Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én azt használok évek óta. 42-es is elég lenne elivileg, de egy 60as bringa elég hülyén néz ki úgy, meg nekem ez sokkal sokkal kényelmesebb, és precízebben írányíthatóbbnak érzem. meg sprintnél is jobbnak találtam.

Van itt valaki aki 44-es kormanyt hasznal? (kozeptol-kozepig ertem, tehat Deda eseten 46)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nekem az van(lesz, mert még nem használom)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Van itt valaki aki 44-es kormanyt hasznal? (kozeptol-kozepig ertem, tehat Deda eseten 46)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

OFF: Te csináltad a "The badgirl, and the poor Teddy.." képet? :o Azthiszem Spottr-en láttam, grat!

ON

OFF
Én, Front Page-s explore lett aznap..:D
ON

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
én is így tudom. mert a pofákat nem csak a füleknél lehet megfogni, sõt a moderneknél már szerintem nagyon meg se lehet fogni. egyszerûbb a két szélét

hát én meg úgy tudom, hogy a kereket jobban bevezeti a pofák közé..
versenyen cserénél minden másodperc számít!!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

...

OFF: Te csináltad a "The badgirl, and the poor Teddy.." képet? :o Azthiszem Spottr-en láttam, grat!

ON

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hát én meg úgy tudom, hogy a kereket jobban bevezeti a pofák közé..
versenyen cserénél minden másodperc számít!!

Flickr

Peti_78

Peti_78

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Egy olyan kérdésem lenne, amire valószínûleg túl kézenfekvõ a válasz, ezért nem jövök rá. Mi célt szolgál az országúti fékpofák alján található szárnyszerû nyúlvány?

A fékpofa beállításához használatos. Kilazítod a fékpofa rögzítõ csavarjait, finoman behúzod a féket, a két fülecskével hozzányomod a fékpofákat a felnihez, majd meghúzod a csavarokat. Megcsinálni egyszerûbb, mint leírni :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Egy olyan kérdésem lenne, amire valószínûleg túl kézenfekvõ a válasz, ezért nem jövök rá. Mi célt szolgál az országúti fékpofák alján található szárnyszerû nyúlvány?

Amikor én megkérdeztem ezt, azt a választ kaptam rá hogy könnyebb legyen fékbeállításnál összehúzni. Nemtudom, én soha nem vettem még hasznát...

Dr. Opout

Dr. Opout

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Üdv!

Kapható valahol külön, 34 fogas _acél_ lánctányér? 5 csavaros, kompakt országúti lyukkörre. Eddig láttam alu BBB-t, 11-et sokallom érte.

M560-as LX-re kell, 44-es nagytányér mellé.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
uzleti tevekenyseget nem szivleljuk, ezzel szemben egy darab garazsban porosodo vaz felajanlasa az teljesen belefer kategorias

tobbit viszont ha lehet privatban

koszike
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

54cm. nem. :)

ööö, kmm ha reklám töröljétek, nekem van egy 54es wilier vázszett amit nem tervezek használni

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

báze, rádiovezérelt fékek !! :-D

na igen, a wireless korát éljük! :)

mivel transponder tekercseket gyártok, asszem ha felfut ez a rendszer, többet kell mennem túlórázni..:(

:D

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Ja, tényleg. Én hülye meg azt hittem, hogy láthatatlan.

Latod, erdemes idejarni... ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
báze, rádiovezérelt fékek !! :-D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Egyébként a Shimano bemutató bringákat nem tudni ki gyártja? Biztos van egy állandó partner, mert pl. a gumi is mindig Michelin.

Ha jók az információim, akkor a Giant.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ez nemhogy láthatatlan, hanem nincs is bebovdenezve :) az elsõféknél nem látok semmit, a hátsóváltó hurka is hiányzik, azokat meg lehetetlen elrejteni. Ebbõl következik, hogy a hátsófék elsõváltó sincs bekötve. Az alsócsövön ottvan a két bovdenvezetõ szemecske a hátsófék felé, szerintem semmi extra sincs a vázban.

Ja, tényleg. Én hülye meg azt hittem, hogy láthatatlan.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A vázad mekkora? nem adod el? :D

54cm. nem. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez nemhogy láthatatlan, hanem nincs is bebovdenezve :) az elsõféknél nem látok semmit, a hátsóváltó hurka is hiányzik, azokat meg lehetetlen elrejteni. Ebbõl következik, hogy a hátsófék elsõváltó sincs bekötve. Az alsócsövön ottvan a két bovdenvezetõ szemecske a hátsófék felé, szerintem semmi extra sincs a vázban.