Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Hallottam egy olyan variánst,hogy 39-53 tányérhoz montis fogsor és hátsóváltó.Van ennek létjogousultsága?

Én simán bevállalnám compact tányérokkal is a montis sort/váltót. Nincs kizárva, hogy az oúti hátsóváltó is elviszi a 11-32 v. 11-34es sort. Számomra az ideális 34-46-os tányérok 11-34es sorral, mert szeretem a hegyeket. Ha elkopik a mostani 34-50 × 12-25ös rendszer, akkor egész biztos, hogy valami mászósabbal próbálkozom.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Arpi össze lehet hozni de igazából minek? Ha gyenge vagy hegyre vagy hosszú emelkedõkön mész esetleg valami brutál szintvadászat külföldön arra ott a kompakt rendszer vagy a tripla. De egy 34-26os kiosztással 2,7m-t teszel meg egy fordulásra 39-32 vel ez 2,4m. Meg baromi hosszú lesz a lánc is.

A Sram Apex rendszere lehetõvé teszi a 34-32õt is ezzel 2,1m- teszel meg egy pedálfordulattal.

Beszélgettünk pont a napokban a boltos srácokkal egy hasonló hibrid egyenes kormányos géprõl montis váltókarokkal és 9es sorral viszont egy Apex hátsóváltóval. Bár én 27es végû sort tennék rá és kompakt kart.
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

Hogy befagyott a topic :)

A téli szezonban nem használt szingós versenykereket hogy kell tárolni? Tartsam egy bizonyos guminyomás felett, vagy jó úgy ahogy leenged akkor leenged majd következõ szezon elején felfújom?

legyen benne némi levegõ. legyen vlmi tartása. 3-5 bar elég neki.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Hallottam egy olyan variánst,hogy 39-53 tányérhoz montis fogsor és hátsóváltó.Van ennek létjogousultsága?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Hogy befagyott a topic :)

A téli szezonban nem használt szingós versenykereket hogy kell tárolni? Tartsam egy bizonyos guminyomás felett, vagy jó úgy ahogy leenged akkor leenged majd következõ szezon elején felfújom?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
akit esetleg érdekel. a 2011es schwinn csepel katalógusban találtam campa racsnileszedõt 1740 ft-ért. a régi négyszög tengelyes monoblokhoz is ilyen szerszám kell. nagyon jó vétel. fogok is kérni 2õt. 1et otthonra,1et meg ide a boltba. weldtite a márkája. van shimanohoz is ugyanennyiért.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Talán így már mindenkinek jobban tetszik a linkelt középcsapágyház.

http://imagerz.com/Q...EtvAwMEV14eFwVR

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Csak nekem magas, hogy ez mi akar lenni???

21st Avenue Bicycles - Dedicated To Making It Awesome! on Vimeo

ez egy biciklibolt reklám.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

csak be ne fulladjon. az én idõmben volt 1 kezdeményezés. a nép stadion körül versenyeztünk. kb 50 kör volt. már nem emlékszem. február közepétõl heti 2 verseny volt. semmi extra díjazás. még lámpafényes versenyek voltak az elején. volt 1 hangulata.

Ó a stadionkörök... :) jó móka lehet ott a versenyzés, még õsszel csináltunk olyat tecnikai edzésen hogy fent a stadion oldalánál ki volt rakva két bólya egymástól kb 20 méterre, és 10kör, hajrá, verseny :) kis bónusz hogy egy kis betonpor volt az egyik bója tövénél :D

stadionkörök szintén lámpafénynél...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

Azért szerintem a supercross sorozattal itthon is elindult valami :) stablian magas résztvevõszám (magyar viszonyokhoz képest magas persze), másnap-harmadnap van videó-eredménylista-képek...

Második videóban a kisgyerekek, egyemmegõket :) :) :)

csak be ne fulladjon. az én idõmben volt 1 kezdeményezés. a nép stadion körül versenyeztünk. kb 50 kör volt. már nem emlékszem. február közepétõl heti 2 verseny volt. semmi extra díjazás. még lámpafényes versenyek voltak az elején. volt 1 hangulata.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ezt viszont nagyon is ertem. Amilyen a verseny olyan a video is. Hat nem 8-an indulnak.

Cross Crusade Race #1 Alpenrose on Vimeo
Cross Crusade Race #2 Rainier High School on Vimeo
Cross Crusade Race #3 Sherwood Forest on Vimeo
Cross Crusade Race #4 PIR on Vimeo

Azért szerintem a supercross sorozattal itthon is elindult valami :) stablian magas résztvevõszám (magyar viszonyokhoz képest magas persze), másnap-harmadnap van videó-eredménylista-képek...

Második videóban a kisgyerekek, egyemmegõket :) :) :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ezt viszont nagyon is ertem. Amilyen a verseny olyan a video is. Hat nem 8-an indulnak.

Cross Crusade Race #1 Alpenrose on Vimeo
Cross Crusade Race #2 Rainier High School on Vimeo
Cross Crusade Race #3 Sherwood Forest on Vimeo
Cross Crusade Race #4 PIR on Vimeo

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szerintem nincs mit rajta érteni. Ez a trükk, minél többen beszéljenek róla.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Gondolom a modern ma készült acélvázaknak szélesebb a középcsapágyháza pont emiatt.

Egy integrált csésze megoldás :

Na ez speciel szerintem csúnyább hogy ilyen széles... :S

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Gondolom a modern ma készült acélvázaknak szélesebb a középcsapágyháza pont emiatt.

Egy integrált csésze megoldás :

http://imagerz.com/Q...EtvAwMEV15ORAVR

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ha rám gondoltál, akkor itt vannak még képek, középcsapágyból nem sok van.

Weight Weenies • View topic - Colnago Master X-Light Saronni PR82...steel weenie? Updated.

Igen, rád.
Úgy látszik ez a kivétel. Nem lógnak sokkal túl az integrált csészéi a vázon. Egy átlag acélváznál sokkal nagyobb a különbség a csésze és a váz átmérõjében.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ha rám gondoltál, akkor itt vannak még képek, középcsapágyból nem sok van.

Weight Weenies • View topic - Colnago Master X-Light Saronni PR82...steel weenie? Updated.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A középcsapágyról mutass képet.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Ezt még az én elitista f@sz gyomrom is beveszi :)