Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egy jofajta kotott kesztyum nekem is van, abban nem is fazik a kezem (sot!), de valtas utan legtobbszor beszorul a kesztyu a fekkar es a valtokar koze. :)

Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki?
Decathlonban lattam ma: Btwin*-*Silk gloves black*-*CLOTHING ACCESSORIES hand (gloves) under gloves*-*Designed for wearing under winter gloves for extra warmth.

Nekem is van. Egyértelmûen jobb, mint nélküle. Egyébként a decathlonos õszi futókesztyû is ugyanez csak más a felirat rajta.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez a csendes-oceani kajakozas meg egesz rendes, regebben az Atlantira az atuszast javasolta, most kiprobaltam ujra, de mar nem megy.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

EZ megvan? :D

Jobban belegondolva, lehet, hogy a repülõút olcsóbbra kijönne. :)

Feltöltött kép

Redbuldog

Redbuldog

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Egy kerek év és világ körüli útra térek.. bringával! Kamu? Nem kérlek!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

@bloke: Oke, en kerdeztem rosszul! :) Helyesen: Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki? Kevesbe fazik vele az ember? Kormanyfogasban nem zavar, nem vag be? stb...

Igen, gondolhattam volna, hogy nem közvéleményt kutatsz. Sokat számít, fölé a legtöbb esetben elég egy, szintén decathlonos, szélálló kesztyû (ami viszont hajléktalanokat megszégyenítõ módon be tud büdösödni). Azért az fontos, hogy olyan kesztyû alá vedd, ami nem passzentos, mert akkor inkább árt, mint használ.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kezdj el bringázás helyett ultra kajakozni.

EZ megvan? :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@bloke: Oke, en kerdeztem rosszul! :) Helyesen: Ilyen "alákesztyût" hasznal valaki? Kevesbe fazik vele az ember? Kormanyfogasban nem zavar, nem vag be? stb...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

11éve voltam utoljára, azóta nem láttam nagymamámékat...226ezer a retúr repjegy :)

Kezdj el bringázás helyett ultra kajakozni.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hat ez igy leirva tenyleg nem a te heted... Ket het Kubat javasolok. :D

11éve voltam utoljára, azóta nem láttam nagymamámékat...226ezer a retúr repjegy :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egy jofajta kotott kesztyum nekem is van, abban nem is fazik a kezem (sot!), de valtas utan legtobbszor beszorul a kesztyu a fekkar es a valtokar koze. :)

Decathlonban lattam ma: Btwin*-*Silk gloves black*-*CLOTHING ACCESSORIES hand (gloves) under gloves*-*Designed for wearing under winter gloves for extra warmth.

Nekem van.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Decathlonban lattam ma: Btwin - Silk gloves black - CLOTHING ACCESSORIES hand (gloves) under gloves - Designed for wearing under winter gloves for extra warmth.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat ez igy leirva tenyleg nem a te heted... Ket het Kubat javasolok. :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A lábam nekem is fázékony, de télen is sima 500ftos kötött kesztyûben nyomom (ha kimerészkedek :) )

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Van teli zoknim, no nem az az ultra teli mint pl ez: http://www.hucknroll.../GBW0050/BK.jpg
Legkozelebb majd azt veszem fel.

Mondjuk sima windstopperes kesztyu is kevesnek tunik 1-2 fokban.

Nekem 1500ft-os ALDI-s elég volt így 3 fokban...majd holnap nekem is fázni fog a lábam cyclocrosson az SPD cipõben...

Ez nem az én hetem...kedden futás után iszonyatosan fájt a bal lábfejem, szerdán eléggé fájt csak simán járni is...csütörtökön beragadt a fixin az SPD (nem elfelejtettem kicsatolni, hanem szószerint beragadt), szépet borultam a térdemre....Ma outival mentem, fixit toltam magam mellett, a két kormány összeakadt és iszonyatosat estem, U-lakat farzsebben, csúnyán rákoppantam, esésnél mivel bennevolt a lábam az SPD-SLben, meghúzódott a térdem alatti ín a bal lábamban....és holnap cyclocross?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Van teli zoknim, no nem az az ultra teli mint pl ez: http://www.hucknroll.../GBW0050/BK.jpg
Legkozelebb majd azt veszem fel.

Mondjuk sima windstopperes kesztyu is kevesnek tunik 1-2 fokban.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Jo idonek ugyan nem hivnam, de valoban, ebben meg lehet menni. Nekem csak a labujjaim "fagytak" le masfel ora alatt.

Nyári cipõhöz felvettem egy átlagnál vastagabb zoknit, meg rá egy szélálló kamáslit, és kellemesen melege volt a lábamnak, szintén másfél óra alatt. Keringés rendbenvan?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jo idonek ugyan nem hivnam, de valoban, ebben meg lehet menni. Nekem csak a labujjaim "fagytak" le masfel ora alatt.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
így van, erre való a téli bringa!
sõt, most lett "upgradelve"
új kerekek, gumik, fékbetétek, -bovdenek, -bovdenkülsõk.
ráadásul a kerekekhez kaptam sort is, úgyhogy most megint van 15-ös lánckerekem...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
alap. még bõven jó idõ van. a téli bringa meg erre való.

Kicsit passzív lett a fórum, kicsit dobjuk fel.
Mára szép idõ lett itt Bp-en. A terekés nálam erõsen felejthetõ lett. Van olyan kamikáze aki kimegy?:)
Most még a bicóm is sajálnám kivinni.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás

Kicsit passzív lett a fórum, kicsit dobjuk fel.
Mára szép idõ lett itt Bp-en. A terekés nálam erõsen felejthetõ lett. Van olyan kamikáze aki kimegy?:)
Most még a bicóm is sajálnám kivinni.

én mennék tekerni,de dolgozom. max délután. 1ébként ideális bringás idõ van (vác). csak kicsit esik a hó,és vizesek az utak. sztem ez már ideális. ahogy a sipi szokta mondani: szeretem ha esik az esõ,mert ha nem szeretném akkor is esne. olvastam a velo.hu-n 1 blogot. asszem az volt a címe,hogy miért bringázunk. tök jó volt,de még mindig nem tudom,hogy én miért bringázok. már rég óta nem versenyzek,de minden télen úgy megyek mintha még mindig a fradiban lennék. csak sötétben tudok menni ilyenkor,és nyáron is necces,mert hajnalban szoktam tekerni (reggel 5és 7 között).