2011 Campagnolo Centaur & Veloce 10s
2011 Campagnolo Power Torque System™
Na most ez az új Power Torque olyan, mint a Shimano. A múltkor valahol Yasec fejtegette, hogy miért jobb a Campa, mint a Shimano, erre most lekoppintják.
2011 Campagnolo Centaur & Veloce 10s
2011 Campagnolo Power Torque System™
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
172es magassághoz mekkora országuti méret passzol? Az 52es nagyon pici lenne?
A régi, keskeny acélvázak is szélesíthetõk, óvatosan 1-2 deszkával.
lásd Sheldon Brown brinás oldalát
(gugliba írd be a nevét és kidobja az oldalt)
továbbá egy konkrét példa is: a neten kerestem egy konkrét bringát (Trek 400) és kidobott egy cikket, miszerint ez az anno 7 sebességes bringa hogy lett 8 vagy 9 sebességes: "Next I carefully spread the stays to 130mm to accept the modern Ritchey wheel set and used string to make sure everything stayed properly aligned..."
itt a link: Vintage Trek Gallery - Refurbished 1986 Trek 400 Steel Road Bike
Sziasztok!
Szeretnék egy hagyományos acélcsöves országútit alkotni, de 9 vagy 10 sebességeset szeretnék csinálni. Mivel a régi acélvázak 6-7-nél több sebességre nm nagyon lettek tervezve, ezért nem is álmodom ilyesmirõl, azonban azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy tudtok-e valakit, vagy valamilyen helyet, ahol segítséget tudnék ezügyben kérni.
Elõre is köszi! Üdv: Máté
A sebesség mindent megold.
En 24% koruli maxxal buszkelkedhetek, de ez mar tok veszelyes, emelgettem az elso kereket, a hatso meg hallottam, hogy megnyikkan egy-egy rataposasnal. Es persze alig birtam felerni. Lefele 5-tel ha mertem gurulni. /kb 50meteres szakasz/
>30%os táblás rész
Hat, a tabla nem feltetlen mervado. Helyszin? /Google maps link plz/