül sem nagyon férne el 32-es gumi, fõleg ha még fel is szed egy kis sár-levél kombót...

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
A Zéfal Protector/SKS Raceblade zörög mint állat, más megoldást keress szvsz! Én visszavittem...

ronko

ronko

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Hello:

Sztem nézd meg a rögzítési lehetõségeket, lehet a papucsok fölé is illeszteni hobbi barkács módón, elég-e 2 pálcás is (2*2 i mean..) stb., mûanyagot ne vállalj!! Ha van SKS akkor pedig repülj rá arra...

cscsa
.A vándor lelke maga az út.

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Ó danke schön, utána néz, utána néz:)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Nemnyert :) Ez ilyen gyorsrögzítõs, az enyém meg rendes pálcás, sárvédõszemhez rögzíthetõ.

X.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

A Zefalnak van ehhez passzoló sárvédõje, dupla pálcás, pofás darab. Árban 5000 körül lesz. Bringaboltban érdeklõdj, nekem is rendelésre hozták.

X.

http://ebike.hu/term...vedo/szett/4316
valószínû ez az

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
A Zefalnak van ehhez passzoló sárvédõje, dupla pálcás, pofás darab. Árban 5000 körül lesz. Bringaboltban érdeklõdj, nekem is rendelésre hozták.

X.

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Szervusztok!

Segítség!

Megérkezett életem elsõ országúti gépe, ám nem igazán konyítok hozzá még. Ami nekem most a fõ kérdés, az a sárvédõ.

32-630 (27X1 1/4) ez áll a gumin.

Na én láttam ilyen 700c meg ehhez hasonló sárvédõ számozást, meg 28-ast, de igazából fogalmam sincs nekem milyen kéne. Pálcás mindenképp, de méretügyileg hülye vagyok, kérlek segítsetek.

Amen

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Oks, én is láttam de milyen marketingnév az a microfiber?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Made of microtex microfiber: durable, strong and breathable.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
EZ ilyen mûbõrszerû cucc?
Pofásan néz ki!