Én ha defektet kapok 10 percen belül belsõt cserélek és megyek tovább.
Nekem viszont nincs normális pumpám, és mivel felénk LEHET ezzel számolni, hogy felvesznek, ezért fölösleges.
Én ha defektet kapok 10 percen belül belsõt cserélek és megyek tovább.
Hát ahogy így ezeket olvasgatom, kifejezetten szerencsés helyzetben vagyunk mi, kecskemétiek...Méntelek felé van a szokásos szakaszunk, 15km-en át jóminõségû út, onnan viszont ladánybene-roubaix
De elviselhetõ, edzi az ember reflexeit a kátyúkerülgetés...
A forgalom pont optimális, nem akarnak fellökni az autósok, de ha defektet kapok, 10percen belül felszed valaki és bevisz a városba....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ez egy régi Shimano 105-ös kar, nem fékváltó (hasonló ehhez).
Akkor az ilyeneknél nem is lehet megoldani?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ez nekem valami radiomusorbol, vagy hasonlobol maradt meg igy. De lehet konkret peldan keresztul mondtak ezt, nem emlekszem.
Akkor marad a buntifizetes ha elmeszelnek...
csak a ldebreceni topikig kell guglizni
"1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
a közúti közlekedés szabályairól
54. § (6) A kerékpárt éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a külön jogszabályban meghatározott lámpákkal kell kivilágítani és a kerékpárt hajtó személynek - lakott területen kívül - fényvisszaverõ mellényt (ruházatot) kell viselnie. "
na akkor vitasd meg a rendõrrel
csak a ldebreceni topikig kell guglizni
"1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
a közúti közlekedés szabályairól
54. § (6) A kerékpárt éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a külön jogszabályban meghatározott lámpákkal kell kivilágítani és a kerékpárt hajtó személynek - lakott területen kívül - fényvisszaverõ mellényt (ruházatot) kell viselnie. "
na akkor vitasd meg a rendõrrel
Egyetértünk. Tele a hócipõm a dudáló, meg fõleg ablakletekerõ autósokkal , akik mindent jobban tudnak és osztják az észt (miközben persze bizt. öv nem bekötve, telefonál, 120-szal megy stb), hogy a kerékpárúton a helyem. Csakhogy a kerékpárút:
1. vagy díszköves rázató hülyeség, 15 centis bukkanókkal a keresztezõdéseknél vagy
2. egyenesen tankcsapda, fagyökerek által felnyomott dudorokkal vagy
3. ha nagyjából elfogadható is lenne, tele van kóválygó málészájú kocabiciklisekkel
Tömören: nemhogy edzeni, tempósan folyamatosan haladni sem lehet.
Belevettem volna a kreszbe, hogy teszem azt bukóval úton is bármikor. Most persze cseszhetjük, mert az elégedett illetékesek a kezüket szépen leporolták (mint a Tom és Jerryben utóbbi) és elüldögélnek 10 évig a babérokon, aztán talán majd elõveszik megint a témát.