de már takarékoskodok a Sram szettre.
én most veszek Ultegra SL szettet nyáron, aztán váz aztán kerékszett, és ha ez így meglesz akkor elkezdek gyüjtügetni a SRAM szettre:D
de már takarékoskodok a Sram szettre.
Szerintem nem teljesen van így.
A szettek tudása között nincs nagy különbség. Ha Contador alatt DA lenne, lehet azzal nyerné.
A fékváltókarok régóta kifelé dõlnek, a mostaniak is.
A DA azért 2009-ben jön, mert ciklikusan cserélik a Sh-nál a csoportokat. 5 csoport van, a DA 2004-ben újult meg utoljára, most van soron. (Elõtte meg 7-évenként)
A prototípusok nagyon gyakran CNC-zett darabok, mert így lehet gyorsan 1-2 nap alatt produkálni új példányokat, ami mondjuk pár mm-rel eltér. A végleges bizonyára igényesebben fog kinézni.
Hajtókar esetén szerintem jobb az alu. A Sh szíve szerint most se tett volna rá karbont, dehát a divathullám...
Mi a véleményetek a 2009es országúti fejlesztésekrõl? Nekem kicsit olyan az egész, mintha a SRAM surranó pályán meglepte volna a Campagnolo-t akik csak ücsörögtek a Recordon, "mert az jobb mint a Dura Ace" alapon. A Red nagy durranás lett, pláne ha Contador megnyeri nekik a Giro-t, az olaszok csak hüledeznek. A Shimano mérnökei meg valami elkeseredett ütemben próbálják lemásolni a Sram fékváltókarjainak a designját (most láttam a 2009es Dura Ace karjai is kicsit kifele állnak) mindezt úgy, hogy megtartsák a plusz sok fogási lehetõséget a fékváltókar tetején. A fék prototípusa meg engem a KCNC agyonkönnyített alu fékjére emlékeztet. Meg azt sem igazán értem, hogy miért nem alkották még meg a fullkarbon hajtókarjukat? A 2009es Dura Ace is alumagos lesz
shimano pd-m520. fém SPD pedál....csakhát az a négy év használat...ráadásul elõzõ tulaj napi fix 80km, tehát használta rendesen.
Én is úgy jártam, hogy szétkopott a Look pedálom felülete. Vettem helyette egy Campagnolo ProFit Plus Chorus pedált. Ebben acél lemez van a taposófelületen. Azóta semmi gondom nincs vele. Ajánlom.
de az a fantasztikus hogy én alá szoktam csavarozni egy belsõt.. egy gumilapot ami megoldja ezt a problémát... de most már az se segít.. majd valamikor kiveszem aztán hátha úgy jó lesz ...
ez 1 ien sport
.. nekem meg a Look stopli ad ki érdekes hangokat a mûanyag talpú Vittoria cipellõn 8) (bár kezd ennek a stoplinak is eljönni a kora lassan 7-8k lesz benne)
Másik hátsó kerék az én bringámban nem zörög, tehát azzal lesz a bibi. Van elég hely a keréknek, ilyen gond nincs. Viszont ma mentem egy laza 150-et, és mire hazaértem nem zavart ez a hang, ugyanis lett másféle, ami hangosabb és ami jobban zavar. Jááááj.
Sziasztok, segítsetek plz, mert már sikítanom kell:
Adott egy outi, és annak hátsó kereke. És cicceg valami. Az agy kapott SKF csapágyakat, de a helyzet nem változott. Nem baj, legalább megvan a tudat, hogy az minõségi.Laza küllõt, küllõtörést nem érzékeltem. Ha tekerek, akkor is van hangja, ha simán gurulok, akkor is. Cseréltem külsõt, belsõt, még azt az izéke szalagot is, amit a felnire kell tenni. 23-as külsõkkel próbáltam, de volt rajta 20-as is, azzal talán egy kicsit kevésbé csinálja, de azért lehet hallani. Ha nem terhelem a súlyommal, tehát az elsõ kerékre tehénkedek, akkor nincs hangja. Ha 2-3 bar közé fújom csak fel, hogy azért gurulni lehessen, nincs hangja. 6-8 bar körül már van. Felnin semmi hibát nem látok. Néha olyan, mintha ciklikusan csinálná, de mire errõl meggyõzõdnék, addigra meg már mintha nem pont úgy szólna, ahogy a kerék körbemegy. Egy fordulat alatt kb 4-5 inkább ciccegõ, mint kattogó hang. Komolyan mondom, megõrjít. Úgy 1-2 héttel azelõtt, hogy elkezdte, egyszer elég jól eláztunk.
Valakinek mentõ ötlete esetleg?
sziasztok ! Wenson outikkal van valakinek tapasztalata? Nekem nagyon tetszenek s jó ár/érték arányúnak tûnik. De nem tudom milyen maga a váz.