Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Elsõsorban mi az ami a téli használatban jobban igénybe veszi a gépet mint nyáron? A nedvesség és a sózás gondolom elõkelõ helyet foglal el a listán...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
némi szösszenet tõlem. aki kérte annak elküldtem privibe,hogy melyik kerékpár üzletben dolgozok. hozzá tartozik,hogy több bolt is van az országban ilyen,de országutival leginkább én foglalkozok. nem a többi szerelõ hozzánemértése végett,csak én náluk jobban értek hozzá. bmx,dirt stb cuccokat nálam jobban vágják a többiek. mondjuk a bolt ahol én vaok nem igazán országutis vonalon mozog,de a környékrõl legtöbben hozzám hozzák a virsligumis binyókat. akinek meg campa cuccai vannak azok szinte kivétel nélkül hozzám jönnek. no ennyi. a feltett kérdésekre megpróbálok továbbra is a legjobb tudásom szerint válaszolni....feltéve,ha tudok. sajna én sem tudok mindent...csak sokat

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mennyit érhet szerintetek az alábbi gép:
7005ös aluváz anodizálva
6500as ultegra szett (tripla)
Mavic Ksyrium Elite kerekek
Alu Ritchey WCS cuccok
alunyakas karbon villa

Téli bringát nézegetek és ez pont jó is lenne, a kerekeket eladnám belõle meg a WCS cuccokat.

150 körül lehet a reális ára.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

üdv. egyrészt szerintetek ez az ár rendbe van-e ezért a vázért? másrészt a batavus név mond valakinek valamit?kösz

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Batavus course

nem rossz váz. kár,hogy csak 1 kulcstartónak van hely. 2 kiló fölött kell legyen a tömege,ha valóban reynolds 501 csövekbõl épült. nem változó a falvastagsága a csöveknek,de tuti,hogy cro-mo. inkább túrista,félverseny bringákhoz használták ezt a csõszettet.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
Ezek szerint abban is van. A 2001/11-ben viszont egy Sticha Ti Pro Race, a svájci importõr saját matricás gépe. Akkor már két számot keresek.

Sticha Ti Pro Race......11/2001, S.22
Scheibenbremse am Rennrad: Der Titan-Renner von Bob Sticha......11/2001, S. 22

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
eszerint az oldal szerint a 2002 08ban van a teszt.

TOUR Rennrad-Magazin: Gesamt-Inhaltsverzeichnis seit 1997

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Nézd:

Tour Rennrad - Magazin Jahrgang 2001 bei eBay.de: Sachbücher Ratgeber (endet 02.10.10 17:18:38 MESZ)

Akkor milyen téli bringát nézzek? Adjatok valami tippet. Felhasználás: kb november decemberig hajtanám (vagy amíg nem lesz csapadékosabb az idõ) utána görgõ és szabadgörgõ, néha megspékelve egy-egy kinti mínuszos rövid tekeréssel. Milyen cuccot érdemes milyen vázra ilyesmi érdekelne. Arra is gondoltam hogy télen montiznék, de sajnos abból nem lesz semmi monti hiányában. A mostani országútim meg nem akarom szétbarmolni az esõben.

lehetõleg minnél olcsibb,de tartós cuccokkal szerelve. 8asok erre a legjobbak. régi 105ös,ultegra,veloce. nekem még alsócsöves a váltókarom is,mert kissebb a hiba lehetõség. alu váz határeset. inkább acélváz. csak a kényelem miatt. alu ugye,elvileg nem korrodál. ezért ez nagy elõny. nekem jobban bejött az acél. a neuzer-nek van olcsó acélváza,kb 15 papír. az tök elég 1 téli bregyónak. hagyományos olasz geometriával. 2 centinként van a méretezés. 51-53-55 stb

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
Már láttam, de néhány oldal miatt nem veszek meg egy évfolyamot. :)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nézd:

Tour Rennrad - Magazin Jahrgang 2001 bei eBay.de: Sachbücher Ratgeber (endet 02.10.10 17:18:38 MESZ)

Akkor milyen téli bringát nézzek? Adjatok valami tippet. Felhasználás: kb november decemberig hajtanám (vagy amíg nem lesz csapadékosabb az idõ) utána görgõ és szabadgörgõ, néha megspékelve egy-egy kinti mínuszos rövid tekeréssel. Milyen cuccot érdemes milyen vázra ilyesmi érdekelne. Arra is gondoltam hogy télen montiznék, de sajnos abból nem lesz semmi monti hiányában. A mostani országútim meg nem akarom szétbarmolni az esõben.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts

Enté: mi van benne titán váz körkép? :)

Allítólag egy Morati országúti tesztje.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
üdv. egyrészt szerintetek ez az ár rendbe van-e ezért a vázért? másrészt a batavus név mond valakinek valamit?kösz

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Batavus course

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Lehet hogy valamelyik dolgozó csinálta a honlapot hobbyszinten. Egy webfejlesztõ cég ezért elkérne 3-400ezret minimum. Egyébként én sem tudok rosszat mondani róluk, korrektek rugalmasak.

7005ös aluváz anodizálva
Alu Ritchey WCS cuccok
alunyakas karbon villa

Téli bringát nézegetek és ez pont jó is lenne, a kerekeket eladnám belõle meg a WCS cuccokat.

kuka
kuka
kár érte
kár érte
kár érte.
ennyit a téli bregyóról. az az ultegra cucc 1 telet kibír...................talán

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

Lehet hogy valamelyik dolgozó csinálta a honlapot hobbyszinten. Egy webfejlesztõ cég ezért elkérne 3-400ezret minimum. Egyébként én sem tudok rosszat mondani róluk, korrektek rugalmasak.

7005ös aluváz anodizálva
Alu Ritchey WCS cuccok
alunyakas karbon villa

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
Megvan valakinek a német Tour magazin 2001/11-es száma?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Ez igaz, viszont maga az üzlet nagyon igényes-ízléses.

Azert ez eleg szep ellentmondas, nem? Miert kellett a weben sporolni?
Borzaszto a webfejleszto, eleg belenezni a bikeart.hu HTML forrasaba. Az elso sor egy <style> tag!
De az, hogy a fejleszto bena egy dolog, sokkal nagyobb hiba egy ilyet valasztani.

Sorry, az OFFert.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

bikeart.hu az borzalom. Egyes termekeknek meg csak ara sincs, a kepek minosege botranyos. A LOOK termekpeletta nem lathato a "termekek" oldalon, csak lapozas utan. Ilyet komoly uzletember nem engedhet meg, ez szegyen, hogy egy ilyen igenytelen weboldala legyen 2010-ben.

Ez igaz, viszont maga az üzlet nagyon igényes-ízléses.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

bikeart.hu az borzalom. Egyes termekeknek meg csak ara sincs, a kepek minosege botranyos. A LOOK termekpeletta nem lathato a "termekek" oldalon, csak lapozas utan. Ilyet komoly uzletember nem engedhet meg, ez szegyen, hogy egy ilyen igenytelen weboldala legyen 2010-ben.

És még hány ilyen van. Már nem is tudom mikor írtam egy érdeklõdõ emailt a mali-nak egy termékkel kapcsolatban, választ nem kaptam.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Lesz valaki ezen holnap?
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Egy brutal nagy kep, 5218x3149. $12000. Tetszik. Csak ugy.
http://www.feltbicyc...kes/F1_2011.jpg

látni a menetet a hajtókarban..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr