Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2010. február 18. - 14:10
Írta 2010. február 18. - 13:17
Írta 2010. február 18. - 13:12
Nemtom hogy leszedhetõ-e. De neked a tányér kell? Vagy mi? ..
A 34-es kistányér, egy LX-re jó volna a kopott helyett.
Ave, egy alu lánctányér min. kilencezer, még a legolcsóbb is, ebbõl gondolom. Meg ilyen hajtókarom van otthon, s ha jól emlékszem, akkor acél.
Race, no Rest!
Írta 2010. február 18. - 11:09
A Double Tapban van 3as rendszer is elöl, a fitness országúti elsõváltójuk 3×9es, igaz ahhoz montis elsõváltót kell felszerelni. a 34-32es áttétel is messze elég egy hobby kerékpárosnak. Ahol ilyen áttétellel nembír felmenni, ott mással sem fog tudni, mert már egyhelyben pörget.
Írta 2010. február 18. - 10:54
Apex delivers trickle down technology from RED, Force, and Rival, including Reach Adjust, Exact Actuation™, ZeroLoss™, and, of course, DoubleTap®. And now we proudly introduce WiFLi technology, which is marked by two chainrings up front and the World’s first 11-32 cassette on the rear for the road, providing significant functional improvement over triples with a Wider gear range, Faster shifting performance, and Lighter weight.
hmm...
A turazoktol is elveszi a triplat a Sram. 34x32 azert tenyleg eleg minden aszfaltozott utra...
Ja-ja olvastam én is cikket, de azért azt hozzátenném, hogy a kompakt elõnyeként a kisebb Q faktort említik Sram-ék a triplával szemben de ez a szett és a 34/32 áttétel csak egy kényszermegoldás. A Sram balos fékváltókar konstrukciója csak 3 állást ismer, emiatt nem csinál a Sram tripla hajtómûvet és nem a Q faktor miatt!
Mellesleg elöl nem lehet Sram-mal kistányéron "trimmelni", csak egy poziciót ismer, emiatt alulról a 4. fokozat már cicereg és a lánc beleér az elsõ váltó keretébe.
Én kizárólag emiatt nem a Sram-mal vettem nemrég az új bringámat.
Ja nekem még a váltás kivitelezése sem jött be elsõre (double tap) de azt szerintem simán meg lehet szokni. A váltás amúgy erõteljesebb mint SH.
KP
Írta 2010. február 17. - 22:28

Apex delivers trickle down technology from RED, Force, and Rival, including Reach Adjust, Exact Actuation™, ZeroLoss™, and, of course, DoubleTap®. And now we proudly introduce WiFLi technology, which is marked by two chainrings up front and the World’s first 11-32 cassette on the rear for the road, providing significant functional improvement over triples with a Wider gear range, Faster shifting performance, and Lighter weight.
hmm...
A turazoktol is elveszi a triplat a Sram. 34x32 azert tenyleg eleg minden aszfaltozott utra...
Írta 2010. február 17. - 22:11
Írta 2010. február 17. - 21:29
Írta 2010. február 17. - 21:27
Ha még aktuális:
Új sorhoz tervezz be új láncot is! Nem biztos, hogy kell, de ha elég kopott a mostani lánc, akkor ugrani fog.
Rémhörcsög,
arról az Altrix karról le lehet mûteni a kistányért? Acél, és talán nem venném meg miatta az egész szettet.
Nemtom hogy leszedhetõ-e. De neked a tányér kell? Vagy mi? Neuzer nem hiszem hogy szétbontja neked a kart, ha leszedhetõ, ha nem...
Írta 2010. február 17. - 21:22
Írta 2010. február 17. - 21:17
elsõ kérdés:
második kérdés: az országúti féked elég magas kiállású egy ballonosabb CX gumi fogadáshoz? Szerintem nem fog elférni.
Írta 2010. február 17. - 21:13
Ó, igen ezeket elfelejtettem megmondani
Ha minden igaz, akkor kazettás, és 7 sebességes.
Ha még aktuális:
Új sorhoz tervezz be új láncot is! Nem biztos, hogy kell, de ha elég kopott a mostani lánc, akkor ugrani fog.
Rémhörcsög,
arról az Altrix karról le lehet mûteni a kistányért? Acél, és talán nem venném meg miatta az egész szettet.
Race, no Rest!
Írta 2010. február 17. - 19:57
Írta 2010. február 17. - 18:24
700g-os Cervelo. Limitalt peldanyszam, mernoki kez altal gyartva, 2 millaert.
http://www1.cervelo....ect-california/
Made in the USA...pillanatok alatt el fog kelni.
Írta 2010. február 17. - 18:11
700g-os Cervelo. Limitalt peldanyszam, mernoki kez altal gyartva, 2 millaert.
a támvilla elég kemény. olyan vastag mint 1 acélvázon.
Írta 2010. február 17. - 18:10
Nem lehet szar a futófelülete, havernál fél évet kibírt féknélküli fixis közlekedéssel (és az ezzel járó folyamatos 'skid'elgetéssel (hátsókerék blokkolásával fékezés)).
köszi
Írta 2010. február 17. - 18:00
Nem lehet szar a futófelülete, havernál fél évet kibírt féknélküli fixis közlekedéssel (és az ezzel járó folyamatos 'skid'elgetéssel (hátsókerék blokkolásával fékezés)).szóval mit tudtok a vittoria rubino pro techrõl?
szerk.: Azért várd meg a többiek véleményét is, mielõtt rohansz a boltba
Írta 2010. február 17. - 17:47
Írta 2010. február 17. - 08:37
menet tapasztalatok érdekelnének,mennyire szakadós az oldala meg ilyenek.
régebben szinte csak vittoriát használtam (kb10 éve),akkoriban naon faxa volt. hamarabb kopott el a futófelület,mint kiszakadt.
amit az utóbbi 10 évben használtam:schwalbe,tufo,hutchinson,michelin. a schwalbe elég okés volt,a hutchinson oldala hamar megadta magát,bár még simán lehetett volna használni. elég magas profillal készítették,amit én nem igazán kedveltem. a michelin meg sztem a gumiemberükrõl mintázták a gumijukat,mert nagyon ballonosra sikeredett. a 23-as inkább 26-os volt. a tufo volt mind1ik közül sztem a legjobb,mert nagyon hasonló volt a szingóhoz a futása,tulajdonsága. mondjuk ennek is volt hátránya:a javítás nem mindig jött össze a trutyijával.
kicsit sokra sikeredett ez a szösszenet. szóval mit tudtok a vittoria rubino pro techrõl?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére