Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sokkal inkább elviselem ha 2cm-rel lejjebb van a kormány, mintha elõrébb.
tehát az 56osra szavazol.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sokkal inkább elviselem ha 2cm-rel lejjebb van a kormány, mintha elõrébb.
A sebesség mindent megold.
köss kompomisszumot a kettõ közé: van 57-es váz? c-c és 57-es top tube-el?
182 cm
Sziasztok
úgy tûnik országúti vásárlása elõtt állok, de a méretezéssel gondjaim akadtak - eddig nagyjából tisztában voltam vele, hogy mekkora bringára lenne szükségem, de most zavarban vagyok. a kerékpár egy canyon lenne, tehát el kéne találnom a méretet, mert elég nehézkes lenne a csere - már ha cserélnék. competitive cyclist fitting system-et és a canyon rendszerét (PPS) használtam:
maga a canyon az 56cm-es vázat ajánlja, a competitive cyclist alapján viszont az 58cm-es jobban passzolna (az oldaluk a két utolsó sort ajánlotta - leírásuk szerint az "Eddy Fit" a kényelmesebb, míg a "Competitive Fit" a sportosabb pozíciót ajánlja.) canyon figyelembe veszi, hogy 172,5mm-es hajtókarral szerelik a bringát, míg a másik ilyesmivel nem foglalkozik. kérdésem tehát a következõ - fogadjam el a canyon tippét, vagy bíráljam felül és válasszam az eggyel nagyobbat? semmi versenycélú felhasználás nincs kitûzve, a megtett távok is csak majd valamikor a nem túl távoli jövõben fognak 50km felé nõni.
Amit senki sem ellenõriz, csak remélheted, hogy olyan alapossággal rakták össze, mint az eredetit és öt vázra való szövetbõl nem csináltak hetet.aztán ha "bezárt" a gyár pár vázat legyártanak fusiban
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Hat ha szerintetek ez "diszit", akkor oke.
Ranezesre. (szovetsuruseg) Es persze az ara sem utal arra, hogy draga anyagbol dolgoznak.
En mondjuk idofutam vazban lehet bevallalnek egy ilyen generic vazat, de orszagutiban nem.
Az csak díszítõréteg, bármi lehet alatta.Ranezesre. (szovetsuruseg)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]