Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szerencsére nem..
de villogtattak már rám városban is hogy miért nem a "bicikli úton"(annak csúfolják...több a hepe, mint a hupa) megyek..aztán inkább bekanyarodtam egy kis utcába..
ezek a frissenvégzett 20-on éves taknyok a legparasztabbak..(tapasztalat)

most adtak át egy 5 km-es utat a városból kifelé menet, és szerintem elég szigorúan vennék, ha nem azon közlekednénk..
mindamellett a fel és lehajtókat úgy csinálták meg, hogy nem tudsz nem szétrázkódni rajta..aki csinálja az belesz@rik, aki átveszi, az meg meg se nézi(bár szerintem azt se tudja, hogy mit kéne nézni), hogy mit vesz át...
az utóbbi 2 éven csak sz@r fel- és lehajtókat csináltak a városban..de Te azé csak közlekeggyé rajta!
-álomvilágban élõ komcsik ezek-

De akkor ne írj olyat, hogy megbüntet a közeg, ha nem is igaz. Ez a bunkó rendõrös beidegzõdés szerintem már idejétmúlt, és én még csak normális hozzáállású rendõrrel találkoztam. Legutóbb is a 7-es úton mentem BP-re, Érd környékén jártam, ahol tízméterenként kint van a tiltótábla, a legnagyobb ívben pont a rendõr került ki.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Olvassatok utána:
KRESZ módosítás szerint
A KERÉKPÁROSNAK NEM KÖTELEZÕ A KERÉKPÁRÚTON HALADNI!!!!!
NEM BÜNTETNEK MEG ÉRTE (ha tábla nem tiltja) HOGY AZ ÚTON TEKERSZ!!!!

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Andris, jó szombathelyi állampolgár létedre megfigyelhetted volna, hogy igenis odafigyeltek a fel, lejárókra. Lerakták az új biciklisutat, rendes macskaköves feljárókkal, majd 2 héten belül jöttek, kiszedték a kockákat, szétvágták az aszfaltot, és akkor rakták be a jelenlegi, 5cm-en 15cm-t emelkedõ, "biciklisbarát" köveket... :) A nyomokat felfedezheted menet közben, fõleg a shell kútnál... :))) Természetesen attól még jobb nem lett...

Szerencsére nem..
de villogtattak már rám városban is hogy miért nem a "bicikli úton"(annak csúfolják...több a hepe, mint a hupa) megyek..aztán inkább bekanyarodtam egy kis utcába..

most adtak át egy 5 km-es utat a városból kifelé menet, és szerintem elég szigorúan vennék, ha nem azon közlekednénk..
mindamellett a fel és lehajtókat úgy csinálták meg, hogy nem tudsz nem szétrázkódni rajta..aki csinálja az belesz@rik, aki átveszi, az meg meg se nézi(bár szerintem azt se tudja, hogy mit kéne nézni), hogy mit vesz át...
az utóbbi 2 éven csak sz@r fel- és lehajtókat csináltak a városban..de Te azé csak közlekeggyé rajta!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Szerencsére nem..

SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

a közeg meg minden lelkiismeret nélkül kiállítaná a csekket..:/

Veled már történt ez meg?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ennyire szigorúan nézik még a kisforgalmú úton is? para...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Minden lelkiismeretfurdalás nélkül mennék az úton.

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

És végül volna a jó út, kis forgalommal, nos sajnos ezek mellé szokták benyesni a kerékpárutakat

Minden lelkiismeretfurdalás nélkül mennék az úton.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Videken kisvarosban?
Hm, mult heten voltam Sopronban (autoval) de a Lovereket (Karoly kilatohoz vezeto ut) azt nagyon megirigyeltem toluk. Igaz vilagitas ott nincs, de pazar utburkolat, es egesz magas "hegy" az van.

