A téli szezonban nem használt szingós versenykereket hogy kell tárolni? Tartsam egy bizonyos guminyomás felett, vagy jó úgy ahogy leenged akkor leenged majd következõ szezon elején felfújom?
Csak nekem magas, hogy ez mi akar lenni???
21st Avenue Bicycles - Dedicated To Making It Awesome! on Vimeo
csak be ne fulladjon. az én idõmben volt 1 kezdeményezés. a nép stadion körül versenyeztünk. kb 50 kör volt. már nem emlékszem. február közepétõl heti 2 verseny volt. semmi extra díjazás. még lámpafényes versenyek voltak az elején. volt 1 hangulata.
Azért szerintem a supercross sorozattal itthon is elindult valami
stablian magas résztvevõszám (magyar viszonyokhoz képest magas persze), másnap-harmadnap van videó-eredménylista-képek...
Második videóban a kisgyerekek, egyemmegõket![]()
![]()
Azért szerintem a supercross sorozattal itthon is elindult valamiEzt viszont nagyon is ertem. Amilyen a verseny olyan a video is. Hat nem 8-an indulnak.
Cross Crusade Race #1 Alpenrose on Vimeo
Cross Crusade Race #2 Rainier High School on Vimeo
Cross Crusade Race #3 Sherwood Forest on Vimeo
Cross Crusade Race #4 PIR on Vimeo
Csak nekem magas, hogy ez mi akar lenni???
21st Avenue Bicycles - Dedicated To Making It Awesome! on Vimeo
Gondolom a modern ma készült acélvázaknak szélesebb a középcsapágyháza pont emiatt.
Egy integrált csésze megoldás :
Ha rám gondoltál, akkor itt vannak még képek, középcsapágyból nem sok van.
Weight Weenies • View topic - Colnago Master X-Light Saronni PR82...steel weenie? Updated.
A sebesség mindent megold.
De elég bután néz ki egy régi acél vázban egy integrált.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Van egy régi outi vázam amit szeretnék kicsit "korszerûsíteni", és az lenne a kérdésem, hogy integrált hajtómûvet lehet-e bele tenni vagy csak négyszögtengelyest?
A kérdés lehet hü..ség de erre szeretnék választ kapni.
Válaszokat elõre is köszönöm.