ezért kell Campa-t venni...

Hat ha szerintetek ez "diszit", akkor oke.
Ranezesre. (szovetsuruseg) Es persze az ara sem utal arra, hogy draga anyagbol dolgoznak.
En mondjuk idofutam vazban lehet bevallalnek egy ilyen generic vazat, de orszagutiban nem.
Az csak díszítõréteg, bármi lehet alatta.Ranezesre. (szovetsuruseg)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nem váltott túl, vagy vmi? Túl feszült a bovden? Vagy valami hasonló, vagy amikor váltottál fel, akkor kicsit túlhúzódott a váltó. A bovden meg hõmérséklettõl is függ, ettõl függõen szerintem a végpont is változhat. Bár ha megnyúlt, pont nem ilyet kellene produkálnia. Szal mind1, akkor Én sem értem. :DDD
...ami 40000-bõl egyszer fordult elõ. Tudodmit, megmutatom neked hogy mit csinált az én 7800-as dura ace elsõváltóm
Fel akartam váltani nagytányérra, de még a pedálfordulat közben észrevettem hogy valami nem oké, úgyhogy azonnal megálltam. Ez a látvány fogadott:
A váltó jól van beállítva, a végpontjai is, a jelenséget nem sikerült reprodukálni. Millióból egyszer.
Szerintem is RED-et válassz, így egyszer fokozhatod a tekerés izgalmát és közben fûszerezheted az erõlködést egy kis pihenéssel, mikor felrakod a leesett láncod:)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
@kiskubai: Az olcso az egy Generic kinai vaz, borzaszto karbon szovettel. Van par marka aki ilyen (ilyesmi) vazakat fest be, es matricaz fel.
Gondolhatod, hogy a kinai gyartok egyedi tervezesessel nem pazarolnak idot.