Hát azt megnézem ki tud eredeti AK bajonettet szerezni.
Bocsesz az Off-ért!
hátkéremszépen nyilván nem egy 500ft-os vásári bicskáért adom oda a WH-r550-et...amúgy két héten belül jön a helyére a Mavic Cosmic Elite
Hát azt megnézem ki tud eredeti AK bajonettet szerezni.
Bocsesz az Off-ért!
Szike: Amennyiben eredeti AK bajonettrõl van szó, mehet az üzlet:P
szerintem ez ne tartson vissza hogy nem kardküllõs...
Az edzõkerkeik viszont szintén 99%-ban hagyományos 3 kersztre fûzött 2-es vagy 2-1.8-as küllõkkel készülnek, mert akkor ugye nem ugrik a szerelõ bácsi, ha valami "pityputy" van.
A kerekek amiket kinéztem sajnos nem aero-s küllökkel vannak szerelve
Áruk viszont baráti,és a sulyuk is:
Ajánlott fogyasztói ár: 54900 Ft
NOVATEC - Jetfly 1570 gramm/pár:
helyett azt akartam írni hogy "a nagyok 99%-a aero küllõvel megy". máshol járt az eszem.
szerk.: erre is jó az aero küllõ: http://kepfeltolto.hu/i/?224005&t=img ráejtettem véletlen...
helyett azt akartam írni hogy "a nagyok 99%-a aero küllõvel megy". máshol járt az eszem.a nagyon egyértelmûen 99%-ban aero küllõvel mennek
Pontosan,a belsõ lábhossz...Mért le a lábad köze és a talaj közötti távot,és szorozd meg 0,66-al.És megkapod az eredményt,hogy mekkora kell.169 cm-hez kb. 52-54-es méret egyenes felsõcsõ esetén, de inkább a belsõ lábhossz a mérvadó.
Campa Veloce szettes bicaj abszolút kezdõ országútisnak megfelel? Ez kb. a Shimano 105-ös szintû szettenek felel meg? Tudom nem jó az összehasonlítás, de csak a Shimano cuccokat "ismerem". 169 cm-hez 50-52-es váz passzol? Egyenlõre több kérdésem nincs
Elõre is kösz az építõ hozzászólásokat.
Értékbecslés topic
Sziasztok!
Volna egy régi acél vázas bringám, amit el szeretnék passzolni. A váz nagyon szép, muffos kivitel (asszem így hívják a csövek összeillesztésének ezt a módját). A cuccok rajta (látszik rajtuk, h. voltak használva, de azért mennek szépen): Shimano Exage 500 fékek és fékkarok, Exage 300 hajtómû, 105 váltókarok és váltók (jelenleg 8-as rendszer, de elõtte 7-es volt), klipszes pedál (asszem PD-A550, vagy mi, majd megnézem), RSX agyak, Remerx Taurus felnik, rozsdamentes küllõkkel fûzve (asszem 36-os mindkettõ), a kormánycsapágy is valami jó Shimano. A gumik lassan csereérettek, Schwalbe Blizzard Pro kevláros, 20-as szélességû. Gondolom, a lánc is, és a fogsor is, meg a bovdenek. Bandázsolni és új klipszet tenni szintén kell rá. A bringán van egy csomagtartó, Bike Himalaya táskával, van egy Jefte kormánytáska (vállra akaszthatós okosság), Zoggie háromszögtáska, no name nyeregtáska, pumpa, 2db kulacs, pótbelsõ, gumileemelõ, a koskormány mellett egy triatlonkormány, 1 pár pótkerék (egyik Ambrosio, másik Rigida, az egyik agy asszem Gipiemme, a másikat nem tudom, Hutchinson és talán Vittoria külsõkkel - a külsõk látszólag 0 km-esek, úgy kaptam õket). A nyeregcsõ, nyereg, stucni, koskormány mind csúnya-régi-nehéz.
Na, egy ilyen összeállítás vajon mi pénzt érhet meg? A váz kb. 58-60-as, egyenes felsõcsõvel (de ez az értékén nyilván nemigen változtat). Ha esetleg tudtok segíteni, nagyon megköszönöm! Délután igyekszem képet is felrakni majd.