Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Valaki nem tudna ajánlani króm színû kormányt normál és NEM OS méretû befogóhoz? Meg megfizethetõ áron? :P

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

...és az elõzõ tulaj vajon önszántából vált meg tõle? Vagy ha ellátogatnék oda, én is megtalálnám az elõzõ bringámat?

az elõzõ tulaj minden képpen, mert én adtam a pénzt a kezébe érte, és mivel isemrõsöm, így azt is tudom, hogy õ pontosan ugyanígy jutott hozzá.... a tiédrõl nem kérdeztem, elnézést

ha az apróból veszel egy 20-30 éves osztrák vagy olasz bringát, vázat, akkor mitõl nagyobb az esélye, hogy nem éppen lopott a motyó? hazánkban akkortájt a csepel meg a ruszki bringa volt a menõ...

a devecseri szamarak osztrák, német lomtalanításból vannak valszeg, ebbõl él a falu, télen sílécekkel vannak tele, azt pedig már csak nem lopkodják ezres nagyságrendben

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Puch Reynolds 501 vázam nekem is volt, nekem bejött, nagyon szerettem.

5 darab ezresért szereztem közvetetten devecser plázából, mavic gp4 felnivel, campa record agyakkal, pedállal, dura ace fékekkel, selle rolls nyereggel, gipiemme hajtással hajtómûvel, váltóval, váltókarral, középcsapággyal, nyeregcsõvel, ttt kormányszárral, regina fogsorral, conti gumikkal, lyuggatott lánccal. Gyakorlatilag hibátlan állapotban, a hajtás olyan volt mint az új. Csak pár apróságot kellett rajta cserélni.

...és az elõzõ tulaj vajon önszántából vált meg tõle? Vagy ha ellátogatnék oda, én is megtalálnám az elõzõ bringámat?
- egy bolygó, két kerék -

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Puch Reynolds 531 Superlight csõszettbõl épített 58-as váz 1970g, villa 710g.
Puch Reynolds 501 58-as váz 2300g, villa 800 körül.
Saját mérés.

Puch Reynolds 501 vázam nekem is volt, nekem bejött, nagyon szerettem.

5 darab ezresért szereztem közvetetten devecser plázából, mavic gp4 felnivel, campa record agyakkal, pedállal, dura ace fékekkel, selle rolls nyereggel, gipiemme hajtással hajtómûvel, váltóval, váltókarral, középcsapággyal, nyeregcsõvel, ttt kormányszárral, regina fogsorral, conti gumikkal, lyuggatott lánccal. Gyakorlatilag hibátlan állapotban, a hajtás olyan volt mint az új. Csak pár apróságot kellett rajta cserélni.

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Van ember, aki nem tudja mi van ott? Hát rengeteg bringa!

Oks, utánanézek. Köszi!
Nem vagyok még tájékozott a bringavásárlás terén, eddig csak boltban vásárolt bringám volt, és az utóbbi idõkben kezdtem el építeni magamnak.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Olyasmi, mint amit a lomiponthu oldalon is látni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Van ember, aki nem tudja mi van ott? Hát rengeteg bringa!

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Látogass el Devecserre.

Oks, de miért, mi van ott?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Köszi! :prosze:
És tudsz is eladót ezek közül? :chin:
Én guglizom ezerrel, hátha találok valamit. Ciklokrossz vagy trekking váz is jó lenne, lényeg, hogy 622-es kerékhez legyen... Villa is jó lenne ugyanebbõl a kényelmes fajtából.
Egyébként másfajta acél is jöhet, lényeg, hogy kifejezetten kényelmes-rugalmas fajta, könnyû, és olcsó legyen.
Nem is akarok sokat... :D
A váz+villa+kormánycsapágy ha kijön 2-2,5 kilóból, akkor már boldog vagyok. :bananadan

Látogass el Devecserre.

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

2-2,5 kilóból...

Mekkora hülyeségeket írok... 3-3,5-re gondoltam. :)
A lényeg amúgy is a kényelem.

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Saját mérés.

Köszi! :prosze:
És tudsz is eladót ezek közül? :chin:
Én guglizom ezerrel, hátha találok valamit. Ciklokrossz vagy trekking váz is jó lenne, lényeg, hogy 622-es kerékhez legyen... Villa is jó lenne ugyanebbõl a kényelmes fajtából.
Egyébként másfajta acél is jöhet, lényeg, hogy kifejezetten kényelmes-rugalmas fajta, könnyû, és olcsó legyen.
Nem is akarok sokat... :D
A váz+villa+kormánycsapágy ha kijön 2-2,5 kilóból, akkor már boldog vagyok. :bananadan

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
Dollinger, újpest. mátyás tér

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
hercehurca

tudtok valami jó szervizt pesten?

bikeryder88

bikeryder88

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
tudtok valami jó szervizt pesten?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Sziasztok!

20.000 Ft. alatt használtan kábé milyen súlyú acélvázat lehet kifogni?
Ok, tudom, hogy hülye a kérdés, csak egy durva közelítés érdekelne, hogy az ilyen kategóriás acélvázaktól mit lehet elvárni, és mit nem. Acél villával együtt értem.

Köszi!

Saját mérés.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
kösz, whr500 am van nekem is és azt akarom integrálni a masinába, akkor megnyugodtam.üdv

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Shimano WH-R500-at használok 7-es sorral, csak hézagoló kell, amit kapsz a sorhoz. 8-as sort viszont nem ajánlok, mert más közök vannak, így a második váltásnál "mellé" fogja tenni. Szerettem volna én is ilyet, hogy hegyre 13-26-hoz állítom, könnyebb terepen 12-23 és akkor egy lánckereket nem használok, de sajnos nem müxik...

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Sziasztok!

20.000 Ft. alatt használtan kábé milyen súlyú acélvázat lehet kifogni?
Ok, tudom, hogy hülye a kérdés, csak egy durva közelítés érdekelne, hogy az ilyen kategóriás acélvázaktól mit lehet elvárni, és mit nem. Acél villával együtt értem.

Köszi!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
shimanonál a 8-9 ugyanaz méretre a kazetta test, a 10es 1 mm-rel keskenyebb, ezért ha 9es testre teszel egy 10es sort akkor kell egy 1mm-es hézagolót feltenni, vagy lehet még annyi sincs, sh-hoz adják is ezt a hézagolót, 7es is felmegy csak kell a plussz hézagoló

tequilát!
de akkor a 8/9 meg a 8/9/10 között ilyen szempontból nincs nagy különbség ugye?

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
tequilát!
de akkor a 8/9 meg a 8/9/10 között ilyen szempontból nincs nagy különbség ugye?