én az erkélyen tartom a 10en, megnézem ki lopja el..
Ne alulról gondolkodj... Egy kötél, egy kampó... Egy kis horgászat... :-)
én az erkélyen tartom a 10en, megnézem ki lopja el..
én nem igazán örülnék,ha rám szállnának. engem ez a kerékpárút téma zavar a legjobban. szerintem veszélyesebb,mint az országút.
Én viszont meg vagyok gyõzõdve, nem a láthatósági mellény van kötelezõvé téve, hanem olyan láthatósági ruházat, ami rossz látási fényviszonyok között..blabla, lusta vagyok kiguglizni. de 99% hogy nem kötelezõ a láthatósági mellény. Nekem a cipõm sarka, és a mezem majdnem teljes hátulja fényvisszaverõ. De ettõlfüggetlenül ha elfér, ottvan nálam a kukásmellény, mert pratikus ha rámsötétedik.
Én viszont meg vagyok gyõzõdve, nem a láthatósági mellény van kötelezõvé téve, hanem olyan láthatósági ruházat, ami rossz látási fényviszonyok között..blabla, lusta vagyok kiguglizni. de 99% hogy nem kötelezõ a láthatósági mellény. Nekem a cipõm sarka, és a mezem majdnem teljes hátulja fényvisszaverõ. De ettõlfüggetlenül ha elfér, ottvan nálam a kukásmellény, mert pratikus ha rámsötétedik.
A sebesség mindent megold.
Én viszont meg vagyok gyõzõdve, nem a láthatósági mellény van kötelezõvé téve, hanem olyan láthatósági ruházat, ami rossz látási fényviszonyok között..blabla, lusta vagyok kiguglizni. de 99% hogy nem kötelezõ a láthatósági mellény. Nekem a cipõm sarka, és a mezem majdnem teljes hátulja fényvisszaverõ. De ettõlfüggetlenül ha elfér, ottvan nálam a kukásmellény, mert pratikus ha rámsötétedik.Utóbbiról egyáltalán nem vagyok meggyõzõdve. Biztos van nekik valami agyoncizellált belsõ szabályozásuk, hogy hány cm2, meg milyen irányú, meg milyen színû a többi rész stb, hogy a piacon lévõ 741 fényvisszaverõs ruhából csak a citromsárga meg a narancssárga kukásmellény feleljen meg végül.
Szálljanak rá a bringásokra ok, de azokra ne, akik tudják is kezelni a gépüket és biztosan hajtanak. Láthatósági mellény nem kötelezõ, ha a bringásruházat láthatósági részeket is tartalmaz.
én nem igazán örülnék,ha rám szállnának. engem ez a kerékpárút téma zavar a legjobban. szerintem veszélyesebb,mint az országút.