ma gondoltam, kipróbálom az ursus hybridát, persze pumpáláskor sikerült úgy indítanom, hogy a pumpafej levételekor szépen letörtem a szelepfejet, ami kicsit zavart, mert vattaúj belsőt kaptam a gurigához, egy helyen sincs foltozva.. Mindegy, beletettem egy régi vredestein belsőt, ami volt itthon, de az meg szvsz lassú defektes, vagy ereszt valahol, mert 3 óra alatt elengedte a nyomást.
Mindegy, nem érdekes.
A lényeg!
23mm-es külsők, 7 baron valóban kényelmesebbek-kiszámíthatóbbak, mint a 25-28-asok a keskeny felnin. Pont. Kanyarban nem érzed, hogy kóvályogna a hatalmas ballonos külső a kis csirke felnin.
Oké, ha széles felnid van, mehet nyugodtan a széles külső. De keskeny felnin nem optimális, nem adja azt az élményt. Gumikülső méretet válassz felnihez!
szélesebb külső azonos nyomáson kevésbé deformálódik ugyan, de pont amiatt kényelmetlenebb is. Tudom, mert nyáron egyszer sikerült véletlenül túlfújnom az első kerekem, és útfélen éreztem.. 23-as külső, 7 bar, s boldogság van, ha keskeny a felnid. Ha széles, válassz 25-ös külsőt, mondjuk 6 baron. DE ne csinálj olyat, hogy széles külső-keskeny felni, mert magas nyomáson rázni fog, alacsony nyomáson kóvályogni. A felni-gumi egység. Kész.
Egyébként nagyon jó kis kerék, remek racsnihang, és merev is számomra eléggé. Nem volt rossz vétel, csak a belső szelepét ne törtem volna le 
De, tény, hogy jobb a felnihez való szélességű külsővel menni, mint a keskeny felni-széles gumi kombóval. És nem érzem rázósabbnak. Még egy plusz: a zafirók szinte újak a kereken.
Azt hiszem, ezt a kerékszettet megtartom. Idővel majd a szépséghibákat korrigáltato
Vejne módosította - 2016. november 19. - 13:53