Viszont a környéken már szívás van, legalább is az edzeni akarók szempontjából.
Van jó út, de nagy forgalommal (84,85).
Van kicsi forgalmú, de ott kaka az út.
És végül volna a jó út, kis forgalommal, nos sajnos ezek mellé szokták benyesni a kerékpárutakat, ami 1 év után amortizálódik, de egyébként is keskenyek és tele van bámészkodó osztrákokkal, vagy trécselõ egymás mellett tekerõkkel. Szóval 25 fölött sanszos, így edzeni nem lehet.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
ez nem is baj .. pilisbe elég sok ilyen van.. csak korom sötét van rajtuk :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
2 rendes hegy(kb 8km, kb450m emelkedés) van 40percen belül, és megközelíthetõk alig használt utakon..:)
jah, az egyik autóforgalom elõl lezárva, zsír új aszfalttal...;)

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Videken kisvarosban?
Hm, mult heten voltam Sopronban (autoval) de a Lovereket (Karoly kilatohoz vezeto ut) azt nagyon megirigyeltem toluk. Igaz vilagitas ott nincs, de pazar utburkolat, es egesz magas "hegy" az van.

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Ezért jó vidéken egy kisvárosban....
:-)
KROSS Level A2

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Ez sajna benne van a sportban.. Margit sziget sportolásra alkalmatlan... én max futni szoktam ott .. este 9 után vagy reggel 8 elõtt.. akkor még nincs tömeg..

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
A Margitszigettel vigyázni kell! Egy barátom egy komoly bringaboltban dolgozik és a TRI VB alatt bement hozzájuk egy angol srác és vitte a kettérört Scott Plasma bringáját meg a Zipp kerekeit. A sztori az volt, hogy lement tekerni egyet a szigetre és elütött egy bringóhintót... Nyilván nem 2-vel ment. Mindenesetre az anyagi kár jelentõs volt, úgy 1-1,5 milla. (Váz+két kerék meg az apró)
Sajnálták... én mondjuk elfordulva azért elmorzsoltam volna egy könnycseppet a visszafojtott röhögéstõl.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
vácon nem sok a lehetõség sötétedés után menni,de azért meg lehet oldani. vannak benne kompromisszumok. közlekedési lámpák,vasúti sínek,forgalom. van 1 nagyobb köröm az kb 7-8 km. van benne kissebb emelkedõ is. ilyen ligetes rész nálunk sajna nincs. mivel aránylag hosszú a kör ezért nem annyira unalmas. meg hát a fényviszonyok,és a közlekedés is színesebbé teszik a köröket.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

...hangoskönyv hallgatást....

Én is ezt akarom kipróbálni

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én amióta felfedeztem a hangoskönyv hallgatást, szinte várom, hogy görgõzhessek, boldogan végigcsinálok akár két órát is. TV bámulás, tuctuc zene nálam nem mûködik. A neten nagyon sokat lehet találni, én csak angolul hallgatok, de úgy tudom, lehet egy-két magyar is.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Õszi Bringázás témához:
- Liget ... tényleg baromi unalmas.. sokan vannak (bringások is) kutyasétáltatók, futók.. legtöbbjük vak és hü1y3 3 kör után én már feladom az ott létet (pedig 600m-re van)
- Stadionok ... a Puskás körül van egy 1030m hosszú betonkör, ha nincs semmi rendezvény ott lehet menni, edzeni, TT-re Triathlonra... de ezt is csak módjával ... ezt gyorsabban megunod :P bár itt jóval kevesebben vannak... (vannak jó fenekû gyorskoris csajszik néha.. de ez azé kevés)
- János-hegy év elején 4x voltam fenn mind a 4x eláztam mint a rongy :D valahogy nincs kedvem felmenni többet :D

én már belenyugodtam abba hogy a kerékpár az kb május elejétõl szeptember közepéig tart, ezen kívüli idõszakban görgõzök(getek...)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

ja..ja :D
tényleg, bevált a pana belsõ?

Most, hogy mondod, errõl el is felejtettem írni. Az egyik az elsõ utamon kapásból defektes lett, egy hatalmas tüske ment a gumiba, bármit kiszúrt volna, a másiknak meg olyan szoros volt a szelepe, hogy minipumpával nem bírtam felfújni (nyaraláson voltam, nem volt más), így egyelõre hosszútávú tapasztalatom még nincs. Pedig milyen boldog voltam, hogy van egy újabb "made in Japan" alkatrész a bringán. :)