Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34346 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Ez valami új kerék? Nem sokat találtam a neten róla.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

most vettem egy ilyet és érdekel hogy milyen üzlet volt
érdekelne téged is?

Attól függ mennyi.:)

Itthon ahogy látom 54-56e.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Van ilyened eladó?

most vettem egy ilyet és érdekel hogy milyen üzlet volt
érdekelne téged is?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Mi a véleményetek errõl a kerékszettrõl?
mennyit adnátok érte maximum?
http://www.novatec.c...how.php?sid=246

Van ilyened eladó?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Mi a véleményetek errõl a kerékszettrõl?
mennyit adnátok érte maximum?
http://www.novatec.c...how.php?sid=246

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
remelem azt tudod hogy a stoplik színe a megengedett kimozgást mutatja!

nekem is look pedálom van ... nem classic de look több mint 5000km azon kívül hogy néha nyikorog egyet a stopli semmi baja nins...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Look keo classic pedálról van v.kinek tapasztalata?
Úgy tudom hamar "kotyogni" kezd és ezt nem lehet orvosolni.

a 105-tel mi a baj?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Nekem van, de még csak 500kmet használtam, eddig jó.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Sziasztok
nem tud valaki képeket vagy videókat az idei KSI kupáról?
köszi

Tomka1

Tomka1

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
edani: Én úgy gondolom hogy ha valamin hát védõ felszerelésen nem nagyon szabad spórolni.Na nem azt mondom hogy ész nélkül kell megvenni minden 30-40ezres bukót.De sztem 10-15 körül biztos van normális amit érdemes megvenni.

sac: Kécske.Jó hely.99ben 2000ben voltunk ott excsajommal 1 hetet.Tavaly ilyenkor is pár napot egy ismerõs kis házikójában (asszem Bagoly utcam,v vmi madár :) ).Most is akartunk menni 28-tól de sajna õk is most akarnak lemenni tavaszi takarításra. Majd talán egyszer lemegyünk idén.Vagy ha lesz gépem majd letekerek :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Lenne egy vagy esetleg 2 hülye kérdésem.Azért mert igazából sosem ültem oútin.
Nem kényelmetlen az testhelyzet a bringán?Ha úgy nézzük fullra elõre vagy hajolva.Nem fájdul meg az ember háta,dereka?
Valahol azt olvastam h ezeken a bringákon a teshelyzet sokkal ideálisabb a tekeréshez mint egy montin és akár egy kevésbé edzett outis le tud nyomni egy edzettebb montist.Vagy nem jól olvastam?

Másik dolog hogy én elég nagy folyadék igényû vagyok(lehet az én szervezetem ilyen béna?:) ) .Hogy lehet egy hosszabb távra megfelelõ mennyiségû folyadékot vinni? 2 kulacs? Az nem sok:) Montin nekem volt (van) Deuter hátiszatyim tartállyal, de itt nem hiszem h ez megfelelne.

Az elsõ kérdésre: nem kényelmetlen, mert rádõlsz a kormányra. Kicsit lentebb kell fogni, mint montin, de nem vészes, a vázat kell helyesen megválasztani, ami viszont nehezebb, mint MTB-n.

A másodikra: 2extra méretû kulacs (750 milis) de ha országúton tekersz, kis falvakban után tudod tölteni a kék kutakból, esetleg pezsgõtablettával izesíteheted is. Én pezsgõtablettának az Isostar-t ajánlom, finom és tele van mindenféle jóval.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
kiskubai: Akkor földi 8) Tiszakécskei vagyok úgyhogy eleget tekerek síkon 8) bár most amíg pesten vagyok tekerek a hegyekben...

Tomka1:
1x szokatlan a teshelyzet ... elõre is mondom... megfog a hátad és a nyakad ... ja és a feneked :D majd megszokod... és egy outival lelehet nyomni egy montist.. kisebb légellenállás kisebb gördülési ellenállás..
2x nálam biztos nincs nagyobb folyadék igényed 2x1L kulacs + 2x0,5L kulacs én így járok ... ahogy a hosszútávú triatlonosok 80% is ..2-5 kulaccsal és 1kg élelem 8) ienkor nem gáz 100 kilit 1L simán le lehet nyomni... nyáron 20 kili alatt elfogy egy feles... na az gázabb...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Sziasztok!

Valami olcsó bukót keresek!
Igy találtam rá a PROWELL F-4000 HURRICANE
és a
F-55 PHOENIX
3000 és 4000Ft ért!
Ismeri valaki közületek õket?
Vagy egyáltalán az új prowell eket?
Tudom a régiek elég gagyik voltak, de ezek jól néznek ki.
http://www.bringabut...u/vasarlas/193/
itt találtam õket!
Bármilyen hozzászólásnak örülök...

