ha lehet kapni.
Ha meg nem, akkor megbeszéli a kereskedõvel hogy mikorra is mehet vissza a vázáért...kis családi kirándulás keretében persze
Ha meg sokallja az útra fordított költséget, akkor ott a merida.
ha lehet kapni.
Ha nem tegnapra kell akkor várd meg az õsz végi kiállítást Brnoban, ott tucatszámra lehet látni CX bringákat. Itthon meg csak megrendeled ami megtetszett, ha lehet kapni.Tudtok nekem ajánlani hazai boltokat-márkákat ahol találok ilyen masinákat? Váz-villa kombot idehaza csak Ridleyt találtam.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Egyébként ha már számít külsõségekben hogy mi van ráírva a vázamra, elõbb ülnék egy meridára mint egy mongoose-ra
Pedig ha jó ár/érték arányú bringát akarsz, akkor kénytelen leszel elhagyni a "finnyáskodást"A Merida nem rossz, de azt meg nem szeretnék....
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy az 5-6 éve meglévõ Cannondale montimat a mostani szokásaimhoz jobban illõ cyclocross bringára "cserélem". Tudtok nekem ajánlani hazai boltokat-márkákat ahol találok ilyen masinákat? Váz-villa kombot idehaza csak Ridleyt találtam. Borzasztó rossz gyári felszereltséggel (Fulcrum R7 kerekek, Tiagra-Veloce, 1000-1500 Euró) vannak bringák jó magas áron. A Merida nem rossz, de azt meg nem szeretnék....
vittore30
Hogyan mûködik a dolog? Bemegyek lemérnek. Legyártják. Fizetek. Ennyi?

Meglepo lenne, ha 9km-hez vinne kulacsot.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F