Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

http://bringabutik.h...sarlas/141/901/

ismeri valaki ezt a pumpát? megbízható? mert épp most szeretnék venni egyet, ami bír legalább 13 bart, és nem egyszerhasználatos, valamint olcsó is:)
esetleg valakinek van javaslata?
köszi!

Pont ilyet használok. Jó minõség, nem egyszer használatos. Mondjuk 8 bar fölött nem használom.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
és szerinted bírná tovább is? mennyire tûnik strapabírónak? 10bar fõlé én se sûrûn mennék, csak azért akarok olyat, ha esetleg peremes szingóra váltanék, ne kelljen már új pumpát venni...

@Jettison: Nekem ez van, legalabbis kulsore teljesen igy nez ki.
7.5-8 bar fole nem problaltam meg pumpalni, de addig kivalo.
Eddig 65-szor hasznaltam, eddig semmi gond. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Jettison: Nekem ez van, legalabbis kulsore teljesen igy nez ki.
7.5-8 bar fole nem problaltam meg pumpalni, de addig kivalo.
Eddig 65-szor hasznaltam, eddig semmi gond. :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
http://bringabutik.h...sarlas/141/901/

ismeri valaki ezt a pumpát? megbízható? mert épp most szeretnék venni egyet, ami bír legalább 13 bart, és nem egyszerhasználatos, valamint olcsó is:)
esetleg valakinek van javaslata?
köszi!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@TylerHun: acelvilla, trippla. A xenon nem hiszem, hogy rossz lenne.

TylerHun

TylerHun

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
ave:
Mért kerülnéd a másodikat? Ennyire rossz a xenon? A nisi kerékszett mennyit kóstálhat manapság?

sac1:
Hát ez nme hangzik túl jól, akkor gondolom a prowheel hajtómû csere egybõl, most azért utánna néztem, ennyire könnyen kopó alkatrészrõl van szó?

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Ez nekem a "kék zsííír" :P mondjuk ahogy néztem az új integráltakra már gyárilag nyomnak egy kicsit ;)

A menetragasztó lesz a befutó :D

sac: milyen márkájú ez a könyöklõd, ami a fotón látható ?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
bigfish: na ienekre ajánlom a matuzmestert :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@TylerHun: Nem ertek igazan az arakhoz, de nekem ez az elso egesz jo vetelnek tunik. Csak a kerekszett kb. 30e, szoval alkatreszenkent nem birnam ennyiert osszerakni, es egeszen jo alkatreszek is vannak rajta.
De par dolgot lehet erdemes majd cserelni.

A masodikat kerulnem.

bigfish

bigfish

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok, új vagyok itt, és szeretném a tanácsotokat kérni a következõ témában: A régi Shimano 300 EX fékkaromról mostanra teljesen lemállott a gumiborítás. Van vajon esélyem ilyen gumidarabot beszerezni valahol, vagy ez a régi gyártás miatt teljesen esélytelen?
Segítségeteket elõre is köszönöm:
bigfish

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hát fulcrum 7 vs nisi-GPM ... de ha választanom kéne én is az 1.t választanám.. mondjuk prowheel compact van rajta 170-es hajtókarral...arra kíváncsi leszek... ha megvan és tekertél vele 1k km-t kíváncsi lennék azért a véleményedre...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nekem is kb annyit bírt a novatecbe az ipari, sztem nem para, csere és kész
mi az hogy rosszul rakták össze?
mit lehet rajta rosszul összerakni? hogy kotyogjon egy iparis agy? azt vagy berakod vagy nem. mert ha még kónuszos lenne...
nem igazán értem. szedtem már szét pár agyat és raktam is össze, de mégsem értem

Nem ismerem konkrétan ennek a mavic agynak a felépítését, de más mavic agyat lehet rosszul összerakni, pl van benne egy vékony alátét, ami ha rossz helyre kerül, szorul a szabadonfutó.

A sebesség mindent megold.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

http://www.davincionline.de/pd-548828473.htm?defaultVariants=search0_EQ_47%20-%20KG%201,58%20bis%201,65_AND_{EOL}&categoryId=6

Van valakinek tapasztalata da vinci bringával? Mert így elsõ ránézésre, mint kezdõ a témában azt mondanám, hogy elég jó ár ezért a felszereltségért és kíváncsi vagyok mi a véleménye errõl a 'kicsit' jobban hozzáértõknek.

(Ha elveszek egy 10-est az ár+pkból, kb egy merida road 880-at kapok itthon, vagy éppen itt van ez a másik: http://www.davincion...L}&categoryId=5, ez még olcsóbb is lenne.)

Én az elsõt venném. Karbon villa, jobb szett, könnyebb egy kilóval, talán a kerék is jobb.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Gondolom, csak egy matrica cég ez is, de ha ezért az árért egy merida 880-at kapsz, akkor vedd meg ezt.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

6000 km-t ment

Nekem is cosmos van. ÉS én azt vettem észre, hogy mikor viszem ki és le föl rakom, akkor bizonytalanság van a bicóban. valami kotyog, aztán rájöttem, hogy a kerék. De ettõl még forog rendesen. Legalábbis múltkor oldalára fektettem a bicót és megpörgettem az elsõ kereket és sokáig pörgött.

TylerHun

TylerHun

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
http://www.davincion...L}&categoryId=6

Van valakinek tapasztalata da vinci bringával? Mert így elsõ ránézésre, mint kezdõ a témában azt mondanám, hogy elég jó ár ezért a felszereltségért és kíváncsi vagyok mi a véleménye errõl a 'kicsit' jobban hozzáértõknek.

(Ha elveszek egy 10-est az ár+pkból, kb egy merida road 880-at kapok itthon, vagy éppen itt van ez a másik: http://www.davincion...L}&categoryId=5, ez még olcsóbb is lenne.)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
nekem is kb annyit bírt a novatecbe az ipari, sztem nem para, csere és kész
mi az hogy rosszul rakták össze?
mit lehet rajta rosszul összerakni? hogy kotyogjon egy iparis agy? azt vagy berakod vagy nem. mert ha még kónuszos lenne...
nem igazán értem. szedtem már szét pár agyat és raktam is össze, de mégsem értem

6000 km-t ment

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
MJani01 tipjét erõsítem én is: rosszul rakták össze... vagy lehet nagyon megerõsödtél aztán ien 400Nm-el húzod össze a gyorsszárat ami belepaszírozza a racsnit az agyba :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
6000 km-t ment

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
szerintem az iparis, ugyh valszeg a ip.csapi van kikopva. nem bírnak valami sokat. azt kell kicserélned
ha valóban iparis, akkor nyilván azért nem vállalták a zsírozást mert nem is lehet...

mavic cosmos gyári

nem én csináltam, a beázás után beadtam szervizbe , de nem vállalták az agy átzsírozását, ezért csak a racsni tisztítását kértem

hogy tudom beállítani a kónuszt?