nem rejtett, tök ugyanaz mint a sima ultegra csak más színben, semmi változás, am 1-másfél éve még 140 volt pont itt a 105 meg ultegra is. Am sztem itthonra 105nél nem kell több/jobb, fõleg ha ésszerûen gondolkodunk. Persze aki megteheti csak vegye.
Pro bike gear: szerintem nem érdemes campát venni, nekem bejön nagyon a cucc egyébként, de ha ár/érték arány fontos akkor inkább sh-ban gondolkodj, egy full 105tel jobban jársz, árban olcsóbb mint a campás társai és kb uazt tudják. én 35k körül járok, és versenyzek is vele nem keveset, és soha semmi baj nem volt vele, (ill eltörtem két hátsváltót, de az az én baromságom volt) am télimen campa van, és az idõ múlásával már egyre shimanóbb az is, mondjuk az is kérdés h mennyit szánsz rá és mit akarsz venni, viszont tény h campa feelingesebb, megtehetném én is azzal zúznám
ha már váltó szetek
Ultegra SL-t használ valaki??? megelégedettség?
ez a BikeExpresszes 158k-s ár elég hízelgõ lehet bezserzek egyet amíg nem lesz normális áron sram
még a 105-n gondolkodok mert most is az van és elnyûhetetlen...
Ui.: Ultegra SL-ben a váltó bowden is rejtett nem?
(és má megint nem tudom mit akarok 53/39 vagy 50/34 most 39-25 a kicsi és a nemrég a fórumon említett helyeken """simán""" felmegyek)