Ezt a tesztet kb 2 hete láttam... nagy szemekkel néztem az idiótát...
ha viccnek szánta akkor vicces a videó, de ha komolyan gondolta, akkor elég hülyeség
Ezt a tesztet kb 2 hete láttam... nagy szemekkel néztem az idiótát...
Stoplin befolyással még nem volt gondom, inkább ugye azzal, hogy szellõzõ háló van a cipõ elején. De olyankor celofánnal le szoktam tekerni a cipõ elejét.
Ha itthonról indulok bringázni és látom, hogy lóg az esõ lába. Ha nem akkor a cipõ és zokni közé egy nylon zacsi, az mindig van vagy 2 nálam, mert egyikbe kaja van másikba pia.
Mondjuk ez akkor van, ha suliba megyek vagy melózni.
Télre nekem is kellene kamásli, csak nem tudom milyen a jó. :S
Esõállónak meg am egy régi Nike szél és esõkabátot használok, tökéletes.
Életemben elõszõr nem fekete bandázst tettem fel, hanem a váz színéhez leginkább passzolót. Igazán feldobja az összképet (már amennyire egy szar, szemét Meridát fel lehet dobni).
A múltkor valaki írta itt, hogy fémházas fékpofával sokat javul a fékhatás, azt is vettem, még tesztelésre vár.
A kompakt kormány továbbra is a kedvenc alkatrészem.
semmi értelme ennek a tesztnek. az acél vázat állítja be királynak, a karbont meg valami förccsöntött gagyinak....YouTube - Bicycle Frame Test Carbon vs Aluminium vs Steel
Értékes, és sokat mondó teszt.))
YouTube - Bicycle Frame Test Carbon vs Aluminium vs Steel
Értékes, és sokat mondó teszt.))
Flickr
Kínok kínja azért más tészta volt
nekem van 1500FTos kamáslim.. lefújva impregnálóval.. egy ideig megoldás...
de amikor a kereked által szétcsapott tócsából a pedálon keresztül a stopli résein csurog be a talpadba a víz....
Hááát, azért ez elég furcsa kijelentés.ez a 2 bringa inkább gyûjtõknek való. nem biztos,hogy nagy különbséget fogsz érezni a montid,és ezek közt,u.is nagyon elmaradott a technikájuk. mondjuk nekem mind a 2 tetszik. talán a puch 1 kicsit jobban.
Kínok kínja azért más tészta volt
nekem van 1500FTos kamáslim.. lefújva impregnálóval.. egy ideig megoldás...
de amikor a kereked által szétcsapott tócsából a pedálon keresztül a stopli résein csurog be a talpadba a víz....
Vizallo kamasli ugyan van, de ettol a cipo meg vizes lesz, ha rendesen vizes az ut.
Gondolom a labszaron csorog be a viz. (Nekem legalabbis vizes lett a Kinok Kinjan.)
azt hiszem el járt az idõ a bringám felett. 8,8kg,acélváz,full 10es record. könnyû,kézzel fûzött kerekek. hiába,már nem versenyképes. ha jól láttam 4,3kg a komplett bringa. múltkor mentem fel 1 másik sráccal a kedvenc hegyemre(Naszály)-neki kb 7-7,5kg-os carbon pianarelloja volt,és nem hinném,hogy annyival rosszabb formába lettem volna mint õ. nekem nem esett jól a felfele. nem csak a súly,hanem már a mervségben sem veszi fel a versenyt az újakkal a bicóm.
Outikhoz nem értek, a lényeg, hogy montinál gyorsabb legyen aszfalton:). Szerintem sem ér annyit az a plusz tízes, puchban tetszik a villa, meg az összhatás... Passzolnak rá a mai gumik? Pl.: conti sportcontact, a másik kérdésem, akciósan ki lehet fogni 50-60e környékén alu decathlon/neuzer gépeket, az hogy melyik milyen tartós azt nem tudom, csak abból indulok ki, h azok 11-12kg nyomnak, ebbõl kiindulva nem lehetnek gyorsabbak, mint ezek az acél bringák...