Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Sokan teszik azt,hogy a CX gépükben kereket cserélnek nyárra és kész az aszfalt.Kérdésem az lenne,hogy mi van ha én ezt fordítva csinálnám?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

700g-os Cervelo. Limitalt peldanyszam, mernoki kez altal gyartva, 2 millaert.
http://www1.cervelo....ect-california/

Made in the USA...pillanatok alatt el fog kelni.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.385 hozzászólás

a támvilla elég kemény. olyan vastag mint 1 acélvázon.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.385 hozzászólás

Nem lehet szar a futófelülete, havernál fél évet kibírt féknélküli fixis közlekedéssel (és az ezzel járó folyamatos 'skid'elgetéssel (hátsókerék blokkolásával fékezés)).

köszi

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

szóval mit tudtok a vittoria rubino pro techrõl?

Nem lehet szar a futófelülete, havernál fél évet kibírt féknélküli fixis közlekedéssel (és az ezzel járó folyamatos 'skid'elgetéssel (hátsókerék blokkolásával fékezés)).

szerk.: Azért várd meg a többiek véleményét is, mielõtt rohansz a boltba :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.385 hozzászólás
vittoria rubino pro tech gumikról van vlkinek tapasztalata? eddigi észrevételeim 0 km-el: 240g(ezt lemértem),a mérete valóban az amit ráírtak(622x23),9000HUF volt a 2(ez vlmi elfekvõ készlet lehetett,mert csak drágábban láttam eddig)
menet tapasztalatok érdekelnének,mennyire szakadós az oldala meg ilyenek.
régebben szinte csak vittoriát használtam (kb10 éve),akkoriban naon faxa volt. hamarabb kopott el a futófelület,mint kiszakadt.
amit az utóbbi 10 évben használtam:schwalbe,tufo,hutchinson,michelin. a schwalbe elég okés volt,a hutchinson oldala hamar megadta magát,bár még simán lehetett volna használni. elég magas profillal készítették,amit én nem igazán kedveltem. a michelin meg sztem a gumiemberükrõl mintázták a gumijukat,mert nagyon ballonosra sikeredett. a 23-as inkább 26-os volt. a tufo volt mind1ik közül sztem a legjobb,mert nagyon hasonló volt a szingóhoz a futása,tulajdonsága. mondjuk ennek is volt hátránya:a javítás nem mindig jött össze a trutyijával.
kicsit sokra sikeredett ez a szösszenet. szóval mit tudtok a vittoria rubino pro techrõl?

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Esetleg van SRAM 12-32

http://www.kerekpara...keszlet&tid=292

Ó, igen ezeket elfelejtettem megmondani :D
Ha minden igaz, akkor kazettás, és 7 sebességes.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
sramnak van olcsó 12-28, a shimanónak 11-28-as kazettás, hetes koszorúja, mind a kettõ 3 ropi alatt és egész jól bírják.

A sram szerintem van ebikon, a shimano meg bringabutikban, de szokott lenni nálunk a bicajboltban is.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A 7sebességes kazettás nem túl sûrûn elõforduló kombó sajna, de pl BBB-bõl van: 12-14-16-18-20-24-28 (S)A 28-at valószínûleg még elviszi a hátsóváltód.
Vagy veszel a bringára egy kompakt négyszögtengelyes (gondolom még ez van rajta) hajtókart, pl Altrix.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ja, és nem csavarná/roppantaná meg a támvillát vagy a láncvillát?

Már micsoda? a nagyobb lánckerék "által keltett nyomaték"? nemtudom te hogy vagy vele, egy világklasszis pályasprinter kb 2ezer wattot tud max leadni, na az mondjuk elcsavarhatja egy acél csoda támvilláját, de kétlem hogy ezzel kéne számolnod...

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Ja, és nem csavarná/roppantaná meg a támvillát vagy a láncvillát?

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

hat nyilvan kelleni fog egy olyan fogaskoszoru aminek a legnagyobb kerek nagyobb mint 24
ha megmondod hogy menetes vagy kazettas illetve hogy hany sebesseges akkor konkret tippeket is tudunk majd adni

Ó, igen ezeket elfelejtettem megmondani :D
Ha minden igaz, akkor kazettás, és 7 sebességes.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nyilvan kelleni fog egy olyan fogaskoszoru aminek a legnagyobb kerek nagyobb mint 24
ha megmondod hogy menetes vagy kazettas illetve hogy hany sebesseges akkor konkret tippeket is tudunk majd adni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy acélvázas hercules toledo-m. Az a problémám, hogy hegyen lakom, de viszont nap mint nap városba járok vele. Hogyan tudom az áttételt csökkenteni?
Jelenleg hátul egy 12-24-es fogaskoszorú van. Ennek a cseréjén gondolkodom. Milyenre cseréljem (ha ezt cseréljem)? Minél olcsóbb megoldást szeretnék. Azért nem montit használok a városban, mert az drágábbnak néz ki, és lasabb aszfalton.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

plusz volt beloluk tavaly egy nagy adag hibas. vissza is lett hivva mind. ha most valaki joindulatuan ilyet akar neked eladni "olcson" akkor nagyon megszivhatod vele. amugy konnyu es gyors, de nem tartossagra keszult. igazi versenygumi

Cseréltem...Mirõl lehet felismerni a hibásat?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
plusz volt beloluk tavaly egy nagy adag hibas. vissza is lett hivva mind. ha most valaki joindulatuan ilyet akar neked eladni "olcson" akkor nagyon megszivhatod vele. amugy konnyu es gyors, de nem tartossagra keszult. igazi versenygumi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Van valakinek valami tapasztalata a Schwalbe Ultremo gumikkal? mennyit bírnak? defektvédelem? A sima verzióról beszélek, nem az R-rõl.

Nagyon keveset.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Van valakinek valami tapasztalata a Schwalbe Ultremo gumikkal? mennyit bírnak? defektvédelem? A sima verzióról beszélek, nem az R-rõl.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a mutatóujjam bütykénél volt egy nagy luk, az most így a vértõl nem látszik..:)
meg jah..azóta vannak erõs, megbízható fékeim, meg olyan kesztyûm amit városban használok, amin a bütykeimnél van protektor..eredetileg dirt-ös, de nem zavar..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr