Hát én 181cm/74 kg-mal L-est használok (Scultura), 110-es stucnival. Szerintem kell is ennyi.
Merida szerint:
http://www.bikefun.h... ajánlás 09.xls
Egy fotot tudsz mutatni a bringarol, oldalrol? Tenyleg kivi vagyok.
Hát én 181cm/74 kg-mal L-est használok (Scultura), 110-es stucnival. Szerintem kell is ennyi.
Merida szerint:
http://www.bikefun.h... ajánlás 09.xls
1: 0 tapasztalatom van outikkal és kérdésem lenne, hogy egy merida "M" es országúti bringa nem túl kicsi e egy 180cm-es, perpill. 75kg-os embernek. ( hivatalosan "L" es kellene ) A bringa már megvan, bár még darabokban. Nem szeretném versenyzésre használni a kerékpárt tehát minimális hátrányok nem zavarnak.
Ez fõként azért érdekelne mert a környéken ahol lakom ( szerencsére és sajnos ) elég sok a földes/homokos/kavicsos/kátyús/padkás/etc. út. A földes, kavicsos utak adott részeken gyakorlatilag kikerülhetetlenek.
1: 0 tapasztalatom van outikkal és kérdésem lenne, hogy egy merida "M" es országúti bringa nem túl kicsi e egy 180cm-es, perpill. 75kg-os embernek. ( hivatalosan "L" es kellene )
3T Ergonova Pro országuti kormányt vennék.
Ha vki tudja, hol kapható hazánkban irjon privátba, vagy ide.
Thx
Sziasztok!
Egy kis Tech segítséget kérnék Outi ügyben....
Elõször is a hardware:
-6066-os racelite double butted váz
-carbon villa
-Ritchey/Mavic felni
-Conti. Ultrasport 20/622 külsõ
stb.
1: 0 tapasztalatom van outikkal és kérdésem lenne, hogy egy merida "M" es országúti bringa nem túl kicsi e egy 180cm-es, perpill. 75kg-os embernek. ( hivatalosan "L" es kellene ) A bringa már megvan, bár még darabokban. Nem szeretném versenyzésre használni a kerékpárt tehát minimális hátrányok nem zavarnak.
2: Valaki picit össze tudná nekem foglalni egy ilyen könnyû alu vázas versenybringának a strapabíróságát? ( váznak lehet e bármi komolyabb baja keményebb utakon, felnik mennyire deformálódnak, esetleg defektveszély mennnyire van ) Ez fõként azért érdekelne mert a környéken ahol lakom ( szerencsére és sajnos ) elég sok a földes/homokos/kavicsos/kátyús/padkás/etc. út. A földes, kavicsos utak adott részeken gyakorlatilag kikerülhetetlenek.
Tehát a körülmények adottak meg egy elég komoly országúti verseny kerékpár is, "A" verzió hogy minden marad és a gép "alkalmazkodik","B" hogy a gép olyan helyre kerül ahol használni is lehet, ide pedig jön egy strapabíróbb darab.
Elõre is köszi mindenkinek
Sziasztok!
Hajtókar váltás elõtt állok. Egy '92-es évjáratú 8-as Ultegra rendszerem van, csak a hajtókar gyengébb. 185cm magas vagyok, milyen hosszú hajtókarban kell gondolkodnom? 175mm? Vagy még hosszabb is lehet? Inkább a lassúbb izomból tekerést szeretem, mint a gyors pörgetést.
Elég sok jó árú Shimano 105 FC5502 hajtókart látni erre-arra. Mi a helyzet ezzel? Talán van valami hibája, hogy mindenhol ilyet kínálnak olcsón?
Mûködne ez a 8-as rendszeremmel? Olasz menetes változatban milyen hosszú tengely kellene ehhez?
köszi
Valaki használ országútin speci avatar nyerget?
A labhossz ismerete nelkul erre nem lehet jot valaszolni.
Sziasztok!
Hajtókar váltás elõtt állok. Egy '92-es évjáratú 8-as Ultegra rendszerem van, csak a hajtókar gyengébb. 185cm magas vagyok, milyen hosszú hajtókarban kell gondolkodnom?