Szeretnék egy külsõt venni a biciklimre. Egy régebbi Kalkhoff Tour de France típusú országúti, verseny, fene tudja, de bicikli, egyelõre városban használnám (általában "jobb" minõségû utakon, legalábbis Budapestiken), de a nyáron mennénk vele: 1 napos balaton körüli túrára, majd pedig 3-4 napos tekerésre, ez úton lenne, teljesen pontosan errefelé. És itt vinnénk magunkkal a cuccunkat is, csak a nehezítés kedvéért. Van olyan gumi, ami megfelelne mind2/mind3 használatra? Nem szeretnék rá 6-7ezernél többet költeni, de ha a best buy 8ezer, akkor kipengetem persze, tehát nyitott vagyok .
A másik az lenne, hogy szeretnék venni kormányszalagot(van ennek másik neve is?), mert voltam egy "nagyobb" túrán, és eléggé megérezte a vállam az út viszontagságait. Van zselés kesztyûm, de nem biztos, hogy az elég lesz, ráadásul ami szövet most van a kormányomon, az elég jelentõs mértékben elkezdett bomlani, lassan a csupasz fém marad. Tehát ilyen vételekor mire érdemes figyelni, egyáltalán hol érdemes venni, és milyen árban? Hallottam, hogy van zselés, meg asszem parafa, a elõbbire jobban rá lehet izzadni, de kényelmesebb. Ilyet láttam is a Decathlon honlapján pl. itt, illetve az elõzõ oldalon.
Asszem egyelõre ennyi