Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Ahol megy a bowden.. kb akkor fogom amikor kajálok... vagy beszélgetõs tempóban sétálok...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az én apukám meg sokkal erõsebb!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem meg van Fi'zi:k bar gel-em.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
én elõre tettem mindkét bowdent.így ahol a kezem támaszkodik teljesen kerek marad a kormány.plusz a bandázs alá a kritikus helyekre bandázs darabokat raktam hosszába.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
A sooooooo.....
Mondjuk én általában fékváltókart fogok...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Eles kanyart a bovdenhaz vesz a kormanyon. :) A hatso horony is csak arra jo, hogy a helyen tartsa a bovdenhazat a betekeres alatt.
De biztos meg lehet szokni a plusz dudort.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Extra éles kanyarok? :D ... hát ha valaki TRIAL-ozik vele :D
Szebb... ez nagy elõny nálam...
Nem akadsz bele...
Az én kormányomon van süllyesztés elöl hátul a bowdennek így pont kerek lesz;)

Mellesleg ki "szokta meg" engem már a legelején is baromira zavart :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szebb? Nekem spec tetszik a kulso bowden. Persze eleg oreg vagyok mar, lehet regimodi, es azert tetszik a "retro".
Mellesleg kulso valtobowdennel lehet normalis fogasu a kormany felul is, mert 2 bowdennel a bandazs alatt egeszen mas a fogas, kivetel az ureges karbon stucnikormany csodak.
A Shimano azert nem rejtette el eddig, mert azt mondta szarabb lesz a valtas az extra eles kanyarok miatt. Ezt persze kormany valogatja, hogy mennyire eles, az enyemen nagyon az lenne. Nem is ugy oldotta meg, hogy na gyerunk rejtett bovden, hanem tok mas lett a bovdenhuzas, es ugye nem lehet 3-at pakolni egyszerre, csak kettot.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Meg nem akadsz bele. :D

De am leginkább dizájn és n1.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
tömeges perecnél nem akadnak össze a bringák...

ha elszabod, akkor a shimano is el tudja forgatni a kormányt..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Aerodinamikailag is jobb. :)

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Szebb, nem kunkorodik az orrod elõtt az a nagy kanyarulat bowden.
Más elõnye nem hiszem, hogy van.

vendég_7700_*

vendég_7700_*
  • vendég
Idõnként felmerül, hogy végre a Shimano is áttért a rejtett bowdenvezetésre, és ez most már milyen marha jó...
Urak! Örömmel venném, ha elárulná nekem valaki, hogy miért is jobb, mint a már megszokott! Talán gyorsabb leszek tõle?:-)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Valószínûleg egy régebbi Canyon-t láthattál, pár éve újratervezték a cég logóját, a régiek tényleg csúnyák voltak.

renci

renci

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Melyik tipust láttad? A Canyon oldalán tényleg érdemes körülnézni! Pl. az Ultimate AL sorozat tetszik, talán mert ez tûnik nekem árban elérhetõnek, és a céljaimnak megfelelõnek

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

egyszer egy szerelõ (nem biztos hogy elhittem neki, de elõtte és azóta se próbáltam campa-t) azt mondta, hogy a campy bowdenvezetését nagyon könnyû elszabni és szerencsétlen esetben ha elengedi a rider a kormányt, a bandázs alá rejtett bowden "elforgathatja" a kormányt. nagy baromságnak hangzik, de láttam már meglepõ dolgokat

naja...
de az, hogy elszabva így viselkedik arról nem az fvkar tehet :)
erre azért még a patinás gyár mérnökei sincsenek felkészítve...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
bocsi

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

egyszer egy szerelõ (nem biztos hogy elhittem neki, de elõtte és azóta se próbáltam campa-t) azt mondta, hogy a campy bowdenvezetését nagyon könnyû elszabni és szerencsétlen esetben ha elengedi a rider a kormányt, a bandázs alá rejtett bowden "elforgathatja" a kormányt. nagy baromságnak hangzik, de láttam már meglepõ dolgokat

Ezért hagyd a bovdenezést szakemberre:)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Én biztos, hogy Canyon-t vennék.

Hétvégén láttam egy Canyon-t...
Hát nem volt túl szép darab..
Persze vannak biztosan csodás darabok is, de azok nem a 400.000 Ft-os kategóriák..

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts