hmm hmm 15 óra... maratont meg ieneket azé nem ... de 10 órás keringések szoktak lenni..
jónak tûnik de azért megkérik az árát (neked meik van?)...
Nagyon meg vagyok elegedve. Szerintem nincs jobb jelenleg. Mondom neha vannak tuskek sebessegben, de nagyon jol ki lehet szurni.ave: mennyire vagy megelégedve vele,tartósság pontosság használhatóság élettartam
mert most a sigma-mat majdnem földhözvágtam
RAUH-Welt
B E G R I F F
Olcsonak tunik, de nem tudom mit lehet majd megtartani belole, ha fejlesztenel kesobb.
Keves penzbol inkabb hasznaltat, en azt mondom. Nem kell extra bringakra vadaszni, eleg egy tisztes vaz es minimum Tiagra, szerintem. Fekvaltokarbol a Sora nagyon fapados megoldas.
Pl. http://piacter.bikem...t=236671&cat=56
Nehéz, túlkomplikált, és a sima pumpák túlteljesítik.
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Üdv minden kerékpárosnak!
Kinéztem egy pár bicajt, de a választásom a Neuzer Whirlwind 1.0-ra esett, a 2008-as modell, alu vázas Sora szettes, van valakinek tapasztalata róla? Jó ez a bringa elsõ oútinak?
Tényleg AVE: a Garminod GPS- vagy kerék által számolja a sebességet/megtett utat?
RAUH-Welt
B E G R I F F
...
*: Conti fanok szerint van...
itt hirtelen mindenki annyira el volt ajulva ettol a huzigalos puNpatol hogy nem mertem mit szolni, pedig pont erre gondoltam en is.
nekem fel van csattintva a vazra egy BBB Compactroad, itthoni hasznalatra meg van egy BBB Airstrike 2.
Nehéz, túlkomplikált, és a sima pumpák túlteljesítik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem talaltal jot? Hogy kerestel? Ettol jobb nincs*, es ez van a Decaban is.Hello!
2, Szeretnék külsõ gumit is venni, ezt is néztem Deca-ban, de ott nem annyira találtam jót....
4, A legutolsó pedig hogy még sose láttam olyat, hogy országútin csomagtartó, és azon az ember több cucca...