De elég bután néz ki egy régi acél vázban egy integrált.
Hát ja.
De elég bután néz ki egy régi acél vázban egy integrált.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Van egy régi outi vázam amit szeretnék kicsit "korszerûsíteni", és az lenne a kérdésem, hogy integrált hajtómûvet lehet-e bele tenni vagy csak négyszögtengelyest?
A kérdés lehet hü..ség de erre szeretnék választ kapni.
Válaszokat elõre is köszönöm.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Azaz. A továbbfejlesztett változat nem szórja úgy oldalra és hátrafelé is megnyújtották legalábbis azt írják róla.
Az ilyen típusú közbeiktatott cx fékkarok önmagukban is mûködnek ha egyenes kormányra szerelem fel?
cyclocross bremshebel - Google-Suche
errol beszelunk?
Crud Road Racer 2 Mudguards - Only
mindenki aradozik rola aki hasznalja a kozelemben, szerintem elobb-utobb en is beujitok egy szettet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Igen, pont ez az, a speci cipõ a jobb.Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
A sebesség mindent megold.
nem a te hozzászóásodra reagáltam, hanem a "bringa márkájához minden passzoljon" bejegyzésre
.
Stellaz:
Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...
Semmit sem!
ez alapelv!Nálam!
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet.