Amúgy meg régi a kép, mert ez még a "régi" Dura Ace.
Igen, régi kép. Ahogy írtam is: amikor a T-Mobile váltott Campagnolo-ról Shimano-ra.
Amúgy meg régi a kép, mert ez még a "régi" Dura Ace.
Ezt most találtam. Amikor a T-Mobile csapat Campagnolo-ról Shimano-ra váltott, Zabel-nek nem tetsszett a Shimano váltóbowden vezetése és így "campagnolósította" a rendszert:
Talált süllyed!:clap: Road race 903, és 555mm a felsõcsõ. Egyébként jó kis gép ja és karbon villa!!Te Steve! Nem meridád van véletlenül?
Kobuc csoda hogy még foglalkozik veled valaki... olyan idegesítõ ez, hogy melyik jobb karbon vagy nem karbon, nem tetszik, ez azért nem...melyik felni erõsebb, milyen gumi... vagy hogy milyen vázmret jó nekem? Menj el, és próbáld ki, ezt máshogy úgysem fogod tudni kiszámolni...
Csak megerõsíteni tudom én 173 vagyok 50-es mérettel tolom és stucniból szinte legrövidebbet (80) kellett vadásznom. Sok függ a te vázméretedtõl is hosszú-rövid kéz,láb.
Csak megerõsíteni tudom én 173 vagyok 50-es mérettel tolom és stucniból szinte legrövidebbet (80) kellett vadásznom. Sok függ a te vázméretedtõl is hosszú-rövid kéz,láb.
Csak megerõsíteni tudom én 173 vagyok 50-es mérettel tolom és stucniból szinte legrövidebbet (80) kellett vadásznom. Sok függ a te vázméretedtõl is hosszú-rövid kéz,láb.Ha már tévednék valamelyik irányba, akkor inkább lefelé tévednék. Hosszabb stucnit, nyeregcsövet, kormánycsapágyhézagolót lehet venni.
A boltos aki a karbonvázas sztorit mesélte nem igazán tud eltántorítani attól hogy bringázzak. Bizonyára nem is ez volt a célja csak el akart valamit adni. Az is lehet hogy fele se igaz és ez egy amolyan "seprûnyeles" történet. mindenesetre, hogy mit tud a karbon az egy érdekes téma. Fõleg nekem, mivel még nem mentem ilyen géppel.
Szerintetek nagyon gáz egy vázmérettel föléválasztani. Sokat számít az a 3cm különbség? 170cm-hez 52-es méret kellene, de csak 55-ben tudják beszerezni ( aminek viszont szokatlanul rövid 55cm-es a felsõcsõhossza)