Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Valaki árulja el, hogy mi a jó ebben az - utóbbi idõben elharapózó stílusú - 2 km-t visszahajló kormányban? Pl.:
http://www.wiggle.co...va-pro-zoom.jpg
Én kapásból úgy kezdeném a szerelést, hogy az alsó ív felét levágnám...

Ez egy kompakt kormany, vagyis kicsi ejtes es kicsi elorenyulas, de kozben a lenti fogast nem bantjak, az pont akkora mint egy hagyomanyos kormanynal lenne. Hat igy durvan, legalabbis.
Ez a 3T Campa fekkarokkal egyszeruen meses.

Az en Dedam ugyan kicsit rovidebb 'farku', de azt ki is hasznalom, ami van.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
kis pontosítás
vittore nem 6. lett:)

anyi a rajtszámom ahanyadik a vittore lett(6).. tegnap sikerült olyan napszúrást kapnom hogy nem vettem észre hogy eléheztem és kiszáradtam 8)

egyébként valami olyat keresek amit tamaska mutatott... iet ha tud valaki akkor érdekel...

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Valaki árulja el, hogy mi a jó ebben az - utóbbi idõben elharapózó stílusú - 2 km-t visszahajló kormányban? Pl.:
http://www.wiggle.co...va-pro-zoom.jpg
Én kapásból úgy kezdeném a szerelést, hogy az alsó ív felét levágnám...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

anyi a rajtszámom ahanyadik a vittore lett(6).. tegnap sikerült olyan napszúrást kapnom hogy nem vettem észre hogy eléheztem és kiszáradtam 8)

egyébként valami olyat keresek amit tamaska mutatott... iet ha tud valaki akkor érdekel...

Hat a 28. se rossz helyezes, szerintem. :)
Nyomatekkulcs szettet utoljara a Maliban lattam 13k-ert, a nyar elejen. (ACOR markaju) Most nem megy a site-juk, igy nem tudom megnezni.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ez nem nyomatekmeros imbusz?

Ez egy nyomatekkulcs keszlet. En azt hittem masra godolunk a nyomatekmeros imbusz alatt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

pedál mellett szól, hogy csak jobbról jön a katt

Azért kezdd a nyeregcsõvel, nem veszítesz vele semmit.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
De ez az, és ha mûanyag bringád van, vagy csak kormány, akkor mindenképpen érdemes beruházni rá, úgy is mondhatnám hogy kötelezõ darab. Tavaly amúgy lehetett normális áron kapni, idén már nem érdemes megvenni, mert ennyiért Garant kulcsot is lehet venni.
Egyébként a sacc/kb meghúzás az minden, csak nem pontos, érzésre még két csavart sem lehet meghúzni egymás mellett. Hajtókar csavarját amúgy képtelenség túlhúzni, de a pedál miatt sem aggódnék. (Ha elnyalja a menetet, akkor is van számtalan lehetõség javításra.) Ezek nem halálosak. De a kormány vagy stucni rögzítése miatt annál inkább. Azzal már lehet csúnya balesetet szenvedni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez nem nyomatekmeros imbusz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>nyomatékmérõs imbuszkulcs

Hol kellene ilyen? Dugokul nyomatekkulcs (aka krova) hova nem jo? En mindent ilyennel huzok le.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
köszi:)

EZ a nemmindegy. :) Szep!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
jaja talált:P

egyébként kell lenni, a menetek épsége miatt sztem inkább fontosabb, hamar megeszi az alu menetet ha buta módon megtépjük, akkor aztán lehet kukázni
de sztem itthon olyan ára lehet, hogy inkább marad a saccperkábé...
nem véletlenül nem rohangál mindenki ilyennel a kézébe:)

Látod ave elvagyunk maradva... mondjuk én örülök a 47 percemnek... pláne az 1 hónap gipszágy után...
(jajj baker hát ez a Marci :P barátnõm csapattársa /szandra/ jóvan tudom már ki vagy :D)

egyébként nekem az integrált baloldali hajtókarja kattogott annó ... aztán leszedtem makulátlanra takarítottam visszatettem és kész...

valaki egyébként látott már nyomatékmérõs imbuszkulcsot? :D (csak mert elvileg a ""zajtalan"" mûködéshez elõnyös az elõírt erõsséggel meghúzni a csavarokat...)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@sac1: Akkor legyen mar teljes a kep, a te rajtszamod?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

õõõõ 16 asszem, 6.nak jöttem kb.

Látod ave elvagyunk maradva... mondjuk én örülök a 47 percemnek... pláne az 1 hónap gipszágy után...
(jajj baker hát ez a Marci :P barátnõm csapattársa /szandra/ jóvan tudom már ki vagy :D)

egyébként nekem az integrált baloldali hajtókarja kattogott annó ... aztán leszedtem makulátlanra takarítottam visszatettem és kész...

valaki egyébként látott már nyomatékmérõs imbuszkulcsot? :D (csak mert elvileg a ""zajtalan"" mûködéshez elõnyös az elõírt erõsséggel meghúzni a csavarokat...)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

olyanom is volt, ha tényleg az a forrása sok mindent nem tudsz vele csinálni, mivel nem lehet szétszedni, blokk kiszed, wd-40-el bõsgesen befujkál, hátha kijön belõle a szenny, a tengelyvég bezsíroz, hajtómûcsavar bezsíroz, majd összerak, de én mindenképp a nyeregcsõvel kezdenék... vagy pedál is lehet még azt is érdemes kicserélni másikra hátha az a ludas

pedál mellett szól, hogy csak jobbról jön a katt

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

EZ a nemmindegy. :) Szep!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Es a te rajtszamod?

Egyebkent nyeregcso szerintem is. Mig a karbon ferdeseget Yasec mester javitotta, betettem egy olcso Ritchey-t, es frankon kattog.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
olyanom is volt, ha tényleg az a forrása sok mindent nem tudsz vele csinálni, mivel nem lehet szétszedni, blokk kiszed, wd-40-el bõsgesen befujkál, hátha kijön belõle a szenny, a tengelyvég bezsíroz, hajtómûcsavar bezsíroz, majd összerak, de én mindenképp a nyeregcsõvel kezdenék... vagy pedál is lehet még azt is érdemes kicserélni másikra hátha az a ludas

bb-5500 (105/9 octalink)

egy évig kussba volt, de júniusban megáztam vele és kb egy hét után vettem észre hogy víz van a vázban. azóta ki lett takarítva, viszont kattog.

sragli

sragli

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Nekem is egy nagy esõ után jelentkezett kattogás. Tényleg úgy tûnik, mintha a hajtómûbõl jönne, de szerintem is a nyeregcsõ lesz az.

Nálam ugyanez volt. Meg is szûnt, miután kivettem a nyeregcsövet, letöröltem és kitakarítottam a helyét a vázban.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

bb-5500 (105/9 octalink)

egy évig kussba volt, de júniusban megáztam vele és kb egy hét után vettem észre hogy víz van a vázban. azóta ki lett takarítva, viszont kattog.

Nekem is egy nagy esõ után jelentkezett kattogás. Tényleg úgy tûnik, mintha a hajtómûbõl jönne, de szerintem is a nyeregcsõ lesz az.