Nem vagyok Campa szakerto, de ez akar 8-as is lehet.
http://piacter.bikem...e/DSC018441.JPG
Ez a 9-es Chorus.
Köszi! Akkor tényleg felejtõs ez a cucc...
Nem vagyok Campa szakerto, de ez akar 8-as is lehet.
http://piacter.bikem...e/DSC018441.JPG
Ez a 9-es Chorus.
ha már váltó szetek
Ultegra SL-t használ valaki??? megelégedettség?
ez a BikeExpresszes 158k-s ár elég hízelgõ lehet bezserzek egyet amíg nem lesz normális áron sram
még a 105-n gondolkodok mert most is az van és elnyûhetetlen...
Ui.: Ultegra SL-ben a váltó bowden is rejtett nem?
(és má megint nem tudom mit akarok 53/39 vagy 50/34 most 39-25 a kicsi és a nemrég a fórumon említett helyeken """simán""" felmegyek)
Mondjuk, ha az említett emelkedõkön elég a 39-25, akkor miért akarnál váltani kompaktra? Egyébként hagyományos hajtómûhöz létezik 52/38 felállás, nem nagy különbség, de a semminél több.
Jajj ez nem tetszik...
lehet akkor mégis sima lesz bár felesleges nekem az 53 elöl... pláne mondjuk 11-el .. nem vagyok én se olyan erõs .. se olyan bátor
inkább szerintem erõsödök és jó lesz a 53/39 11/25 és elvileg ehez megy a rövidkanál...
Jajj ez nem tetszik...
lehet akkor mégis sima lesz bár felesleges nekem az 53 elöl... pláne mondjuk 11-el .. nem vagyok én se olyan erõs .. se olyan bátor
inkább szerintem erõsödök és jó lesz a 53/39 11/25 és elvileg ehez megy a rövidkanál...
Hát igen, a compact rendszer leggyengébb pontja szerintem is a váltás elõl.....
En ~1000km utan azt mondom, tetszik a compact. De a tanyervaltas nem 100%-os egyik iranyba se. Aztan ott van, hogy tanyervaltaskor nem eleg 3-at dobni hatul, hogy kb. ugyanott legyel, ez azert kicsit kellemetlen.
Lanchossz is eleg necces rovid kanallal.
Ha a 39x25 boven eleg most mindenhova, akkor egy 11-21-es racsnival majdnem vegig egy-egy fogat ugorhatsz, igaz a 34x21 azert kicsit kemenyebb. (4%)
11-12-13-14-15-16-17-18-19-21
De szerintem, neked 36-nal kisebb nem kell elol, es akkor 36x23-mal pont ugyanott vagy, mint a 39x25-tel.
(és má megint nem tudom mit akarok 53/39 vagy 50/34 most 39-25 a kicsi és a nemrég a fórumon említett helyeken """simán""" felmegyek)
köszke mostmár én is néztem.. a 6700as lesz rejtett... csak valahol láttam egy szerelt bringát aztáõn biztos azt hittem rá hogy SL.... alig 10e ft a difi SL meg 105 közt... súlyra a 105 valami 3100g körüli asszem a Ultegra SL meg 2400 alatt valahol... de ha valaki jólinformált írhatna... thx
ha már váltó szetek
Ultegra SL-t használ valaki??? megelégedettség?
ez a BikeExpresszes 158k-s ár elég hízelgõ lehet bezserzek egyet amíg nem lesz normális áron sram
még a 105-n gondolkodok mert most is az van és elnyûhetetlen...
Ui.: Ultegra SL-ben a váltó bowden is rejtett nem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
ahogy nezem ez eleg regi, szoval valoszinuleg 9-es.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Bármi is a marketing duma, a profik kerékpárja méretre készül, úgyhogy kár ahhoz méregetni.
RAUH-Welt
B E G R I F F