vagy csak simán hosszú a vázatok. nektek kb 48,max 50es váz kéne. slooping nélkül értendõ a méret. a vízszintes mérete a felsõcsõnek meg kb 51-52 cm között kéne lennie. ezeket a méreteket 1 pinarello katalógusból néztem. a 48ashoz 51es felsõcsõ tartozik,49eshez 51,5,az 50eshez meg 52cms. ha rövid a karotok,akkor meg érdemesebb a kisebb vázat venni. tudom,hogy most azt fogjátok mondani,hogy drága lenne kicserélni meg stb,de ezt tudomásul kell venni: a váz az alapja az egésznek. ha xar a váz akkor xarul is fogsz ülni a bringán,és a nyeregcsõ,nyereg,kormány,stucni variálással csak kókányolás lesz az egész.
Ezzel teljesen egyetértek!
Az elõzõ outim kb.1,5cm vel volt "nagyobb" a mostaninál.Soha nem éreztem annyira a bringát mint most. egészen más érzés így, hogy a váz mérete jobban idomul hozzám. ezt írhatnám a mounti vázamról is. 18"-ost használtam 4 évig.mióta 17,5 re váltottam új dimenziók nyíltak meg...
Bloke:
Ja a TTbringának lejjebb van a nyereg orra,de ott nem is magán az ülõfelületen hanem inkább a nyereg "hegyén" ülnek. ezért nam annyira jó összehasonlítási alap,de ettõl függetlenül értem, hogy mire gondolsz...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére