Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a schwinn-csepel meg viccnek is rossz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Amúgy kicsit utánna nyomoztam ennek a peugeot-nak.1983-as évjáratú PH8-as típusú 57-es méretben.PEUGEOT TUBE SPECIA

jól hangzik! :)
milyen váltók, fékek vannak rajta?
én csak féket, és fékkart cseréltem a 20 éves simplonomon, hogy biztonságosan meg tudjak állni, azonkívül 2 új külsõ(ami ugye fogyó eszköz)
20-ér vettem, és kb 13-at költöttem rá..
és most f@$za! :)
a schwinn helybõl felejtõs
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
sztem felejtsd el. hányás. egy normális acélvázzal és egy 600as vagy 105ös pezsgõ szettel már bárkit meg lehet dorgálni. plusz nem romlik el. igénytelen stb. én télire is ilyesmi kategórisá bringát használok, 8as fogsorral, olajozáson meg mosáson kívül mást nem kell vele csinálni.

http://schwinncsepel...page=12&prod=33
Errõl mi a véleményetek?

SndorZ2

SndorZ2

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
http://schwinncsepel...page=12&prod=33
Errõl mi a véleményetek?

SndorZ2

SndorZ2

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Amúgy kicsit utánna nyomoztam ennek a peugeot-nak.1983-as évjáratú PH8-as típusú 57-es méretben.PEUGEOT TUBE SPECIA

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Lehet, hogy 100 körül... vedd hozzá a sok kompatibilitás-problémát, a bütykölést, szenvedést, szerelés ktsg-eit. 56-57-eset javasolnék én is, 54 már kicsi lesz neked, rövid és a derekadnak sem tesz jót feltétlenül...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
van egy moser (58), 600 szettel az apróban

régi vázak (20 éves) sanszosak hogy 126 mm-es hátsó saruval vannak, a mai agyak 130 mm-sek.

SndorZ2

SndorZ2

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Amúgy ha nem a legócskább alkatrészeket használnánk fel de nem is a profi kategóriát,hanem olyan közepes minõségût és mindenre szükség lenne kivéve a vázat,akkor durván forintálisan hol állna meg a gépszörny?

SndorZ2

SndorZ2

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Igazatok van ,nem lehetne 60-ból összerakni,pláne,hogy én nem is mernék nekiugrani.Ha meg lesz rá a pénz (február eleje),majd ismét a segítségeteket kérem,hogy megtaláljuk a legjobb használtat 50-60-ért :) Mégegyszer köszönöm a segítséget!!!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Köszönöm!Nemtudom milyen méretû kellene.179-cm vagyok 73kg

A magasság csak azért számít hogy ne verd oda, a felsõcsõ hossza sokkal fontosabb, inkább arra figyelj! Használt bringáknál az évjáratok és stílusok szórása miatt több centi különbség is lehet a felsõcsövek között. Meg nem árt olyan szettel venni amihez olcsó alkatrész is van.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Az gáz ha a váz acél?
Azért kérdezem mert úgy nem lenne jobb bringát összehozni,hogy van egy régi Peugeot országúti jellegû bringa a pincében több éve használaton kívül.Ha azt lecsupaszítanám csak a vázra és erre a vázra építtetnék új alkatrészekbõl egy aszfaltfalót?Az nem jönne ennyibõl?Csak új lenne mindene!Vagy hülyeség???

nem hulyeseg, de uj alkatreszekbol soha nem hozod ki 60ezer alatt, meg ugy sem hogy a vaz mar megvan. egy regi de nem sokat hasznalt acel vaz trikolor 600-zal vagy pezsgo szinu 105sc-vel szerintem sokkal jobb vetel. en inkabb vennek egy ilyet mint ketszer annyiert egy kinai aluvazas soraval szerelt zsir ujat.

meretbol en azert irtam az 54-56ot mert en 177 vagyok es 54es van. ha az a ket centi kulonbseg amivel hosszabb a labad, akkor az en gepem is jo lenne, max picit feljebb venned a nyerget.

de igazabol a legfontosabb az lenne hogy megprobalod a bringat mielott megveszed es akkor latod hogy mibol mekkora kell. mert raadasul meg kulonbozo gyartok kulonbozokeppen is mereteznek neha.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Hello!
Városba érdekelne Respro maszk. Valakinek van tapasztalata bármelyik termékükkel kapcsolatban? Fõleg az érdekelne, mennyire lehet benne levegõt kapni / érdemes-e a drágábbat venni?

javaslom a 3m-es munkavédelmi maszkot, 1800 ft-ért kapsz belõle olyan aktívszeneset (9926), ami elvileg véd a szmog gázok ellen is, plusz van rajta légzõszelep.

Ha jól tudom a respro-k nem érik el egy komolyabb munkavédelmi maszk biztonsági szintjét. Van erre valami szabvány besorolás, amit a respro meg sem ad. Az olcsóbb respro nem is véd semmit szálló por ellen sem, csak pollen szûrõ van benne erdei túrázóknak.
+ a betét is aranyárban van hozzá.

Amúgy maszkban viszonylag jól lehet tekerni, max az emelkedön van légszomjad, télen meg még segít is, hogy ne a hideg levegõt szívd közvetlenül, bár hidegben kicsit kicspódik belülre a pára és nehezebb a légzés benne, de nem vészes.

SndorZ2

SndorZ2

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Az gáz ha a váz acél?
Azért kérdezem mert úgy nem lenne jobb bringát összehozni,hogy van egy régi Peugeot országúti jellegû bringa a pincében több éve használaton kívül.Ha azt lecsupaszítanám csak a vázra és erre a vázra építtetnék új alkatrészekbõl egy aszfaltfalót?Az nem jönne ennyibõl?Csak új lenne mindene!Vagy hülyeség???

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
azon lehet alacsonyan lesz a kormány..a rövid homlokcsõ miatt..
de 56-57-es bringa is van egy csomó az apróban ;)

Flickr

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Legyen inkább 56. De 54-est is próbáld meg.

SndorZ2

SndorZ2

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Lemértem :) 56,7 Ez inkább 57 ugye?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
55,56,57,
de inkább mérd le cipõben a lábadközét, és szorozd meg 0.66-al...
akkora méretû váz kell

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor kb 54-56cm. menj be egy boltba es ulj ra egy-kettore. nem kell tudniuk hogy nem akarsz toluk bringat venni. de legalabb tudni fogod hogy mekkorat kell keresni

RAUH-Welt
B E G R I F F

SndorZ2

SndorZ2

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Köszönöm!Nemtudom milyen méretû kellene.179-cm vagyok 73kg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
http://piacter.bikem...t=269801&cat=56
http://piacter.bikem...t=269583&cat=56
http://piacter.bikem...t=269110&cat=56

nemtom mekkora bringa kell, de ez a par mar mutatja hogy ilyen 60 korul mar egesz jo hasznaltakat lehet venni.

RAUH-Welt
B E G R I F F