akartam egy olyan váltó rendszert,ami szinte tök új. ezért lett az összes G rugó kicserélve. lényegében a lánctányérokon kívül minden cserélve lett. amúgy jó lett volna a régi rugó is a jobbos karban. még bőven van benne kili.
én azt vettem észre a campa bovdenszettel kapcsolatban,h a kompozit váltókaros ergóknál tényleg számít. az alu karosokhoz jó akármelyik 1xű bovdenszett. na jó. azért ez így nem egészen igaz. érdemes azért olyan bovdenházat használni azokhoz is,amiben van vlmi kenőanyag.
a campa bovdenszettben egy hiányosságot látok,ami nálam előjött,h a házak kupakjai nem minden esetben tömítettek. volt már nekem olyan campa kupakom,amiben volt egy egészen pici gumi tömítés. ilyen tömített kupakot lehet kapni,de ezek nem campa bovdenházhoz valóak. más az átmérője a campának,mint akármelyik másiknak.
a G rugókhoz visszatérve: sztem az idény végeztével ismét cserélni fogom. nem nagy tétel,és sokat dob az ergókon.
Nem ciki ha szeretsz szerelgetni, néha én is megjavítok dolgokat amiknek semmi bajuk sincs :-)

Sign In
Create Account

Back to top