Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

vendég_konadew88_*

vendég_konadew88_*
  • vendég
Tehát a kisebbik lánctányér többnyire cserélhetõ?:) Shimano 105nél is?:) Lehet hogy egy kis variálással megoldható, hogy itt nyugaton tudjak vele mászni?:)

Tegnap sikerült egy kis túrát csinálni, szhely, szentpéterfa, güssing, oberwartot nyugatról a hegygerincen elkerül, és bergstein kõszeg... :) 170km lett, 1280 össz szint mászással... Mindezt egy kona dew nyergében.. Lehet hogy egy országutival könnyebben menne, szeretnék cserélni... :)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Andris, és persze mindenki aki érintett!
Mennyire nehéz lemondani a 3. pici áttételrõl ami elöl van? (Nyilván hegymászásra gondolok...) Úgy olvastam te mászál már rohonc lékát, neked elöl hány lánckereked van? Hozzá lehet szokni hogy a 39x25 a legkisebb?

Simán! Andris például tegnap a Güssingi várhoz is felment, ahol 40%os részek is vannak 39x25-ben.(Tavaly nekem is sikerült, de idén tavasszal volt egy sérülésem így nem erõltettem...) Azért 70km után néha jól jönne mászáskor a kistányér is, de meg lehet szokni a 39et is. Esetleg egy kompakt hajtómû ami jó középút lehet.

vendég_konadew88_*

vendég_konadew88_*
  • vendég
Andris, és persze mindenki aki érintett!
Mennyire nehéz lemondani a 3. pici áttételrõl ami elöl van? (Nyilván hegymászásra gondolok...) Úgy olvastam te mászál már rohonc lékát, neked elöl hány lánckereked van? Hozzá lehet szokni hogy a 39x25 a legkisebb?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hát Bz+! én is akarok má valamit a Guiseppébe! ez így nem ér!! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Feltöltött kép

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás

értem
a fékkarok hogyan kerülnek rögzítésre? (már ha lesznek)

kormányfüggõ meg fékkar függõ (: de leginkább kérés függõ. jobb esetben alávarrom a bilincset és úgy de mivel a gumi így is takar szerintem teljesen esztétikus a dolog

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
értem
a fékkarok hogyan kerülnek rögzítésre? (már ha lesznek)

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
ugy csináltam hogy ott le lehessen vágni miután felkerült a helyére

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
régi bringákra szép lehet, de ahogy a normál bandázst sem szokták feltekerni ilyen hosszan (a vastagabb átmérõs résznél meg kéne állni) szerintem ezen se mutat jól

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
hail
ehhez mit szóltok : bõrbandázs

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
A videoval kapcsolatban csak annyit, hogy miért pont Cancellara kockáztatná az eddig elért eredményeit egy ilyen cuccal? Ezzel nagyon könnyû lebukni!

Ezeken a versenyeken szerintem nem cserélt kerékpárt a befutó elõtt, vagyis ugyanazzal a "motoros" bringával futott be amivel leszakított mindenkit. Egy ilyen cucc ellenõrzése pedig elég egyszerû: elég egy lámpával benézni a nyeregcsõbe vagy egy mágnessel végigtapizni a vázat ha a láncvillába vagy az alsó csõbe tették a motort. Mégcsak röntgen sem kell. Máshova nem igen tehetik ha a középcsapágy tengelyt hajtják mert a motornak is fel kell támaszkodnia valahova, kölönben nincs erõátvitel.

Szóval én ebben nem hiszek.

Az Armstrong lobbiról meg csak ennyit:
Ki az az Armstrong?
És ki az a Landis?
"És kicsoda Berhard Kohl" - ezt remélem tudjátok ki mondta és miért. na rá legalább ugyanígy illik ez

ja és kicsoda Cancellara?

Egyébként a videónak eléggé "kész átverés show" szaga van. A legújabb összeesküvés elmélet, amit olvastam, az az, hogy ezt az Armstrong tábor szervezte meg, hogy elterelje a figyelmet a Landis ügyrõl.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egyébként a videónak eléggé "kész átverés show" szaga van. A legújabb összeesküvés elmélet, amit olvastam, az az, hogy ezt az Armstrong tábor szervezte meg, hogy elterelje a figyelmet a Landis ügyrõl.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nem is a giron készültek a videók. :)

A gumitémához: nemrég bányásztam ki egy jókora üvegszilánkot a Continental GP 4000S gumimból. Nem tudom mióta lehetett benne, de pirospont a Continak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

YouTube - Bike with engine (doped bike) and Cancellara (Roubaix - Vlaanderen)

Azért érdemes megnézni... Fõleg a végén a videókat a giro-ról.... :) Aljas... :)

Már linkelték 12 hozzászólással elõtted. :)

A sebesség mindent megold.

vendég_konadew88_*

vendég_konadew88_*
  • vendég

Azért érdemes megnézni... Fõleg a végén a videókat a giro-ról.... :) Aljas... :)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Gyonyoru fotok profi bringakrol:
smashred's photosets on Flickr
/meg mas is/

Azok ... már régebbrõl figyeltem ezt a felhasználót ...mint ezt a másikat is 50000 képpel : http://www.flickr.co.../anmarton/sets/

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

/meg mas is/

Nagyon jó képek.

Motor bekapcs. :D
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
/meg mas is/

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Ha mar gumik megint... Pro 3 Race egyetlen defekt nelkul 6000km.
Igaz, hetvegen megvolt az elso defekt. Bukas utan /kulcscsont tores/ es nem az elso, hanem a hatso /lassu def./, pedig atszaltoztam a bicon, miutan letertem az utrol.

Aki ezzel a gumival defektel, az valamit rosszul csinal szerintem. Mentem vele pocsek utakon boven, a romai kavicsos bicikliutjan, soderatmosasokon naponta, fogtam kurva nagy godroket /letort a nyeregtaska/ es 0 defekt. This is The shit.

ennek örülök mert holnap jön nekem is egy pár..:D

a kulcscsont törés Sucks! :(
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás
nekem a legolcsóbb tufo volt felrakva a kerekeimre,és azok nagyon szupik voltak: + nem kell hozzá felniszalag,(nekem) könnyû felrakni,meg van vele a szingós menettulajdonság,ha nagy a baj felnin is el lehet vele karistolni 1 darabig (nem fordul le,és a felnit sem vágod tönkre). - nekem nem mindig sikerült a ragasztójával megragasztanom. nem csak 2-t kell belõle venni,ha haza akarsz jutni defekt után. nem a legolcsóbb. mondjuk már 1 normálisabb gumi is drága nekem,szóval ez nem mérvadó. mit is bír el ez a gumi: vlhol bekaptam vele 1 egészen kicsi szöget. olyasmit,amit a cipészek használnak. nem tom meddig jár6tam vele így,de sztem napokig. alig eresztett vlmit. kb hetente fújok a kerekekbe,és 1 ilyen alkalommal vettem csak észre,hogy benne van a mocsokja. személyes véleményem: hogy nagyon jó gumi,de nekem drága,és pótguminak csak 1et tudok felkötni a nyereg alá.