Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@Andris_savaria: 11% atlag? Nem rossz. :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

A MOST kerekszett 1820gr/pár, ez eleg sok, Aksiumnal is nehezebb, ami kb. 40e-tol(?) van ujonnan. Szoval realis ar, szerintem, igen.

Én is a súlyára gondoltam, na de akkor is, ez baromi olcsónak érzem, valami bibinek kell lennie benne. Ennyiért azért mondhatom azt, hogy márkás kerék szettet nem kapni. Ha meg külön veszel meg mindent, ami lehet olcsóbb, akkor sem jössz ki olcsóbban.

egy új mavic gyári 32 körül kezdõdik, ahhoz képest oké. viszont ha fûzetsz akkor se jössz ki 25 alatt, tehát vmi mégse stimmel az árakkal

Igen, erre gondoltam Én is, hogy fûzetni drágább és elvileg ez nem egy szar kerék.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Ave a múltkor el is felejtettem; ha legközelebb erre felé jársz, tudom ajánlani ezt az emelkedõt:
Route: stuben szerpentin | Bikemap.net :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: M.O.st Edho (Pinarello)

Ebbe mi a bibi? Vagy tényleg csak ennyit érne?

egy új mavic gyári 32 körül kezdõdik, ahhoz képest oké. viszont ha fûzetsz akkor se jössz ki 25 alatt, tehát vmi mégse stimmel az árakkal

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A MOST kerekszett 1820gr/pár, ez eleg sok, Aksiumnal is nehezebb, ami kb. 40e-tol(?) van ujonnan. Szoval realis ar, szerintem, igen.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: M.O.st Edho (Pinarello)

Ebbe mi a bibi? Vagy tényleg csak ennyit érne?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

A teljesítménymérõ és a pulzusmérõ elektromossága nem spórol neked erõt, a váltás viszont igen. :)

Ja volt valami ilyen butaaság... amikor reklámozták az elején a Sram Red-et...
Hogy a spirnterek szeretik mert mérések szerint Sprint alatt 5W kevesebb energiát vesztenek a DoubleTap váltóval ...
Nem tudom már hol olvastam...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A teljesítménymérõ és a pulzusmérõ elektromossága nem spórol neked erõt, a váltás viszont igen. :)

A sebesség mindent megold.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

....

Nekem is ez jutot eszembe... de azok hónapokig évekig mûködnek... (persze a GPS-es az nem)
Azt írta róla CompCyc hogy olyan 1000kmt bír normális váltás gyakoriság mellett... (fórumon 2500km-t is írtak...)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha mar zavar az elektromossag a kerekparon, az a teljesitmenymero. (sot, meg a pulzusmero, a radiorol meg nem is beszelve) Mert annak (azoknak) a hasznalata tenyleg megvaltoztatta a kerekpar versenyzest. Az ekektromos valtas az egvilagon semmin nem valtoztat.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ha viszont elszállunk akkor szálljunk jó messzire. Innen már tényleg csak egy lépés az agyhullámokkal vezérelt váltó... A mai agyhullám-alapú interfészek némi betanulási idõszak után már egész megbízhatóan mûködnek. A sisakban még hely is van a szenzoroknak...
Csak gondolsz a megfelelõ áttétre, és már vált is.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Ez is egy nézõpont... tényleg kicsit idegen érzés... de ettõl függetlenül nagyon érdekel... leginkább azért mert ugye azért kedveljük a kerékpárt .. mert nem kell tankolni :D ... ezt meg azért valszeg tölteni kell :S

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha még nem volna világos a Campagnolo hézagoló kérdés

Cassettes and Cogs - Branford Bike - Seattle/Bellevue - Campagnolo Pro Shop

Van olyan, amilyekhez négy különbözõ kell.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ha azt nézzük hogy a profik milyen hamar rákattantak, el tudom képzelni hogy milyen lehet. Végsõsoron egy számítógépvezérelt célrobotról val szó, nincs az a pozícionált mechanika ami ezzel felveheti a versenyt...
Nekem csak az vele a bajom, hogy ez így már valahogy nem igazán bicikli. :)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Egyszer kéne egy Di2 vel szaladni egy igazi kört .. akkor lehetne vélekedni... ha lesz használható áron akkor ki fogom próbálni.. ennyi pénzért biztos hogy nem...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én se fogok elektromosra váltani, de csak azt hallani róla, hogy most ez a létezõ legjobb dolog. Még a Campa párti Erik Zabel szerint is.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ez így nem igaz,mert a fogak közt a távolság egyforma. az van,hogy a nem tartóbakos sorok legnagyobb fogaskerekei nem egyenesek. emiatt kell kissebb távtartó a fogaskerekek közé.

Na, azt nem tudtam hogy miért nem egyformák, csak azt, hogy nem egyformák :) De köszi az infót!

Dormi: fémmegmunkálásféleséggel is foglalkozok szabadidõmben. Esztergával simaügy legyártani

FSA cuccok: tetszik.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Ultegra is lesz elektronikus, azt csiripelik. De attol tartok a mech. D/A-nal meg ez is dragabb lesz. De varjuk ki.
Allitolag Campa eletromos is jon jovore es SRAM is. Vicces lesz a doubletap elektromos valtozatban. :)))

szerelõi szemmel nézve,én nem nagyon örülök az elektronikus váltásnak. akkor lenne értelme,hogyha lenne vlmi oktatás a nagykerek részérõl. javítás,beállítás ilyenekre gondolok. bár a shimano-nál már inkább csere szokott lenni,ha vlmi gebasz van. sram is inkább csere. campát még lehet néha javítani.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ha ezektõl a bowdenes 105, veloce cuccok ára szakad, akkor hajrá elektromos cuccok!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Az idõfutam felhasználás még oké, ott jól jön a külön váltó az összes fogáshoz, meg az a tizedmásodperc is számít amivel gyorsabban vált a gép mint te, de valahogy idegenkedem ettõl az elektronizálástól...