Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
milyen jól feldobja a piros fertõtlenítõ:P nem gyenge

a mostani "városin" 38as kormányom van......kocsik között pont jó..
bár így is elfogyott a bõr a kezemrõl tavalyelõtt tavasszal(erõs idegzetûeknek):
http://img153.images.../9011/kezem.jpg

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a zanati uti aluljáróból felfelé megállt elõttem egy busz pont ahol el lehet kanyarodni a pálya utra.. majdnem elfértem közte és a betonfal között....majdnem..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

bár így is elfogyott a bõr a kezemrõl tavalyelõtt tavasszal(erõs idegzetûeknek):

Ezt hogy sikerült?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Van valakinek octalink-es monoblokkhoz csészéje? szükségem volna egyre...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.385 hozzászólás
anno Armstrongról hallottam egy sztorit, hogy a légellenállás csökkentése miatt próbált átállni egy keskenyebb kormányra, de neki nem vált be mert görgõn kimérték a leadott teljesítményt és az kevesebb volt mert a tüdeje nem tágult annyit mint a szélesebbel. Aztán osztottak szoroztak és végülis maradt a szélesebbnél.[/QUOTE]

ezzel már Merckx-ék idejében is próbálkoztak.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
40es volt elõtte, nem voltam oda érte, mondjuk akkor még kezdõ voltam, örültem, hogy gurul, aztán az a kormány lett a télibe, hát nagyon nem szerettem használni, olyan szar érzésem volt tõle, mintha valami kis nyomi lenne,ugyh ebbõl lett utána a sufni technology idõfutam kormány, ott úgyis jobb a keskeny, mert ugye jó esetben végig könyököl az ember

@Jettison: Gondolom akkor hasznaltal 42-t is korabban? Mennyire lehet ezt a kulonbseget eszrevenni? Szamit/zavar?

Papiron nem tunik nagynak ez a kulonbseg, de most hogy egymas melle teszem a kettot, ijjesztoen soknak tunik. Rendesen kiprobalni viszont meg nem tudom egyelore.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Van itt valaki aki 44-es kormanyt hasznal? ...

42-es acélkormányt cseréltem 44-es ,,ergonómikus" alumíniumra a mindennapos biciklimen 1-2 éve, egy darabig túl szélesnek tûnt, de megszoktam. Az ünnepnapin 42-es van, az nem tûnik keskenynek a széles után sem.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás

@Jettison: Gondolom akkor hasznaltal 42-t is korabban? Mennyire lehet ezt a kulonbseget eszrevenni? Szamit/zavar?

Papiron nem tunik nagynak ez a kulonbseg, de most hogy egymas melle teszem a kettot, ijjesztoen soknak tunik. Rendesen kiprobalni viszont meg nem tudom egyelore.

Az elõzõ bringámon 44-es volt, azt szoktam meg, teljesen jó volt. Aztán a barátnõmnek is csináltunk egy bringát, arra egy 40-es ment föl. Elõször furcsa volt a különbség, de pár km alatt simán megszoktam. Most ez a téli bringám és ezzel megyek. Semmi bajom vele. Átülve a 44-re az tünik most szélesnek. Vettem most nemrég egy új bringát magamnak ami gyárilag 42-vel van szerelve és úgy tûnik ez a legjobb nekem nem túl széles de stabilan tartom vele a kerót, de mindegyikkel lehet menni, mindegyiket meg lehet szokni.

anno Armstrongról hallottam egy sztorit, hogy a légellenállás csökkentése miatt próbált átállni egy keskenyebb kormányra, de neki nem vált be mert görgõn kimérték a leadott teljesítményt és az kevesebb volt mert a tüdeje nem tágult annyit mint a szélesebbel. Aztán osztottak szoroztak és végülis maradt a szélesebbnél.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

@bloke: Jol ertem, felraktad amit kuldtek?

Igen, és én is azért nem problémáztam a visszaküldéssel, mert gondoltam, hogy nem nagy a különbség, de sajnos ez nem így van. Nem vagyok egy Andy Schleck alkat, elvileg inkább az én méretem volna a 44, de mostanában veszek új kormányt, az 42-es lesz.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Van itt valaki aki 44-es kormanyt hasznal? (kozeptol-kozepig ertem, tehat Deda eseten 46)

Én azt használok, a hobbit méretû vázammal pár ember szerint nem néz ki jól, és a "hatalmas" vállaimhoz sem kéne egyesek szerint, de ezt szoktam meg és nincs semmi bajom vele...Jó áron volt kormány-stucni, ezért gondolkodás nélkül megvettem...

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@bloke: Jol ertem, felraktad amit kuldtek?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem tévedésbõl 44-eset küldtek a crc-rõl, elötte 42-es volt, nekem az kényelmesebb volt.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én azt használok évek óta. 42-es is elég lenne elivileg, de egy 60as bringa elég hülyén néz ki úgy, meg nekem ez sokkal sokkal kényelmesebb, és precízebben írányíthatóbbnak érzem. meg sprintnél is jobbnak találtam.

Van itt valaki aki 44-es kormanyt hasznal? (kozeptol-kozepig ertem, tehat Deda eseten 46)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nekem az van(lesz, mert még nem használom)

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

OFF: Te csináltad a "The badgirl, and the poor Teddy.." képet? :o Azthiszem Spottr-en láttam, grat!

ON

OFF
Én, Front Page-s explore lett aznap..:D
ON

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én is így tudom. mert a pofákat nem csak a füleknél lehet megfogni, sõt a moderneknél már szerintem nagyon meg se lehet fogni. egyszerûbb a két szélét

hát én meg úgy tudom, hogy a kereket jobban bevezeti a pofák közé..
versenyen cserénél minden másodperc számít!!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

...

OFF: Te csináltad a "The badgirl, and the poor Teddy.." képet? :o Azthiszem Spottr-en láttam, grat!

ON