Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34361 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A TV teteje, a hûtõ és a számítógép hátulja általában elég meleg. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
hajszárítóval

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

hmm.. €47 CRC-n az ultegra lánc meg €24 ... mondjuk nekem is lassan érik a lánccsere... mert azért ebben az évben kapott...

Bike-components-en 10euróval olcsóbb

Egy "szakmai" kérdés mindenkihez: elázott cipõt hogy szárítjátok? Édesanyám szerint értelemszerûen szeptemberben nincs fûtésszezon, 17 fok van idebent, és nagyon nem akar száradni...Az meg nem tetszik hogy minden nap pedált cseréljek hogy felváltva használjak SPD és SPD-SL rendszert :) -naponta.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Itt egy rakas video az Eurobike-rol: Hot New Road Bikes, Mountain Bikes & Cycling Gear for 2011

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A Sram láncok utolsó helyen, nagyon nem csodálkozom. Látom, még tesztelésre vár egy Point lánc. Én egyszer vettem egy ilyet, mert éppen nem volt más a boltban. Valójában YBN és a legrosszabb lánc, amivel életemben találkoztam, egymás mellé téve egy KMC-vel, amit sokkal többet használtam, már néhány szem után nagyon látványosan hosszabb az elõbbi.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
nekem volt 9es connex láncom. már a tipusára nem emlékszem,de a márka 9esei közül az volt a legjobb. tényleg késõbb kopott el,mint a többi általam használt lánc. 1-2000 km-vel többet bírt. bár kicsit hangos volt a váltásoknál,de baromi kemény az anyaga,v a felületkezelése. talán nikkel bevonata volt.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hmm.. €47 CRC-n az ultegra lánc meg €24 ... mondjuk nekem is lassan érik a lánccsere... mert azért ebben az évben kapott...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

YouTube - Wippermann Chain Test Video

Szerintem érdekes... Vélemények?

az idei évet még kihúzza az ultegra sorom mégegy lánccal (és úgy lesz bennek kb 15000km három lánccal), de ha új sort veszek, lehet hogy rápróbálok egy ilyet...meggyõzõ.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

Szerintem érdekes... Vélemények?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
mert nem ütni kell hanem nyomni...;)

és nem kell villa sem, mert Anyu, Apu, Asszonypajti, Öcsi, Hugi úgyis mindig kéznél van..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Hát nem tudom... a vég eldolgozás lehetett volna szebb is.
Amúgy a Scottom gyárilag így volt tekerve, ez így egyszerûbb, gyorsabb a gyárban is. Amióta ezt ismerem én csak így tekerek.

Az a kis szorítóvilla viszont nagyon jó ötlet. Úristen mennyit szívtam azzal, hogy a helyén tartsam amit feltekertem amíg levágtam a végét!

Viszont egy jótanács: SOHA ne akard menet közben visszaütbni az éppen kiesni akaró végdugót!
Egyszer megpróbáltam...majdnam egy oltári fikázás lett belõle :-)

(egy kézzel fogod ugye a kormányt, a másikkal meg pont a végét ütöd meg, nyilván erõböl, hogy visszamenjen és ilyenkor bizony a kormány is elfordul, nem kicsit.... borítékolt az esés)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Mondjuk én pont felül szoktam kezdeni és akkor nem kell az a gusztustalan szigetelõ szalag csík lezárónak.Alul meg a kupak zárja le.
Nem értem ez így miért jobb.
:-)

Nem gusztustalan a szigetelõszalag, ha nem gusztustalanul van feltéve.

Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem meg lifeg a a fékkargumi, ha csak simán tekerem be, én pont azt szeretem ebben, hogy buci lesz. Egyébként én eddig úgy csináltam, hogy a fékkarnál irányt váltottam, a jobb oldalon alsó fogásban az óramutó járásával megegyezõen, a fékkartól ellentétesen haladtam.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts

Mondjuk én pont felül szoktam kezdeni és akkor nem kell az a gusztustalan szigetelõ szalag csík lezárónak.Alul meg a kupak zárja le.

azért jobb lent kezdeni,mert a parafás,v egyéb nem pvc-s bandázsokat legyûröd a kormányról,ha nem onnan kezded.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts
jelentem sikerült. nem lett buci tõle semmi. még talán jobban is néz ki. sztem nem rosz. lehet,hogy átállok erre a módszerre. kicsivel 1xübb így betekerni a kormányt,mert nem kell külön odafigyelni még arra a kicsi bandázs db-ra. mondjuk nem árt,ha rugalmasabb betekerõt választunk ehhez a fonás szerü eldolgozáshoz. ui jobban meg kell 1 kicsit feszíteni a f/v kar környékén. ja. ITM kormány,campa f/v kar volt a tesztem alanya.

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
KROSS Level A2

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

jónak tûnik ez a módszer. egyébként az oversize kormányokhoz hosszabb bandázs javasolt, vagy a normál is elég ?

a k9szélesedõ részre nem tekerünk bandázst

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nekem nem jon be ez a 8-as betekeres, nagyon buci lesz ott a kormany, az STI fogasakor zavaro. Vekony szalaggal persze biztos kevesbe problema.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,378 posts

jónak tûnik ez a módszer. egyébként az oversize kormányokhoz hosszabb bandázs javasolt, vagy a normál is elég ?

szervízben dolgozok,de még én sem tudom,hogy melyik a hosszabb tipus a betekerõk közül. a vastagabb kormányokra természetesen több kell,de a vastagabb itt nem az oversize-ot jelöli. pl van nékem 2 régebbi kormányom. ITM,3ttt. kb 1mm külömbség van az átmérõjükben a betekerendõ résznél. a kormánybefogásnál 1forma. a 3ttt a vastagabb,és erre hosszabb bandázs kell 1 kicsivel.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hát.. az ITM OS részét el se éri a bandázsolásom...