Lenne egy vagy esetleg 2 hülye kérdésem.Azért mert igazából sosem ültem oútin.
Nem kényelmetlen az testhelyzet a bringán?Ha úgy nézzük fullra elõre vagy hajolva.Nem fájdul meg az ember háta,dereka?
Valahol azt olvastam h ezeken a bringákon a teshelyzet sokkal ideálisabb a tekeréshez mint egy montin és akár egy kevésbé edzett outis le tud nyomni egy edzettebb montist.Vagy nem jól olvastam?
Másik dolog hogy én elég nagy folyadék igényû vagyok(lehet az én szervezetem ilyen béna?) .Hogy lehet egy hosszabb távra megfelelõ mennyiségû folyadékot vinni? 2 kulacs? Az nem sok:) Montin nekem volt (van) Deuter hátiszatyim tartállyal, de itt nem hiszem h ez megfelelne.
Az elsõ kérdésre: nem kényelmetlen, mert rádõlsz a kormányra. Kicsit lentebb kell fogni, mint montin, de nem vészes, a vázat kell helyesen megválasztani, ami viszont nehezebb, mint MTB-n.
A másodikra: 2extra méretû kulacs (750 milis) de ha országúton tekersz, kis falvakban után tudod tölteni a kék kutakból, esetleg pezsgõtablettával izesíteheted is. Én pezsgõtablettának az Isostar-t ajánlom, finom és tele van mindenféle jóval.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére