Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

@bloke: Jol ertem, felraktad amit kuldtek?

Igen, és én is azért nem problémáztam a visszaküldéssel, mert gondoltam, hogy nem nagy a különbség, de sajnos ez nem így van. Nem vagyok egy Andy Schleck alkat, elvileg inkább az én méretem volna a 44, de mostanában veszek új kormányt, az 42-es lesz.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Van itt valaki aki 44-es kormanyt hasznal? (kozeptol-kozepig ertem, tehat Deda eseten 46)

Én azt használok, a hobbit méretû vázammal pár ember szerint nem néz ki jól, és a "hatalmas" vállaimhoz sem kéne egyesek szerint, de ezt szoktam meg és nincs semmi bajom vele...Jó áron volt kormány-stucni, ezért gondolkodás nélkül megvettem...

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@bloke: Jol ertem, felraktad amit kuldtek?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Jettison: Gondolom akkor hasznaltal 42-t is korabban? Mennyire lehet ezt a kulonbseget eszrevenni? Szamit/zavar?

Papiron nem tunik nagynak ez a kulonbseg, de most hogy egymas melle teszem a kettot, ijjesztoen soknak tunik. Rendesen kiprobalni viszont meg nem tudom egyelore.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem tévedésbõl 44-eset küldtek a crc-rõl, elötte 42-es volt, nekem az kényelmesebb volt.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én azt használok évek óta. 42-es is elég lenne elivileg, de egy 60as bringa elég hülyén néz ki úgy, meg nekem ez sokkal sokkal kényelmesebb, és precízebben írányíthatóbbnak érzem. meg sprintnél is jobbnak találtam.

Van itt valaki aki 44-es kormanyt hasznal? (kozeptol-kozepig ertem, tehat Deda eseten 46)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
nekem az van(lesz, mert még nem használom)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

OFF: Te csináltad a "The badgirl, and the poor Teddy.." képet? :o Azthiszem Spottr-en láttam, grat!

ON

OFF
Én, Front Page-s explore lett aznap..:D
ON

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
én is így tudom. mert a pofákat nem csak a füleknél lehet megfogni, sõt a moderneknél már szerintem nagyon meg se lehet fogni. egyszerûbb a két szélét

hát én meg úgy tudom, hogy a kereket jobban bevezeti a pofák közé..
versenyen cserénél minden másodperc számít!!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

...

OFF: Te csináltad a "The badgirl, and the poor Teddy.." képet? :o Azthiszem Spottr-en láttam, grat!

ON

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
hát én meg úgy tudom, hogy a kereket jobban bevezeti a pofák közé..
versenyen cserénél minden másodperc számít!!

Flickr

Peti_78

Peti_78

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Egy olyan kérdésem lenne, amire valószínûleg túl kézenfekvõ a válasz, ezért nem jövök rá. Mi célt szolgál az országúti fékpofák alján található szárnyszerû nyúlvány?

A fékpofa beállításához használatos. Kilazítod a fékpofa rögzítõ csavarjait, finoman behúzod a féket, a két fülecskével hozzányomod a fékpofákat a felnihez, majd meghúzod a csavarokat. Megcsinálni egyszerûbb, mint leírni :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Egy olyan kérdésem lenne, amire valószínûleg túl kézenfekvõ a válasz, ezért nem jövök rá. Mi célt szolgál az országúti fékpofák alján található szárnyszerû nyúlvány?

Amikor én megkérdeztem ezt, azt a választ kaptam rá hogy könnyebb legyen fékbeállításnál összehúzni. Nemtudom, én soha nem vettem még hasznát...

Dr. Opout

Dr. Opout

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Üdv!

Kapható valahol külön, 34 fogas _acél_ lánctányér? 5 csavaros, kompakt országúti lyukkörre. Eddig láttam alu BBB-t, 11-et sokallom érte.

M560-as LX-re kell, 44-es nagytányér mellé.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
uzleti tevekenyseget nem szivleljuk, ezzel szemben egy darab garazsban porosodo vaz felajanlasa az teljesen belefer kategorias

tobbit viszont ha lehet privatban

koszike
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

54cm. nem. :)

ööö, kmm ha reklám töröljétek, nekem van egy 54es wilier vázszett amit nem tervezek használni

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

báze, rádiovezérelt fékek !! :-D

na igen, a wireless korát éljük! :)

mivel transponder tekercseket gyártok, asszem ha felfut ez a rendszer, többet kell mennem túlórázni..:(

:D

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

Ja, tényleg. Én hülye meg azt hittem, hogy láthatatlan.

Latod, erdemes idejarni... ;)