és 27 felsõcsöközéptõl a nyereg tetejéig
Most milyen nyeregcsöved van?
Most milyen nyeregcsöved van?
Hello
Sajnos kipróbálni nem tudom mivel Pestrõl hozzák amit rendelek, itt csak az 58-as Ventto-t tudtam kipróbálni rövid távon illetve egy 56-os Alvito DC van
A te 60-as biciklid milyen?
A mostani biciklim 54-56-os lehet ezért filózok, hogy egy 60-as nem lenne-e túl nagy (vagy fura) nekem.
Persze tudom, hogy a mostani meg túl kicsi
Sziasztok!
Szerintetek mennyit lehet kérni egy ilyen bicikliért?
Bár öreg ,de nagyon kiméletesen bántam vele és az elmúlt években csak állt.
http://piacter.bikem...t=143308&cat=56
köszönöm.
Hello
Sajnos kipróbálni nem tudom mivel Pestrõl hozzák amit rendelek, itt csak az 58-as Ventto-t tudtam kipróbálni rövid távon illetve egy 56-os Alvito DC van
A te 60-as biciklid milyen?
A mostani biciklim 54-56-os lehet ezért filózok, hogy egy 60-as nem lenne-e túl nagy (vagy fura) nekem.
Persze tudom, hogy a mostani meg túl kicsi
Hello!
Meg tudjátok mondani hogy egy Sachs Huret hátsóváltó hány sebességet tud átölelni? Jelenlegi rendszerben 5-öt visz, de szemezek egy 8-as agyú kerékkel. Váltót nem akarok cserélni. Szerintetek átviszi a 8-at a váltó? Amúgy mennyivel lehet szélesebb a 8 sebességes agy tengelye mint a régi? Beleférhet a vázba hajlítgatás nélkül?
Hali
Én egy Fsa kforce nyeregcsövet cseréltem le, aminek a hátranyúlása 3,5 cm volt,mivel kémnyelmetlennek találtam, és betettem helyette egy fsa sl-k-t ami totál egyenes. A bringa geometriáján rengeteget változtatott az a 3,5 cm, sokkal kényelmesebb így tekernem, így a nyereg orra kb a középcsapágy fölöttvan. Azt hiszem minék közelebb van a nyereg a középcsapihoz annál hatékonyabb a tekerés, nem véletlenül mennek hasonló geometriával idõfutamokon,de ha tévedek a szakikmajd kiigazítanak.
187 vagyok én is
60as váz majdhogynem kicsi
115ös stucnival használom
és azt mondja mindenki h kéne nekem egy hosszabb
ha lehetne én cserélném a vázam 61 v 62esre
de mindenképp próbáld ki sztem
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nem kapcsolódik szorosan a most futó témákhoz, de egy komoly dilemmával küzdök: adott egy országúti geometriás vázam, fix hosszúságú villanyakkal. Triatlonhoz használnám, de ahogy próbálgattam, elég hosszú a váz. A Thomson Layback nyeregcsöveit szokták ajánlani triatlonhoz. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata, hogy mennyit változtat a geometrián egy ilyen nyeregcsõ, ha nem "rendeltetésszerûen" használnám és elõrefelé állítanám a csövet a vázban? Elég spéci a nyeregcsõátmérõm, az átlagos triatlon nyeregcsövek csak 27.2 mmes ek (Look- Profile is) egyedül ez marad. Vagy berakok egy hagyományos nyeregcsövet és inkább a stucnival próbálok mahinálni. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata tippje?
valaki itt írta, hogy rendszeresen jár a 83-ason Pápa és Városlõd között.
valaki itt írta, hogy rendszeresen jár a 83-ason Pápa és Városlõd között. Hát ma én végigtoltam ezt a szakaszt Városlõd felé. mit mondjak azok a szelíd kis dombocskák tudtak meglepetéseket okozni. Amúgy nagyon szép helyeken megy végig.