39-25
12% extrém meredek?
Nálunk a 20% sem ritka, azon lehet próbálkozni 2 tányérral...
12% extrém meredek?
Nálunk a 20% sem ritka, azon lehet próbálkozni 2 tányérral...
Az apróhirdetõben szinte új Cube komplett 10-es ultegrával, syntace kiegészítõkkel 165 ezer. Ahhoz képest ezért a 150 nagyon erõs.
futott km?, mire volt használva? szépen karbantartottnak tûnik...
szerintem alsó hangon olyan 150et megér ha minden perfektül mûködik rajta, és az inhomogén alkatrészek szépen tolerálják egymást
de a nyerget állítsd vízszintesre:)
szerintem alsó hangon olyan 150et megér ha...
futott km?, mire volt használva? szépen karbantartottnak tûnik...
szerintem alsó hangon olyan 150et megér ha minden perfektül mûködik rajta, és az inhomogén alkatrészek szépen tolerálják egymást
de a nyerget állítsd vízszintesre:)
Ha én is átlagos erõnlétû vagyok (183cm 75kg), akkor igen. 42-21 elég nekem a Pilis bitumenes útjain. Extrém meredek, 12% körülire ott a 23-as hegymászó fokozat.
Mindenképpen kell cserélni a lánctányérokat, vagy csak a fogszám a probléma?
Sziasztok!
Állati láma kérdés:
A probléma, hogy a hátsó fogaskeréksor legnagyobb fogaskereke 23 fogú, az elsõ kis fogaskerék pedig 34 fogú. Ez az áttétel hegynek fölfelé elég lehet egy közepes erõnlétû emberkének? (183cm 77kiló)
Arra kérném a tisztelt országútis szakértõ sporttársakat legyetek szívesek átnézni az értékbecslés topicban. Lenne egy eladó országútim ami sajnos sûrgõs lenne. Nem tudom mit kérjek érte és ott nem kapok választ régóta!
Elõre is köszönöm a segítséget!:pomocy_na
azoknál nehezebb mer, az pl 32es az alsó, de itthonra nem kell 3 tányér aszfaltra
Ok, köszi!
A Shimano-nak vannak három tányéros hajtómûvei, és azokhoz viszonyítva gondoltam, hogy nehezebb az áttétel.
A 34-23 az kb. 39-26 vagy 39-27-nek felel meg, tehét könnyebb, mint az általános 39-25. Lánctányért nem értem miért akarnál cserélni, 34-nél kisebb nem hiszem, hogy volna.
Sziasztok!
Állati láma kérdés:
Nemrég lehetõségem nyílt egy régebbi Campa hajtás + váltók olcsón megszerzésére, de nem tudom, hogy megfelelõ lenne-e nekem.
A probléma, hogy a hátsó fogaskeréksor legnagyobb fogaskereke 23 fogú, az elsõ kis fogaskerék pedig 34 fogú. Ez az áttétel hegynek fölfelé elég lehet egy közepes erõnlétû emberkének? (183cm 77kiló)
Most térek át montiról egy CX vázra épített hibrid bringára, és szeretek mindenhol tekerni vele.
Az itthon kapható BBB márkájú lánctányérok vannak olyan jók, mint a campa tényérok? Mert ha igen, akkoe egyszerû lenne a csere, feltéve, hogy az átdobó elbírja, de ennek utánanézek még.
Köszi!
Mit kell tudnom az spd-r rõl? Az miért jobb, mint a sima spd? Milyen spd-r-es típusokat ajánlanál?
Nem, nem használtam sem Look-ot sem Spd-sl-t sem. Biztosan jobb, mint a sima spd, de 1.ezt már megszoktam a montin + volt hozzá cipõm, 2.egy 520-as pedált ajándékba adták az outihoz:D
akinek van rá pénze....
Janes:
am használtál lookot hosszabb ideig?