Én tudniillik nem értek a biciklikhez, de:
vettem én is egy használt országútit, itt vannak valamivel lejjebb a képek, 23ért vettem, szerintem nem jártam iszonyat rosszul. Két hónapig használtam városban, semmi baja nem volt. A váltót be kellett állítani, hogy ne érjen hozzá a lánchoz, meg le kellett mosni. Ezenkívül haveromhoz átvittem szerelni, aki fogta, és felfújta 8barra, amit nem kellett volna, mert a hátsó megadta magát, úgyh vettem két új külsõt, és a belsõket is kicseréltem. Ha rendesen beolajozom, gyönyörûen megy.
Persze nem tökéletes, mert a hajtómû, és a hátsó agy se forog tökéletesen, de ha ezt egy rendes boltban kitisztíttatom, akkor szerintem ezzel se lesz baj (így is szépen mozog, csak nem tökéletes), illetve a fékeknél a gyorskioldó elég fura, de ez valami régebbi szerelési gikszer, majd megnézem. Ja meg ezenkívül haverom leszedte a láncot is, majd visszarakásnál akadtak problémák, tehát most 3láncszem szorul, és egymáshoz képest nem mozognak el, tehát lánccserét is eszközölök. Így kezdenek a költségek emelkedni, de ez mind a mi sarunk.
Ha elviszel egy hozzáértõt, szerintem 30ból bõven kijön egy olyan bringa, amivel tudsz tekerni. Nem versenyszerûen, hanem hobbiszinten persze, én például ezzel jártam/fogok járni iskolába, és városba szerintem tökéletes. Ha drágábbat veszel, ellopják, ez tuti, és nem éri meg

.