Dani én nem spórolnék a bukón, annyit költs rá, amennyit csak tudsz, nekem már megmentette az életem egyszer, amikor összekülönböztem egy autóval. Nem mernék megesküdni, hogy egy 3-4ezres sisak nem durran szét a fejeddel együtt. Én biztos nem bíznám rá magam.

Tomka1

Tomka1

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Lenne egy vagy esetleg 2 hülye kérdésem.Azért mert igazából sosem ültem oútin.
Nem kényelmetlen az testhelyzet a bringán?Ha úgy nézzük fullra elõre vagy hajolva.Nem fájdul meg az ember háta,dereka?
Valahol azt olvastam h ezeken a bringákon a teshelyzet sokkal ideálisabb a tekeréshez mint egy montin és akár egy kevésbé edzett outis le tud nyomni egy edzettebb montist.Vagy nem jól olvastam?

Másik dolog hogy én elég nagy folyadék igényû vagyok(lehet az én szervezetem ilyen béna?:) ) .Hogy lehet egy hosszabb távra megfelelõ mennyiségû folyadékot vinni? 2 kulacs? Az nem sok:) Montin nekem volt (van) Deuter hátiszatyim tartállyal, de itt nem hiszem h ez megfelelne.

edani

edani

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok!

Valami olcsó bukót keresek!
Igy találtam rá a PROWELL F-4000 HURRICANE
és a
F-55 PHOENIX
3000 és 4000Ft ért!
Ismeri valaki közületek õket?
Vagy egyáltalán az új prowell eket?
Tudom a régiek elég gagyik voltak, de ezek jól néznek ki.
http://www.bringabut...u/vasarlas/193/
itt találtam õket!
Bármilyen hozzászólásnak örülök...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

.. én Mátrába és Pilisbe járok és monjuk egy alföldit kérdezzünk meg hogy egy 100-120 km-es edzésen hányszor vált... de azért hegyen is klasszisokkal /10 /100 ad anyit váltasz mint monjuk XC vel CC vel vagy sima montival ...

jövõre megkérdezhetsz, mert kecskeméten lakok, csak egyelõre singlespeed vagyok. Mellesleg van errefelé egy nagyonkirály út, Máriahegyre vezet. Nah ezen az úton bringáztunk haverommal. 36-al lánctalpaztunk, aztán meg mondom nah nézzük mennyi a vége ennek az áttételnek. Hátszéllel enyhe lejtõn 53,4 km/h. 39-13 áttétellel. Örül a fejem:D majd meglássuk (sic!) vasárnap milyet zúzunk Critical Mass-en (két éve azért megyünk el hogy megvárjuk amíg szellõsebb lesz a nép és lehet 35-40-el megyegetni közöttük XD aztán csak okosan...)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
.. én Mátrába és Pilisbe járok és monjuk egy alföldit kérdezzünk meg hogy egy 100-120 km-es edzésen hányszor vált... de azért hegyen is klasszisokkal /10 /100 ad anyit váltasz mint monjuk XC vel CC vel vagy sima montival ...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
na Sac1 a Bakonyban azért nem 3at vált az ember én sem vagyok egy Ullrich és pont emiatt 20kmhosszú felfelék végén szétsavasodva már önkívületi állapotban szoktam össze vissza kapcsolgatni, hogy hátha úgy könnyebb :D :D sajnos. Majd nyár elejére már könnyedén fogok oda is felszaladni, aztán meg jöhet a Bükk. Amúgy a Pápa-Városlõd-Pápa szakaszról írtam, ahol tulajdonképpen néhány rövid lejtõt leszámítva végig emelkedik az út, próbáljátok ki ha arrajártok. Odaúton másfél órákat szoktam nyomni, visszafele meg 40-45 percet.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
m1 egyébként kezdésnek én 2 dolgot tartottam fontosnak amikor megvettem az outit ... újlegyen .. fékkarváltós.. ennyi :D
nem vagyok egy Ulrich hogy érezzem a 2 csapágy közti különbséget, nem hiszem hogy valaha is leszek UCI oldal címlapján úgyhogy az se érdekel hogy 50kg a bringa vagy 5 .. tekerek az élvezetért aztán ha valami megteccik akkor spórolok rá aztán felrakom.../rosszabb eset valami szétmegy akkor megveszem az újat/ SORA és a 105 között kb a váltás minõségében van különbség... de ez Országúti emberek, használsz talán 3 sebességet egy teljes edzésen ... 100km-en váltasz 5x ... és akkor még lehet sokat mondtam .. bírja a csapágy ... a villa... bírja a felni ... bírja a popsid a nyerged és élvezd a sebességet ugyan oan feeling egy noname bringával az 50km mint egy márkással (most nem TTrõl van szó mert azért egy BMC-re én is szívesen feltenném a fenekem pedig oan gyenge vagyok TT-ben mint a harmat)