Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Amúgy meg régi a kép, mert ez még a "régi" Dura Ace.

Igen, régi kép. Ahogy írtam is: amikor a T-Mobile váltott Campagnolo-ról Shimano-ra.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ezt most találtam. Amikor a T-Mobile csapat Campagnolo-ról Shimano-ra váltott, Zabel-nek nem tetsszett a Shimano váltóbowden vezetése és így "campagnolósította" a rendszert:

Vagy csak Õ is normális ember, és úgy vezeti el a Nokon bowdent, ahogy kell?

illusztrálom:
http://arcspin.googl...230076-full.jpg

(Egyetlenegy bringát láttam idáig, ahol nokon bowden volt, és normális shimano módon volt elvezetve, de azt is csak képen láttam)

szerk: vagy akár az is lehet, hogy azért váltott Nokon-ra, mert tényleg nem tetszett neki a shimano. Amúgy meg régi a kép, mert ez még a "régi" Dura Ace.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ezt most találtam. Amikor a T-Mobile csapat Campagnolo-ról Shimano-ra váltott, Zabel-nek nem tetsszett a Shimano váltóbowden vezetése és így "campagnolósította" a rendszert:

Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Jens Voigt szereti, ha lent van a kormány:

Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Én 176 vagyok és egy 55ös vázam van. Próbáltam kisebb vázakat, de azoknál túl lent van a kormány. (nem szeretem a sok közölõt) Nagyot nem lehet tévedni a vázkérdéssel kapocsolatban, ha veszel 53-55ös körülit keress, a stucnival nyereghelyzettel lehet annyit játszani, hogy beállítsd ami a kényelmes. Az nagyon rossz ha kis vázad van, mert mélyre kell hajolni, meggörbül a hátad, plusz a gátad is megsínyli a dolgot. :D

Ja és mégegy, nem kell agyonizgulni magad sem, hogy milyen anyag márka. Nagyot nem lehet tévedni itt sem. Egyszerûen azt vedd, amelyik szimpatikus.

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Te Steve! Nem meridád van véletlenül?

Talált süllyed!:clap: Road race 903, és 555mm a felsõcsõ. Egyébként jó kis gép ja és karbon villa!!:):)

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Szerintem 51-54cm között keresgélj! Nem jó az a hátfájás és nyújtózkodni sem annyira jó, mert akkor más fog fájni...

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Kedves DaniKing! Szerintem is idegesítõ vagyok és sajnálom, ha felbosszantottalak. A kipróbálással kapcsolatban igazat szólsz. Mesze van tõlem a legközelebbi valamire való bolt, ahol tucatjával vannak a jó bringák. na meg még lehessen is fölülni rá és jól meghajtani... Az nehéz ügy. Ezért számít nekem olyan sokat a sok segítõ tapasztalat amit tõletek kapok. Ezt hálásan köszönöm mindenkinek!

Kobuc csoda hogy még foglalkozik veled valaki... olyan idegesítõ ez, hogy melyik jobb karbon vagy nem karbon, nem tetszik, ez azért nem...melyik felni erõsebb, milyen gumi... vagy hogy milyen vázmret jó nekem? Menj el, és próbáld ki, ezt máshogy úgysem fogod tudni kiszámolni...

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Te Steve! Nem meridád van véletlenül?

Csak megerõsíteni tudom én 173 vagyok 50-es mérettel tolom és stucniból szinte legrövidebbet (80) kellett vadásznom. Sok függ a te vázméretedtõl is hosszú-rövid kéz,láb.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Kobuc csoda hogy még foglalkozik veled valaki... olyan idegesítõ ez, hogy melyik jobb karbon vagy nem karbon, nem tetszik, ez azért nem...melyik felni erõsebb, milyen gumi... vagy hogy milyen vázmret jó nekem? Menj el, és próbáld ki, ezt máshogy úgysem fogod tudni kiszámolni...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
51-es karbon Orbeám van 535 mm-es vízszintes felsõcsõhosszal, 169 cm vagyok, az 55 Neked biztosan nagy lenne.

A soproni KTM boltban érdeklõdtél, elég nagy bolt, komoly választékkal?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
A strada vázakon a felsõcsõhossz a vázmérettel megegyezõ. Tehát elég rövid. Még mindig úgy gondoljátok, hogy a kisebb váz a jobb?

Csak megerõsíteni tudom én 173 vagyok 50-es mérettel tolom és stucniból szinte legrövidebbet (80) kellett vadásznom. Sok függ a te vázméretedtõl is hosszú-rövid kéz,láb.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Nem tudja valaki hol kaphatnék tavalyi ktm strada3000-est. Egy csomó nagykert meg üzletet megkerestem már. Nem tudom miért nincs. Talán túl keveset hoztak be az országba? Mindenhol csak a rusnya 2009-es modell van.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Steve66! Az 50 es vázmérethez nálad milyen hosszú felsõcsõ tartozik?

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Ha már tévednék valamelyik irányba, akkor inkább lefelé tévednék. Hosszabb stucnit, nyeregcsövet, kormánycsapágyhézagolót lehet venni.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én lapból 54-55öst vennék a helyedben, am a kicsi váz uolyan szar mint a túl nagy, tapasztalat sajnos

A boltos aki a karbonvázas sztorit mesélte nem igazán tud eltántorítani attól hogy bringázzak. Bizonyára nem is ez volt a célja csak el akart valamit adni. Az is lehet hogy fele se igaz és ez egy amolyan "seprûnyeles" történet. mindenesetre, hogy mit tud a karbon az egy érdekes téma. Fõleg nekem, mivel még nem mentem ilyen géppel.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szerintetek nagyon gáz egy vázmérettel föléválasztani. Sokat számít az a 3cm különbség? 170cm-hez 52-es méret kellene, de csak 55-ben tudják beszerezni ( aminek viszont szokatlanul rövid 55cm-es a felsõcsõhossza)

Ha már tévednék valamelyik irányba, akkor inkább lefelé tévednék. Hosszabb stucnit, nyeregcsövet, kormánycsapágyhézagolót lehet venni.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
A boltos aki a karbonvázas sztorit mesélte nem igazán tud eltántorítani attól hogy bringázzak. Bizonyára nem is ez volt a célja csak el akart valamit adni. Az is lehet hogy fele se igaz és ez egy amolyan "seprûnyeles" történet. mindenesetre, hogy mit tud a karbon az egy érdekes téma. Fõleg nekem, mivel még nem mentem ilyen géppel.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Szerintetek nagyon gáz egy vázmérettel föléválasztani. Sokat számít az a 3cm különbség? 170cm-hez 52-es méret kellene, de csak 55-ben tudják beszerezni ( aminek viszont szokatlanul rövid 55cm-es a felsõcsõhossza)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Sziasztok, én a DH szakágat ûzöm, de van nálam egy Cannondale R 1000 országúti bringa eladó, nézzétek meg a piactéren. Üdv