Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

András90

András90

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok!

Keresnék ehhez a papucshoz váltótartó fület TUDNA VALAKI SEGÍTENI ez ügyben?
Elõre is Köszönöm
http://www.flickr.co...ras/5143345606/

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Csavarodas... A teli bicom korabban nem tunt tulzottan csavaradonak, de amiota gyerekules van rajta, ultrabrutal, ahogy nyeklik nyaklik kiallva. Persze ovatosan dontogetve jobbra-balra.

a gyerekülés egy plusz súlypont elég magasan, ráadásul a forgáspontja a támvilla egyenesén lehet valahol.. persze hogy megtekeri az egészet..
csak óvatosan a döntögetéssel, mert még tengeribeteg lesz a gyerek!! :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
azok is csak pirosban, meg sárgában..

:D

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
most kaptuk meg a scwalbe 2011es katalógusokat. némileg lehangoló számomra. 3 féle aszfalt gumi: ultremo(ez a top),durano(közép szint),lugano(belépõ szint). az ultremonak van 4 fajtája,ebbõl 3 szlik,1 apró gyémánt mintás(ez tetszene,de biztos 10 papír fölött lesz az ára). a mintást u. aquva néven forgalmazzák. ez elvileg lenne az esõgumi. a legkönnyebb 160g, a legnehezebb 240g 23-as szélességnél. a durano lenne már amit ki bírnék fizetni,de ezeknél nincs 1általán apró gyémánt mintás. a lugano meg csak apró mintás van,de ennek kevés a szövetsürüsége. na ez van.

ja. van még 1 jó szöveg a katalógusban,amit idéznék: "a színes gumikeverék jó. de a fekete még jobb. a legjobb teljesítményért tapadás és tartósság terén válaszd a fekete ultremo-r-t."
nincs is ultremo-r....:) zx,zlx,aqua,dd külsõk vannak.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
az már több mint elég

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

én nem tom,de néha izomlázam is szokott lenni a görgõzéstõl. pedig nekem szabadgörgõm van. mondjuk csak akkor ülök rá,ha már tényleg nem lehet odakint brigázni.

Szabadgörõ és szabadgörgõ között is van különbség. Alapvetõen a görgõ átmérõje határozza meg, hogy mekkora ellenállásod lesz. Minnél kisebb a görgõ átmérõje annál nagyobb ellenállásod lesz. Ha ez sem elég, akkor lehet felpakolni és 53*11 ben tekerni 90es forulaton. 5 perc után szerintem érzed amit érezni kell.
Vannak olyan szabadgörgõk ahol plusszban tudsz ellenálást venni kiegészítséképpen, és így akár 500W-os ellenállást is kaphatsz plusszban, a görgõ alapellenállásán túl. Szerintem az már elég lehet...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
én nem tom,de néha izomlázam is szokott lenni a görgõzéstõl. pedig nekem szabadgörgõm van. mondjuk csak akkor ülök rá,ha már tényleg nem lehet odakint brigázni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Csavarodas... A teli bicom korabban nem tunt tulzottan csavaradonak, de amiota gyerekules van rajta, ultrabrutal, ahogy nyeklik nyaklik kiallva. Persze ovatosan dontogetve jobbra-balra.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

és igen, nem lehet csak pörgetni görgõn, mert nem lesz erõ a lábadban...

heti 1-2 erõnléti edzés kint is belefér, görgõn inkább csak átmozgatok:)

mondjuk Dani a Te esetedben ez nem igaz, te inkább vigyázz a szallagjaidra..:)

ami már nincs arra nem igazán lehet:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a karbon támvilla ok, de akkor az összeeresztésnél még adódhatnak gondok...

és igen, nem lehet csak pörgetni görgõn, mert nem lesz erõ a lábadban...(mondjuk Dani a Te esetedben ez nem igaz, te inkább vigyázz a szallagjaidra..:) )
amúgy nem lehetne építeni olyan alapszerkezetet, ami felveszi a csavaró irányú mozgásokat?
akkor talán reális lenne a 40-50K-s ár.
de ezekért a (1méter hegesztett vasszelvény+fékezett görgõ) görgõkért még 15000-et se adnék, akármilyen cég logó van rajta..

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Én gyenge ellenállásal, de nagy fordulaton szoktam tekerni rajt,

Ez nyilván attól függ, hogy éppen mit kell csinálni az edzésterv szerint...

A carbon támvillás meg jóhogy nem csavarodik...ismerõs akkor kezdett el görgõzõs bringát építeni, mikor látta hogy az aluváz csavarodott benne, belerakta a Specialized Transition-t, és egy milimétert nem moccant... :D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

visszatérve a görgõkhöz;
Tényleg ennyire tekeredik a váz hátsó háromszöge a görgõben-tekeréstõl?
ok hogy kicsit billeg alattam a bringa amikor országúton megyek, de hogy ettõl az igénybevételtõl elrepedjenek, eltörjenek a vázak......
mondjuk ha vennék, amúgy is csak szabadgörgõt vennék...

Ésszel kell menni és akkor nagy baj nem lehet. Én gyenge ellenállásal, de nagy fordulaton szoktam tekerni rajt, csak annyit mozog be amit a csatlakozásnál enged a bilincs(vagy mi, ami az agyat befogja). Váz nálam egyáltalán nem szokott csavarodni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
visszatérve a görgõkhöz;
Tényleg ennyire tekeredik a váz hátsó háromszöge a görgõben-tekeréstõl?
ok hogy kicsit billeg alattam a bringa amikor országúton megyek, de hogy ettõl az igénybevételtõl elrepedjenek, eltörjenek a vázak......
mondjuk ha vennék, amúgy is csak szabadgörgõt vennék...

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Erdekes, hogy a kep neve Rotondo.png, amikor ez egy Rotundo. :)
Egyebkent van egy jelentos kulonbseg, a felso lejtos egyenes amikor atmegy ivbe, ott van egy tores, a lenti alun ez nincs.
De igen, egy csaladba tartoznak, ez az olasz klasszikus. (italian shallow drop)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

3T Rotundo Pro, Team, LTD?
en az LTD-t hasznalom, nagyon finom a hajlitasa, es merev nagyon

Feltöltött kép
Ez nagyon hasonlít erre.

Feltöltött kép
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 3T Criterium kormány eladó!

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Vasárnap voltam Szegeden, szörnyen unalmas a táj arra.

Két hetente járok szegedre, nem egy bringa paradicsom. Nyáron még a levegõ is baromi száraz... :/

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Klasszikus olasz hajlítású kormányt tudnátok nekem mondani, amit jelenleg is lehet kapni?
Próbálgattam pár anatómiai hajlítású kormányt, de alsófogásban nem esnek kézre nekem.

3T Rotundo Pro, Team, LTD?
en az LTD-t hasznalom, nagyon finom a hajlitasa, es merev nagyon

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Milyen anatómia kormányokat próbáltál?

Ritchey logic 2, ritchey comp stream, 3ttt forma. Mindegyik rossz helyen szögletes.

Úgy irigylem azokat akik emelkedõ közelében laknak. Nekem 200km-t kell(ene)utaznom mire valami emelkedõfélét látnék. :(

Marad a sík tekerés és a szenvedés a hegyes versenyeken (Orfûman) :)

Vasárnap voltam Szegeden, szörnyen unalmas a táj arra.

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Úgy irigylem azokat akik emelkedõ közelében laknak. Nekem 200km-t kell(ene)utaznom mire valami emelkedõfélét látnék. :(

Marad a sík tekerés és a szenvedés a hegyes versenyeken (Orfûman) :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Milyen anatómia kormányokat próbáltál?