ja hogy ti városba közlekedtek ..
ON
nem volt sokat négyszögtengelyes hajtómûvem de nem értem hogy pontosan mi mozog rajta? a csésze??
Mate94: a helyedbe semmi "újat" nem raknék rá felújítanám retronak... eredeti alkatrészekkel.
Sziasztok !
Bosszantó problémám vann az outimmal :mad: és nemtom mi az oka:
a négyszögtengelyes monoblokkom a tányér felõli - jobb oldalon észrevehetõen mozog kifelé mm-eket, pedig kábé 1 hónapja húztam vissza,
a monoblokkon kopott volna el a menet ? vagy esetleg a vázba nem kóser valami ?
és szinte kisujjal be tudom csavarni a monoblokkot, annyira "lazán" megy kenés nélkül is..
ja kábé 7ekilcsi van benne :confused:
Oké... végülis nekem totál mindegy. Legutóbb aki kiugrott elém az kifizette a töréskárom. Õ sem hallotta hogy jövök, pedig zenét sem hallgatott. De attól még bosszantónak tartom ha nem haragszotok meg...
Autósokkal viszont töredéke ennyi bajom sem szokott lenni.
Menet ép a vázban és a monoblokkon?
Sziasztok !
a négyszögtengelyes monoblokkom a tányér felõli - jobb oldalon észrevehetõen mozog kifelé mm-eket, pedig kábé 1 hónapja húztam vissza,
és szinte kisujjal be tudom csavarni a monoblokkot, annyira "lazán" megy kenés nélkül is..
Nem tudom, eszrevetted-e mar, de interneten eroszakkal meggyozni barkit is arrol, hogy nincs igaza, az tok lehetetlen.
Szoval nekem mindegy, ki mit csinal. Elmondom a velemenyem, ha esetleg megerti, lehet valtoztat. Ha nem, hat nem, en nem fogok ezen stresszelni.
Hat kb. ezt jelenti, hogy tolem mindenki azt csinal, amit akar.
Sziasztok !
Autóval közlekedve sem lehet jobban hallani a forgalmi zajokat.
csak vegye már észre magát aki azt mondja hogy neki mindegy. Nekem nem!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezt sem próbálnám meg.
Én nem mernék zenét hallgatni tekerés közben. Sokszor kisebb utcák keresztezõdésében elsõsorban fülre hagyatkozva szoktam átrongyolni (körül is nézek persze). Még szerencse, hogy nincsenek elektromos autók.
Nekem teljesen mindegy, ki mit csinal, de egy baratom egyszer majdnem porul jartmar a zenehalgatasnak koszonhetoen.
Szvsz ha nem hallasz, akkor nem tudod mi van mogotted, a hatranezes ezt nem potolja, hanem kiegesziti.
Nekem nem hianyzik a zene egyebkent sem, lehet gondolkodni is maganyos tekereskor, csoportban meg -az en szintemen legalabbis- figyelni kell nagyon.
nemértek egyet.. az hogy zenét hallgatsz és az hogy nem figyeled/hallod a forgalmat az nem ugyan az... mondjuk én mostanában már nem hallgatok és kb percenként hátra szoktam sasolni...