Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
háááát elfogadnám na..) de én is ugy tudom a gyártás már taiwanon van a fondriest esetében is,bár az utolsok közt lépte meg....feri neked milyen géped van?sopron akkor gondolom yasec....

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

már sorry, de nem made in taiwan :)
nesze neked lehet irigyelni: FONDRIEST

Az egyik 2003as Bikemagban volt egy riport Fondiestékkel, abban hangzott el, hogy Õk is áthelyezik a gyártás taiwanra.

(én pl nem irigykedem a gépedre, szép meg minden de nekem a sajátom jobban tetszik Made in Sopron:))
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
ezért jó az otp bank -os elektronikus számlacsomag :)
adnak hozzá egy virtuális bankkártyát, amivel neten lehet vásárolni, és csak annyi pénz van rajta amit ráteszel, és így le sem tudnak húzni :D
ráadásul a költségei is kissebbek, és bármilyen pénznemben fizetsz mindíg az aktuális pénz középárfolyamán váltják a forintot :D

Külföldi vásárlásnál arra is érdemes figyelni, hogy pl. az Ersténél, ha Németországból rendelek, mondjuk 200 euroért, akkor azt elõbb átszámolják dollárra és azt forintra, tehát hiába nem ment fel annyira az euro, sokba fog kerülni.

kombany

kombany

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
már sorry, de nem made in taiwan :)
nesze neked lehet irigyelni: FONDRIEST

ezek nem olasz gyártok....made in taiwan:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ezek nem olasz gyártok....made in taiwan:)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Hogy jön ide a Fondriest? Nem találtam a téma elõzményét. Nem tetszenek az olasz gyártók. Nem is tudom ki találta ki ezt a furán "szappan alakban" hajlított vázat, de egyre többen jönnek rá, hogy ez az "ideális vázforma" lásd Colnago, Coppi, most a Fondriest..

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

jah és ki fizeti meg?:)

természetesen a vevõ.:D:D

zirp

zirp

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

ez már a gusztustalan kategoria

ez szerintem attol fugg, VISA vagy MAESTRO kartyad van
a VISA USD elszamolasu,
a MAESTRO meg Euros...

es a rendes bankoknal kartyaigenyleskor ezt el is magyarazzak...
2StUpId2ShIfT

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Fondriest TF2?? tetszõs.:)

jah és ki fizeti meg?:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Yasec olyanra festet, amilyent kérsz, választhatsz Ral színskálából, ez feláras, pórszórással festik. A normál árban sima festés van, Standox színek közül választhatsz. Karbon bicajt szeretnék, nála egy alu 150ezer (mtb esetén), szóval jóval többe kerülne az Õ vázával összerakni egy bicajt. A következõ merev monti vázam viszont lehet, hogy Tõle lesz.

Orbea Onix Bira, holnap reggelig még változhat (akkor adom le a rendelést), de eddig piros :)

Fondriest TF2?? tetszõs.:)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Nem, ez a tévedés kategória. Számlája válogatja...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Külföldi vásárlásnál arra is érdemes figyelni, hogy pl. az Ersténél, ha Németországból rendelek, mondjuk 200 euroért, akkor azt elõbb átszámolják dollárra és azt forintra, tehát hiába nem ment fel annyira az euro, sokba fog kerülni.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

dura ace lánc nehezen ég de nagy a fütö értéke :)

úgy tûnik ebbe az összefüggésbe nem gondoltam bele. :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
dura ace lánc nehezen ég de nagy a fütö értéke :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

jövöre gondolom itthon is felmennek az uj bringa árak,számitogép árak már néhol 20%emelkedtek,bár az a legérzékenyebb piac

Én igyekszem még idén mindent megvenni amit akarok (könyöklõ, pedál, cipõ, ruha), valszeg tartalék sor/lánc/fékpofa/gumi is belefér, és akkor onnantól 2 évig nem kell költeni a bringára:)

szerk: mert aztán az se biztos hogy gázszámlára tellik, nemhogy dura ace láncra...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
jövöre gondolom itthon is felmennek az uj bringa árak,számitogép árak már néhol 20%emelkedtek,bár az a legérzékenyebb piac

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
külf vásárlásnál azért arra figyeljetek hogy pl az USD/HUF már 210 körül van, míg egy hónapja 150-160-ért lehetett venni dollárt. euró is drágult, igaz nem olyan durván mint a dollár. EUR/HUF 276 körül van.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
feltétlenül nézd meg nálluk a wilier mortirolot piros szinben veloce szettel,egyszerüen gyönyörü...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
[quote name='Gabe84']Yasec olyanra festet, amilyent kérsz, választhatsz Ral színskálából, ez feláras, pórszórással festik. A normál árban sima festés van, Standox színek közül választhatsz. Karbon bicajt szeretnék, nála egy alu 150ezer (mtb esetén), szóval jóval többe kerülne az Õ vázával összerakni egy bicajt. A következõ merev monti vázam viszont lehet, hogy Tõle lesz.

Orbea Onix Bira, holnap reggelig még változhat (akkor adom le a rendelést), de eddig piros :)[/quot
nem csunya bringa,2009 modell?epic cycles-nél nézegettem épp,ugy nézem a szigetországban minden modell egy kicsit más...