Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kezdõ kérdés: a kormány szélességet mi alapján kell meghatározni?

Az van, hogy 2 év országútizás után, határozottan keskenynek érzem, s fölfelé érzem, hogy nem tudok annyi levegõt beszívni, mint szeretnék. Viszont nagyon a légellenálláson sem szeretnék rontani, nem akarok kitárt kezekkel tekerni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

En nem tudom nekem buzlik ez a B minoseg dolog... Hivatalos conti linket ilyenrol dobhatna valaki.

Amit az ebayes ir, hogy arulnak masok "factory seconds"-okat is, ezek a minosegellenorzesen megbukott gumik, es valahogy a piacra kerulnek. Ilyen egy jonevu gyarto nem dobhat piacra, ugy, hogy "B" osztalyu.

Micsoda marhasag ez?
Miert is venne valaki egy draga gumibol masodosztalyu minosegut? Inkabb vesz egy elsoosztalyu olcsobb tipust, nem?

ezt kérdezd meg az itthoni vásárlók 3/4 - étõl
itthon az eladott conti (montis) gumik kb 80% -a 2. osztályú
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En nem tudom nekem buzlik ez a B minoseg dolog... Hivatalos conti linket ilyenrol dobhatna valaki.

Amit az ebayes ir, hogy arulnak masok "factory seconds"-okat is, ezek a minosegellenorzesen megbukott gumik, es valahogy a piacra kerulnek. Ilyen egy jonevu gyarto nem dobhat piacra, ugy, hogy "B" osztalyu.

Micsoda marhasag ez?
Miert is venne valaki egy draga gumibol masodosztalyu minosegut? Inkabb vesz egy elsoosztalyu olcsobb tipust, nem?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Én is tudom hogy létezik B osztályú... de nem hinném hogy a verseny szériából...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Köszönöm Kipage :) Egyébként feltételezem, hogy a fenti hirdetõ több féle gumit is árul és egységesen beteszi az idézett szöveget minden hirdetésbe, tehát nem biztos, hogy GP4000-bõl is van B minõség.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Sac ezt gondolom Bloke is tudja nem az Sen van itt a hangsúly, hanem a termékleírásban ott figyel hogy

"Other sellers on eBay may sell you tyres without the original Continental packaging - these tyres are sometimes factory seconds or have faults in them and you should always be aware of this."

Bár a GP4000es szériából még nem láttam B kategóriásat, de ez nem jelenti hogy nincs.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
A két gumi nem ugyan az....
az egyik CONTI Grand Prix 4000S
a másik CONTI Grand Prix 4000

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezen hirdetõ szerint igen.

CONTINENTAL Grand Prix 4000S GP4000 700x23C TYRE (eBay item 160461437509 end time Oct-07-10 07:26:16 EST)

Értem, akkor nem kísérletezgetek.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ezen hirdetõ szerint igen.

CONTINENTAL Grand Prix 4000S GP4000 700x23C TYRE (eBay item 160461437509 end time Oct-07-10 07:26:16 EST)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Találtam közel féláron conti grand prix 4000 gumit. Nem tudjátok, ebbõl is létezik B osztályú, mint egyes conti gumikból?

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Érdeklõdnék!
10-es láncokkal átlag mennyit mentek el? és milyen szisztéma szerint (2-3 lánc cserélgetõs vagy addig használom ameddig a nyúlásmérõ bele nem esik)?

7800-as Dura Ace 5000-6000 km, ekkor volt az hogy már meguntam a zajt és a szar váltásteljesítményt. dobálta összevissza a láncot, néha ugrott.
Egy kazettával, egymás után, nem cserélgetve. Most egy 3000km-t futott ultegra lánc van ugyanazon a kazettán, és minden gond nélkül teszi a dolgát, nem ugrál, semmi baja nincs.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

urak,

van egy extra kérés, center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot

köszi

79,5cm wilier la triestina M-s méret 23-as gumival
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Érdeklõdnék!
10-es láncokkal átlag mennyit mentek el? és milyen szisztéma szerint (2-3 lánc cserélgetõs vagy addig használom ameddig a nyúlásmérõ bele nem esik)?

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot [...]

1. (,,Baffert") klasszikus acélváz, 56 cm középtõl középig, átlépés 81.8 cm
2. (,,Pinsello") klasszikus acélváz, 56 cm középtõl középig, átlépés 82 cm
Nem ugyanolyan a geometriájuk egyébként.
Összehasonlításul, egy kisebb és egy nagyobb (utóbbit nem én használom)
3. (,,Mail") klasszikus acélváz, 54 cm középtõl középig, átlépés 80,5 cm
4. (,,Gitane") klasszikus acélváz, 59 cm középtõl középig, átlépés 84 cm.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kormanyokrol tobbszor volt szo, itt egy jo osszefoglalo a temarol:
Road Drop Bar Geometry :

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
80cm
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
urak,

van egy extra kérés, center-to-center 56 vagy ekörüli méretû vázzal rendelkezõk pls mérjék meg az átlépési magasságot

köszi

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

...Nehez lehet a vilag legjobbjanak lenni. :)
....

Hú de szar lehet neki ;)
Cseréljünk ;)
Bistos Hushovd is kb így érezhet :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez az energiatakarekos* Hoy eset mar tenyleg szegyen. Ennyire azert nem lehetett volna konnyelmu. Nehez lehet a vilag legjobbjanak lenni. :)
*: Gondolom sporolt az erejevel a kovetkezo korre.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
rendben, köszönöm
valószínû 105-lesz abból már van új, fekete is
ha összeáll a dolog akkor tolok majd fel képeket