Autóval közlekedve sem lehet jobban hallani a forgalmi zajokat.
Igy van, de
1. van tukor.
2. joval kevesebben eloznek meg autost, mint bringast, es foleg nem ugy, hogy "pont elferek mellette".
3. passziv/aktiv biztonsag eg es fold.
Autóval közlekedve sem lehet jobban hallani a forgalmi zajokat.
csak vegye már észre magát aki azt mondja hogy neki mindegy. Nekem nem!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezt sem próbálnám meg.
Én nem mernék zenét hallgatni tekerés közben. Sokszor kisebb utcák keresztezõdésében elsõsorban fülre hagyatkozva szoktam átrongyolni (körül is nézek persze). Még szerencse, hogy nincsenek elektromos autók.
Nekem teljesen mindegy, ki mit csinal, de egy baratom egyszer majdnem porul jartmar a zenehalgatasnak koszonhetoen.
Szvsz ha nem hallasz, akkor nem tudod mi van mogotted, a hatranezes ezt nem potolja, hanem kiegesziti.
Nekem nem hianyzik a zene egyebkent sem, lehet gondolkodni is maganyos tekereskor, csoportban meg -az en szintemen legalabbis- figyelni kell nagyon.
nemértek egyet.. az hogy zenét hallgatsz és az hogy nem figyeled/hallod a forgalmat az nem ugyan az... mondjuk én mostanában már nem hallgatok és kb percenként hátra szoktam sasolni...
Görgön lehet, de kint a forgalomban eleg felelotlen dolog, szerintem.zenét kell tekeréskor hallgatni
Hello!
Tudnátok nekem számomra is érthetõ tanácsot adni?
Most vettem észre, hogy a hátsó agyam egy picit ropog, kivettem a kereket, és nekem is olyan, mint vittore30nak, tehát mintha homok lenne benne, nem forog szépen. Ha elfordítom úgy, hogy agumi vízszintesen legyen (tehát a csapágy tehermentesül), természetesen tökéletes.
Mit tudok tenni? Nem szedtem még szét hátsó kereket ennyire, meg lehetne ezt enélkül is oldani? Vagy menjek vele így (mert még azért pörög rendesen), és ha rosszabbra fordul, akkor szervízben csináltassam meg?
Egyáltalán mitõl van? Kosz ment a hátsó agyba? (fogalmak: hátsó agy az egész cucc, ami bele megy a kerékbe, csapágy pedig ennek a része, amin gördül a kerék?)
Köszi!
(fogalmak: hátsó agy az egész cucc, ami bele megy a kerékbe, csapágy pedig ennek a része, amin gördül a kerék?)
Köszi!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Urak. Mit kellene ott cserélni, ahol a hátsó agynál a kónusz beállításakor a csapágy nem egyenletesen kezd szorulni? Tehát a kerék pörgetésekor bizonyos pozícióban egész picit szorul. 2 kazettával is próbáltam, ez tehát valószínû kilõve. Lehet még a tengely vagy a kónusz nem teljesen központos, de véleményem szerint akkor folyamatosan szorulnia kéne, hiszen egyik sem mozog és feszülne végig a kazettatest belsejéhez a golyókon keresztül. Golyóból 8 van benn, passzentosan talán - nagyon talán - 9-nek is lenne hely, de úgy tudom 1 helynyit egyébként is ki kell hagyni. A másik oldali csapágy zárt, nem állítható, lehet ott a gond? Annál viszont nem érezhetõ magában semmi, az egész csak akkor érzõdik valahol, ha kezdem összeszorítani.