Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A mavic ma2 felnikrõl mit érdemes tudni? Jó félék?

A sebesség mindent megold.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

A nagy könyv szerint a CX vázak rövidebbek és magasabbak az ideális országúti váznál. Papíron...

Igen,vásárlásnál mondták is,hogy nem lesz ugyanaz a méret

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts

A Kona cyclocrossom 56-os,az biztos :)

A nagy könyv szerint a CX vázak rövidebbek és magasabbak az ideális országúti váznál. Papíron...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

az a competitivecyclist.com pontosan kell méretet venni, érdemes segítséget kérni vkitõl. 3 féle méretezést ad meg, tehát a te magasságodhoz az 56 és a 60 közé fog szórni

Köszönöm,ez jó lesz

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Ez stimm,csak egyszer láttam egy olyasmi táblázatot,hogy a jóembernek le volt mérve a kezelábafeje stb és a táblázatban benne volt a különözõ méretekkel megáldott emberfiának való vázméret.Gondoltam,hátha valakinek kint van az asztalán :)

az a competitivecyclist.com pontosan kell méretet venni, érdemes segítséget kérni vkitõl. 3 féle méretezést ad meg, tehát a te magasságodhoz az 56 és a 60 közé fog szórni

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Arpi07: ha bringát akarsz venni kérdezd meg az adott céget, hogy a te méretedhez mit ajánlanak, egyszerûbb mint itt a fórumon tudakozódni, mert tényleg kis túlzással ahány márka annyi vázméretezés. Ha meg használtan veszed menj el és személyesen nézd meg, próbáld ki ha van rá lehetõség.

Ez stimm,csak egyszer láttam egy olyasmi táblázatot,hogy a jóembernek le volt mérve a kezelábafeje stb és a táblázatban benne volt a különözõ méretekkel megáldott emberfiának való vázméret.Gondoltam,hátha valakinek kint van az asztalán :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Arpi07: ha bringát akarsz venni kérdezd meg az adott céget, hogy a te méretedhez mit ajánlanak, egyszerûbb mint itt a fórumon tudakozódni, mert tényleg kis túlzással ahány márka annyi vázméretezés. Ha meg használtan veszed menj el és személyesen nézd meg, próbáld ki ha van rá lehetõség.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Ha meg csak a magassagon mulna a vazmeret..

Köszi,de evvel nem vagyok kisegítve

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Ha meg csak a magassagon mulna a vazmeret..

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Köszi.Ez a 184 centimhez 59-es vázat ír...nem nagy az?

Plusz pl. a Canyon 54-es mérete az a Cube-nál 56

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Köszi.Ez a 184 centimhez 59-es vázat ír...nem nagy az?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Feltöltött kép

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Kérhetnék egy olyan geotáblázatot,amelyikben magasságokhoz való vázméretek találhatók?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

ave: haverod bringájáról várom a fotót am, mert érdekelne, hogy néz ki a MOST kerékkel. :D

Én leszek az szerintem, nem ave :) Már kész van a bringa, csak még nem készült róla normális kép. Egyébként kifejezetten szar vétel volt ennyiért az a kerék, üt is, nyolcas is van benne, de eléggé passzol a színösszeállításba, így NEKI megérte. Azt a kereket, amit lecserélt rá, megtalálod a bikemag apróban az én nickemmel hirdetve. És abból az árból engedek. :)

kipage: Vettél volna csepel vázat. 13ezerért stucnival, nyeregcsõvel, villával, kormánycsapággyal...szerintem qrvára megérte :) Nálunk a KSI-ben ilyennel tolják akiknek nincs saját bringája, minden gond nélkül hajták :) a pálya és az országúti verziót egyaránt. Hátránya hogy sárnehéz, de egy télibringánál ez annyira nem szempont...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@dormi: osszekevertel valakivel, szerintem. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Nem köszi. Lemaradtam a kinézett bringáról, téliproject elnapolva amíg nem találok új vázat.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Nézd:

Tour Rennrad - Magazin Jahrgang 2001 bei eBay.de: Sachbücher Ratgeber (endet 02.10.10 17:18:38 MESZ)

Akkor milyen téli bringát nézzek? Adjatok valami tippet. Felhasználás: kb november decemberig hajtanám (vagy amíg nem lesz csapadékosabb az idõ) utána görgõ és szabadgörgõ, néha megspékelve egy-egy kinti mínuszos rövid tekeréssel. Milyen cuccot érdemes milyen vázra ilyesmi érdekelne. Arra is gondoltam hogy télen montiznék, de sajnos abból nem lesz semmi monti hiányában. A mostani országútim meg nem akarom szétbarmolni az esõben.

Szia én most cseréltem le az EX 500 cuccokat a versenyen, van hajtómû, fékkarok, váltókarok, fékek, elsõ-hátsó váltó ezekért nem olyan kár ha télen gyepálod, ha érdekel küldök képet róluk.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Li-os zsír alap ilyenkor azért. Pl Agip Autol Top 2000

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Akkor gondolom egy alsó-középkategóriás (nuku karbon) gépet nem nagyon kell félteni ha csak hólatyakmentes idõben használom és rendszeresen letörlöm-olajozom.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Lényegében. A só azért szarrá tudja marni a festést, meg mindent. Meg lepucolni a fém eszközök. A hideget nem tartanám nagy problémának, inkább csak a latyakos, sózott utat.

ave: haverod bringájáról várom a fotót am, mert érdekelne, hogy néz ki a MOST kerékkel. :D