Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Feltöltött kép

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Kérhetnék egy olyan geotáblázatot,amelyikben magasságokhoz való vázméretek találhatók?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ave: haverod bringájáról várom a fotót am, mert érdekelne, hogy néz ki a MOST kerékkel. :D

Én leszek az szerintem, nem ave :) Már kész van a bringa, csak még nem készült róla normális kép. Egyébként kifejezetten szar vétel volt ennyiért az a kerék, üt is, nyolcas is van benne, de eléggé passzol a színösszeállításba, így NEKI megérte. Azt a kereket, amit lecserélt rá, megtalálod a bikemag apróban az én nickemmel hirdetve. És abból az árból engedek. :)

kipage: Vettél volna csepel vázat. 13ezerért stucnival, nyeregcsõvel, villával, kormánycsapággyal...szerintem qrvára megérte :) Nálunk a KSI-ben ilyennel tolják akiknek nincs saját bringája, minden gond nélkül hajták :) a pálya és az országúti verziót egyaránt. Hátránya hogy sárnehéz, de egy télibringánál ez annyira nem szempont...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@dormi: osszekevertel valakivel, szerintem. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nem köszi. Lemaradtam a kinézett bringáról, téliproject elnapolva amíg nem találok új vázat.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nézd:

Tour Rennrad - Magazin Jahrgang 2001 bei eBay.de: Sachbücher Ratgeber (endet 02.10.10 17:18:38 MESZ)

Akkor milyen téli bringát nézzek? Adjatok valami tippet. Felhasználás: kb november decemberig hajtanám (vagy amíg nem lesz csapadékosabb az idõ) utána görgõ és szabadgörgõ, néha megspékelve egy-egy kinti mínuszos rövid tekeréssel. Milyen cuccot érdemes milyen vázra ilyesmi érdekelne. Arra is gondoltam hogy télen montiznék, de sajnos abból nem lesz semmi monti hiányában. A mostani országútim meg nem akarom szétbarmolni az esõben.

Szia én most cseréltem le az EX 500 cuccokat a versenyen, van hajtómû, fékkarok, váltókarok, fékek, elsõ-hátsó váltó ezekért nem olyan kár ha télen gyepálod, ha érdekel küldök képet róluk.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Li-os zsír alap ilyenkor azért. Pl Agip Autol Top 2000

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Akkor gondolom egy alsó-középkategóriás (nuku karbon) gépet nem nagyon kell félteni ha csak hólatyakmentes idõben használom és rendszeresen letörlöm-olajozom.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Lényegében. A só azért szarrá tudja marni a festést, meg mindent. Meg lepucolni a fém eszközök. A hideget nem tartanám nagy problémának, inkább csak a latyakos, sózott utat.

ave: haverod bringájáról várom a fotót am, mert érdekelne, hogy néz ki a MOST kerékkel. :D

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Elsõsorban mi az ami a téli használatban jobban igénybe veszi a gépet mint nyáron? A nedvesség és a sózás gondolom elõkelõ helyet foglal el a listán...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
némi szösszenet tõlem. aki kérte annak elküldtem privibe,hogy melyik kerékpár üzletben dolgozok. hozzá tartozik,hogy több bolt is van az országban ilyen,de országutival leginkább én foglalkozok. nem a többi szerelõ hozzánemértése végett,csak én náluk jobban értek hozzá. bmx,dirt stb cuccokat nálam jobban vágják a többiek. mondjuk a bolt ahol én vaok nem igazán országutis vonalon mozog,de a környékrõl legtöbben hozzám hozzák a virsligumis binyókat. akinek meg campa cuccai vannak azok szinte kivétel nélkül hozzám jönnek. no ennyi. a feltett kérdésekre megpróbálok továbbra is a legjobb tudásom szerint válaszolni....feltéve,ha tudok. sajna én sem tudok mindent...csak sokat

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mennyit érhet szerintetek az alábbi gép:
7005ös aluváz anodizálva
6500as ultegra szett (tripla)
Mavic Ksyrium Elite kerekek
Alu Ritchey WCS cuccok
alunyakas karbon villa

Téli bringát nézegetek és ez pont jó is lenne, a kerekeket eladnám belõle meg a WCS cuccokat.

150 körül lehet a reális ára.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

üdv. egyrészt szerintetek ez az ár rendbe van-e ezért a vázért? másrészt a batavus név mond valakinek valamit?kösz

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Batavus course

nem rossz váz. kár,hogy csak 1 kulcstartónak van hely. 2 kiló fölött kell legyen a tömege,ha valóban reynolds 501 csövekbõl épült. nem változó a falvastagsága a csöveknek,de tuti,hogy cro-mo. inkább túrista,félverseny bringákhoz használták ezt a csõszettet.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ezek szerint abban is van. A 2001/11-ben viszont egy Sticha Ti Pro Race, a svájci importõr saját matricás gépe. Akkor már két számot keresek.

Sticha Ti Pro Race......11/2001, S.22
Scheibenbremse am Rennrad: Der Titan-Renner von Bob Sticha......11/2001, S. 22

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
eszerint az oldal szerint a 2002 08ban van a teszt.

TOUR Rennrad-Magazin: Gesamt-Inhaltsverzeichnis seit 1997

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Nézd:

Tour Rennrad - Magazin Jahrgang 2001 bei eBay.de: Sachbücher Ratgeber (endet 02.10.10 17:18:38 MESZ)

Akkor milyen téli bringát nézzek? Adjatok valami tippet. Felhasználás: kb november decemberig hajtanám (vagy amíg nem lesz csapadékosabb az idõ) utána görgõ és szabadgörgõ, néha megspékelve egy-egy kinti mínuszos rövid tekeréssel. Milyen cuccot érdemes milyen vázra ilyesmi érdekelne. Arra is gondoltam hogy télen montiznék, de sajnos abból nem lesz semmi monti hiányában. A mostani országútim meg nem akarom szétbarmolni az esõben.

lehetõleg minnél olcsibb,de tartós cuccokkal szerelve. 8asok erre a legjobbak. régi 105ös,ultegra,veloce. nekem még alsócsöves a váltókarom is,mert kissebb a hiba lehetõség. alu váz határeset. inkább acélváz. csak a kényelem miatt. alu ugye,elvileg nem korrodál. ezért ez nagy elõny. nekem jobban bejött az acél. a neuzer-nek van olcsó acélváza,kb 15 papír. az tök elég 1 téli bregyónak. hagyományos olasz geometriával. 2 centinként van a méretezés. 51-53-55 stb

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Már láttam, de néhány oldal miatt nem veszek meg egy évfolyamot. :)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nézd:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Enté: mi van benne titán váz körkép? :)

Allítólag egy Morati országúti tesztje.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
üdv. egyrészt szerintetek ez az ár rendbe van-e ezért a vázért? másrészt a batavus név mond valakinek valamit?kösz

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Batavus course