Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
kell elõre átdobó?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
csak név meg globalizációs marhaság .... cudod az X az egy kereszt angolul CROSS tehát X(Cross)C(Country) ugyan ez fordítva C(Cyclo)X(Cross) bár ebbe szerimntem még a CC van elterjedve dehát tudja a franc...

azon gondolkodtam hogy CX re mien szetet kéne felrakni lehet az én 105-dura-ultegra vívmányomat felrakom csak kicserélem az átdobót 105-re mert ez az ultegra eddig nem gyõzött meg.... cagy esetleg egy Campa Centaur....

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

régen cc volt az xc, gondolom nem ciclora gondolt

azon már énis gondolkoztam, hogy régen volt volt a cc, ma meg csak xcrõl hallani, és hogy csak a név változott vagy van-e más különbség is?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Cross Country:)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
A következõ bringám nekem is CX lesz... ha nem kötõdnék a jelenlegi bringáimhoz, a 2 helyett lenne 1 CX

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
elég erõs lettvolna telóval :D én most kezdek Cyclot öszerakni azokból a cuccokból amik lekerülnek a régi bringámról... szereztem egy Giant 2008 as TCX vázat..

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
régen cc volt az xc, gondolom nem ciclora gondolt

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
CC->XC inkább??????

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
retizotyo: Pedá ezért mert idáig sokat használtam városba is (ottt nemjó az SPD SL a kilógó stopli miatt) de mivel van városi fixim, most télen veszek spd-sl cipõt meg pedált. A Nyeregcsõ pedig le lett cseréve azóta Ritchey WCS-re:)
pcycle: Azt nem mértem le, csak saccoltam. Ezért szétszedni nem fogom, de ha valamit cserélni kell majd arrafelé, le fogom mérni:) amúgy 8,8kg-ot írtam nem 8kg-ot...
robko: köszi:)
kipage: Hát most összejönne a pénz a vázszettre de inkább CC bringát építek az árából (fullcarbon váz vs. merida tfs váz, rs recon teló, slx szett, mavic kerekek....inkább egy CC bringát csinálok:D)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
országúti fékkarhoz lehet valahol kapni külön ilyen gumi b@aszást? tudjátok a fékkar gumi borítása, elérett és leszakadt a fékkarról, most ilyen csúnya szigetelõszalagos javítás lett a dologból, de nem cserélnék fékkart emiatt mivel egy full 105-ös gravírozott szettes retró országútiról van szó, nem lenne szép egy másik fékkarral :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
pcycle szerintem elnézted, mert 8,8kgot írt, nem 8at.

Kubai klassz a bringa, szinte mindent feltuningoltál rajta már "csak" egy új vázszett kell. Aztán ha az is megvan, akkor mehet egy könnyû kerékszett a versenyekre, a mostani meg jó lesz edzéshez.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Kiskubai: megnéztem a keród grammozását, bandázs és a bowdenszett tömegét nem mérted el? nagy valószínûséggel több lehet, mint amit írtál. Egy lightweightes teljes bowdenszett (váltó+fék+bházak) közel <200 gr., a legkönnyebb van 100 gr. körül (De az ca. 40e Ft), úgy általában inkább 25 dkg körüliek. A bandázsok is 60-70 gr a könnyebbik fajtából, persze van 30-40 körül is, de azok szintén drágák és egy szezont bírnak. A teljes tömeg komolyan 8 kg. lenne? MErt nekem Trek 2300-sal (1500 gr.) Ultegrával, 1550 gr.os kerékszettel, válogatott könnyû kiegészítõkkel (Icon graphite kormány, 135 gr. nyereg...) volt 8,25 kg.!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Két dolgot nem értek:
Triatlon olimpiai távon sima országútival megy a nemzetközi mezõny nagyrésze. 40km bringa - ehhez nem kell különleges üléspozíció (van 1-2 triatlonos ismerõsöm, õk mondták). A stucni szokott rövidebb lenni, mint egy átlag országútin (így ránézésre)

nem azért nem kell TT mert rövid... hanem mert lehet bojozni(meg talan mert nem engedik a TT kormanyt, itu szerint nem erhet tul a könyöklõ a fékkarokon) 8)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Ez a kék: http://prohardver.hu...1454-11454.html itt le van írva minden h hány gramm..ja és azóta megvan a WCS nyeregcsõ.

880-as vázat felszerelted szépen,komoly....

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Két dolgot nem értek:
1. pedál
2. nyeregcsõ

??

Triatlon olimpiai távon sima országútival megy a nemzetközi mezõny nagyrésze. 40km bringa - ehhez nem kell különleges üléspozíció (van 1-2 triatlonos ismerõsöm, õk mondták). A stucni szokott rövidebb lenni, mint egy átlag országútin (így ránézésre)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ez a kék: http://prohardver.hu...1454-11454.html itt le van írva minden h hány gramm..ja és azóta megvan a WCS nyeregcsõ.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ez a kék a bringád?se kerék se szett,igy még a 67 is sok te dagadt á.....:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én is csak 67kg vagyok. Bringával együtt:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
60kg hoz kerék se kell:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
2009-es mavic ksyrium elite jo itthonra mindenre nem?sulya is elég baráti 1550...kérdés 85-90kg-mat birja-e.