Nincs:( De hátha beszáll majd valaki akinek van.
Kártyám ugyan nekem sincs, de a rendelésbe vsz én is beszállnék majd.
Nincs:( De hátha beszáll majd valaki akinek van.
sziasztok,
vki pls segítsen, akinek kéznék van a bringája. szerintetek a hajtókarok belsõ élének egyenlõ távolságra kell lennie a nyeregvázcsõtõl és az alsócsõtõl. nekem olasz menetes vázam van, miután levettem a hajtókart, hogy megtisztítsam és visszatettem, akkor vettem észre, hogy a láncvilláktól mm-re egyezõ a távolság, de a vázcsövektõl nem.
köszi
oops, kérdõjel lemarad:
szerintetek a hajtókarok belsõ élének egyenlõ távolságra kell lennie a nyeregvázcsõtõl és az alsócsõtõl??
http://www.competiti...ALCULATOR_INTRO
végigvezet mindenen, tanácsot ad - de döntened a végén neked kell, merthogy többféle stílus van (kemény hajtós, célirányos, de nagyon görbehátútól a lazább stílusig)
(amúgy: kérdezõsködés helyett valóban kikereshetted volna ezt a linket pont ennek a topicnak a régbbi oldalain! végülis csak 275 oldalt kellett volna végignézni! Ahhoz képest, hogy a tekerés idenyugtató és elvileg sokkal normálisabbak vagyunk a sok ütõdött, eltunyult, stresszes pógárnál, nagyon sok az ingerült szöveg. Nem csak itt, más bringás fórumokon is meglepve látom! Sebaj.)
lennetek olyan kedvesek volt szo egy méricskélös oldalrol ..linkeljetek be nekem leccii mert nem talalom
50 euró az darab vagy pár?
Ha darab, akkor nagyon drága, ha pár akkor már jobb egy kicsit...
50 euró az darab vagy pár?
Ha darab, akkor nagyon drága, ha pár akkor már jobb egy kicsit...
qanic
Ki beszélt 52-rõl53 az igazi... az 50-11 és az 53-11 között 100as pedálfordulatnál ~3.5 km/h a különbség. Nagyobb csapásszámnál még nagyobb. Nagyon nem mindegy.
A kis/nagytányér nagy különbsége az miatt van, hogy a versenyzõk szeretik ha a fogak között minél kisebb ugrások vannak, tehát feltesznek egy 11-23-as sort. Csak azzal meg mondjuk a Mátrában nem jó tartósan felfelé 39-23-ban menni. Még egy /magyar/ élversenyzõnek sem. Amíg lehet, nagytányér, utána meg a mászófokozat
Több kérdés?
a 10eurós utalást meg lehet úszni, igen. Van ilyen kártyád?
38font a pár gumi, mert ha párban vesszed ennyi. Meg nem tudom, pontosan hogy mûködik, de a 10euros átutalást nem lehet megúszni ha olyan kártyával vásárolunk, aminél nincs ilyen? Azt hiszem van ilyen nem?
Eddig Mathias alternatívája a legolcsóbb...Mindenki gp4000s-t akar?
:D:D:D
~12k lenne a két gumi a merlintõl (otp valuta eladási ár angol font: 315ft)
Ha hárman rendelünk fejenként egy pár gumit, akkor az 120font a gumi (40 font a pár, és háromszor ugye...), erre rájön 10font szállítási költség, és 10euró a nemzetközi pénzutalalás kb. tehát 130font+10euró. Fejenként 14636 ft. És utána még meg kell oldani, hogy én pl Kecskeméti vagyok, és eljusson hozzám a gumi.
szerk.: most hogy így utánaszámoltam, én is inkább a tavasz körüli rendelést preferálnám...
Eddig Mathias alternatívája a legolcsóbb...Mindenki gp4000s-t akar?
:D:D:D
~12k lenne a két gumi a merlintõl (otp valuta eladási ár angol font: 315ft)
Ha hárman rendelünk fejenként egy pár gumit, akkor az 120font a gumi (40 font a pár, és háromszor ugye...), erre rájön 10font szállítási költség, és 10euró a nemzetközi pénzutalalás kb. tehát 130font+10euró. Fejenként 14636 ft. És utána még meg kell oldani, hogy én pl Kecskeméti vagyok, és eljusson hozzám a gumi.
szerk.: most hogy így utánaszámoltam, én is inkább a tavasz körüli rendelést preferálnám...
http://bike-componen...-Set Faltreifen 45euró a két darab...esetleg egy közös-országútis rendelés?
http://bike-componen...-Set Faltreifen 45euró a két darab...esetleg egy közös-országútis rendelés?