shimanonál pl kistányér kónuszon és felette 1-gyel beleér a lánc a nagytányér belsõ falába. szóval nem törvényszerû, hogy végig lehet gond nélkül váltani. ennek ellenére valószínûleg nálad nincs rendesen beállítva. kistányéron és legnagyobb fkeréken gond nélkül kellene futnia a láncnak. nézd meg hogy mi az oka a nem sima futásnak. ha nem ér bele az átdobóba, akkor azt nem kell piszkálni.
Ma probaltam ki eloszor az elso orszagutim, kerdesem a kovetkezo lenne, egy 2011es Chorus groupporol van szo...elso par meteren valtast probalgattam, es feltunt, hogy az 5 legnagyobb fokozatban hatul, ha elol kistanyeron voltam, akkor nem futott siman....par szaz meter utan ez leredukalodott az also 2 fokozatra! Ha elol kistanyeron van a lanc, hatul a teljes racsnit be kene tudni jarnia a lancnak anelkul, hogy barmi problema legyen, vagy ez a cross shiftingbol adodik mar? Avagy bejarodas kerdese? Koszi a valaszt!
Ui.: Amugy irgalmatlan a gep, ijeszto egyelore a sebessegkulonbseg az xc bringamhoz kepest :|

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére